Север-Юг - тема 19

• 21 032
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
Айрич  Heart Eyes Hug wavey благодаря! Хареса ми и на мен!
Роминче  Heart Eyes Hug wavey благодаря за специалното кафе! Красота!
нещо и от мен

http://www.youtube.com/watch?v=it0pGXctyCA

# 691
Добро утро  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Дано и днешният ден да бъде слънчев  Sunglasses

Ванче  Heart Eyes Фенче  Heart Eyes Айра  Heart Eyes Роминка  Heart Eyes

Айра  Heart Eyes Hug Зизка Heart Eyes Hug благодаря ви за пожеланията   love001  love001  love001

Фенче Heart Eyes не знам защо не успях да кача снимки вчера  smile3506

Ками  Heart Eyes добре си си дошла   love001

Ванче  Heart Eyes ще стискам палци  fingerscrossed за важния ден

Последна редакция: ср, 25 юни 2014, 10:09 от mariq91

# 692
# 693
Здравейте!
Хубава сряда!

Ванче, Фенче, Airra, Ромина, Мария, привет и днес! Hug

Ванче, успех днес, ще чакаме добри новини!

Фенче, а, колко много фотки с Гюней, благодаря!
Можеше и да не са в спойлер според мен, може да е смотльо...
ама ни е в сериала все пак.  hahaha  Joy
Както и да е.  Wink  Намерих с голям зор няколко подходящи нещица за него за да си го визуализирам като го описвам. Чакам ред за другата техника, че на моят комп не смея да го почна, щото ми омръзна да пиша, пиша и после пост- йок. Crossing Arms

А клипчето е от любимите ми!

Airra, това в спойлера и на мен ми хареса, благодаря, че го сподели!  

Чие ли е това бебе дето го държи Буура?
Явно е от времето на КВФ, виждам и Ф. Челик там... newsm78

Хубав ден и днес, с пожелание- нещо цветно и красиво да ви се случи!

# 694
Здравейте. Hug
Ванче. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Зиз, КСШ е страхотен сериал, историята за мен е много вълнуваща а играта на актьорския състав е повече от прекрасна.
Излъчени са само 13 епизода и на спокойствие, ще може да ги изгледаш преди началото на втория сезон.
Много е романтичен Кузей..... Laughing романтична панда..... Joy но се промени. Heart Eyes

Последна редакция: ср, 25 юни 2014, 10:35 от Neidjal

# 695
Божкеееееееееееей, няма шанс да ви изчета!   Cry
А добро ви утро!
Ванче, успех!  Hug Heart Eyes (Представи си, че ти стискам палци, защото не мога да намеря емотиконата да я сложа.  Mr. Green)
Добре дошла на новото попълнениеPeace
На всички, които имат нужда от успех - ами успех ви желая! Mr. Green Hug Heart Eyes
На всички, които нямат нужда - ей на, ТУЙ е бонус за вас -  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug
Киво да ме е търсил? Някой да има информация?  Mr. Green

# 696
Мераба, компания Heart Eyes Hug

Наде Heart Eyes Hug, аз като една скромна Кивова фенка мога да ти кажа моето мнение по въпроса Simple SmileТе рускините много пъти се изказват неподготвени Mr. GreenМного са злобни в коментарите си към Башак, сега с гугъл преводача отворих и коментарите под снимките, които Башак е сложила в Инстаграм, ами грозна работа SadНаправо ме е срам с какво право някой се бърка или коментира живота или външността на хора, които не познава. Ще каже човек, че по-хубави от тях няма, все едно никой не е достоен за Киво, само те Mr. GreenОтврат ви казвам Simple SmileАз също се интересувам от личния живот на известните, които харесвам, но никога няма да си позволя да коментирам с такава злоба. Колко точно ограничен трябва да си за да проумееш, че на тези хора, ама грам не им дреме за мнението ти. Така мисля аз, а относно ПР-а, също не знам, защо са решили, че са много вещи и в тази област. Ами той един ден като се ожени, ще кажат, че и това е ПР. Според мен това няма нищо общо с ПР, казвала съм и преди, казвам и сега, как му помага този ПР, не мога да разбера. Повече ще гледат филмите му, какво newsm78 Аз имам да им кажа нещо на рускините и всички хейтъри, ама не е много за пред хора Joy Joy Joy Joy

Хубав ден, момичета Heart Eyes Hug

Божкей, Флюбих се в тоз коментар! Браво!  Peace Hug

# 697
Марийче, Марги, Наде , Алекс Heart Eyes Hug wavey
Алекс  Heart Eyes  а бе снощи те търси, ама ти като не влезе ... smile3534 smile3533  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

">#t=41[/video]
https://www.youtube.com/watch?v=GrK8fixX9nM#t=41
Скрит текст:
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 698
Пак се изложих. Новото попълнение не било ново.  Joy Нищо! Ками - добре дошла!
Фенче, бива ли сега така? Не му ли казахте, че вечно трябва да ме чака?  Joy Joy Joy Joy
Нищо, довечера пак ще дойде!  Mr. Green
Ко ще ми се похвалите?
Брак, деца? Башак с внуци? Киво с леля от Австралия? Какво измислиха рускините?
Таркан бавачка на третия внук от страна на дъщерята на брата на Киво? Няма ли нещо?  newsm78 Joy

# 699
  • София
Милинки    4470 4470 4470

Хубава сряда на всички!

Ееееееее..... много сте лоши значи! Joy Joy Joy
Едвам ме дочакахте да се появя и ме зляхте с снимки на сополивото Джемре! smile3516 smile3516
Бива ли такова нещо? smile3506 gydi
Или си мислите, че съм се затъжила за нея newsm78 newsm78 newsm78

# 700
Аз имам въпрос, който щях да задам в КСШ, но не исках да заливам с ненужен оффтопик.
Къде правят кофти коментари рускините? Да не би да са коментирали в инстаграм?

# 701
Алекс Hug, снощи Кивчо дойде без брада да те търси Mr. Greenама ние си му обърнахме внимание де , не сме го оставили самотен Mr. Green Grinning

Ками Hug, верно до сега Джема я бяхме позабравили, но с твоето появяване ни дойде музата Mr. Green

Фенче Heart Eyes това за спойлера hahaha hahaha

нещо подобно Grinning

Скрит текст:

# 702
Айрич  Heart Eyes Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Алекс  Heart Eyes в Туитър обсъждат Башак, в Инстаграм също, къде ли не ... човешката завист няма почивен ден, както знаете  Mr. Green те щото са най-красивите и достойните за гаджета на Киво  hahaha гроздето е кисело обаче ...

# 703
Ааа Айра  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes аз Джема не съм я забравила и сериала не съм.
Когато гледам снимките на филмчето ни, ми става едно такова тъжно, че го няма.

# 704
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ий гюнлер Party Party Party Party Party Party

Я, па тия ко сЪ се увихрили от сутринта... Mr. Green

Ванче, стискам палци... fingerscrossed fingerscrossed тургям детелини бонус... Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Ай сички сте установени...грам нема в броЙм  Naughty щот не сте ме поздравили по дифолт... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт