Север-Юг - тема 19

• 21 041
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Здравейтеее!Честит празник на всички празнуващи newsm51Тука съм,ама по-рядко,нямам много време.Гледах от 68 до 72 епизод,много се изкефих на
Скрит текст:
Годежа на Шереф,на целувката на двамата хубостници.Много се нервирах когато Кузей беше на онова място,незнам точно как беше,там където избяга да работи.Та много се нервирах как се дърпаше-Джемре му обяснява за нещата,за любовта,а той-Гюней,та Гюней! #Cussing outПа и как не я кютна на леглото-да я смачка от цаливки Mr. GreenЕгати и въздържателите са!
Някъде четох,че от 11 август ще продължат сериала-дали?

# 616
Жгледайте я Зиз, Grinning че аз на Вас с Фенчето Grinning разчитам да ме държите в течение на случващото се между Инджи и Мемо. Joy
Така е Марги. Grinning
Обожавам стихавете на Дамянов. Heart Eyes
Папашка, Hug не мисля, даже е под въпрос според това, което четох и аз дали въобще, ще го продължат наесен или направо от Януари догодина.

# 617
Папашка Hug кво правиш ти бе, била заета пък изгледала почти целия сериал Mr. Green JoyАз съм още на 60 серия Mr. Green
Фенче Heart Eyes, много хубави снимчоци и стихчето е класика Peace
Зиз Heart Eyes Hug

Ще чета шедъоврите по-късно Wink

Момичета, нямате си представа(само Фенчето Heart Eyes знае) в моето деликатно положение, колко цветен ми правите деня Two Hearts

Ще се заперлим след малко Mr. Green Joy

# 618
Айрка Grinning радвам се, че сме направили денят ти малко по-цветен.
Това най-харесвам на атмосферата в тази и в другата тема, в която съм активна, че общуването ни покрай сериалите ни дава възможност да общуваме и помежду си извън тях без да нарушаваме ничии правила(поне максимално се стараем) та макар, и само виртуално.
За мен е от изключително важно значение да се чувствам комфортно в теми, в които присъствам.
Киво и Башак се прибрали в Истанбул, и рускините пишат, че връзката му с нея едва ли не е поза, откъде знаят!?
Вие, които познавате така да се каже Киво от отдавна и отблизо бихте могли да предположите дали е така или не, какво, ще кажете по въпроса!?

# 619
Така или иначе,намерих начин да го изгледам-да ме прощават ония мошеници от бтв Mr. Green

# 620
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Heart Eyes Hug Ух маааааааа...не спре да ме бъзикаш с тоя лан... Mr. Green Joy Joy Joy

Айра, кай и на нас...ко саО двете с Фена си клюкарствате... Laughing
Бай дъ уей...по-добре не четИ...нема ти се сърдим... Grinning Grinning Grinning Grinning

# 621
Папи  Heart Eyes Hug wavey радвам се за теб! Какво ще кажеш, струва ли си ? Дано го пуснат , ти къде го прочете това за 11 август  newsm78 Много е рано според мен, аз очаквам да го пуснат едва септември ...
Скрит текст:
ма що те дразнят Кузи и Джемре  newsm78 Това да не ти е Зейнеп, та да я метне на кревата ? Joy Joy Joy това е жената, която той иска да бъде майка на децата му, не намирам нищо лошо, че не бързат да се озоват в леглото, напротив! А и Джемре каза на майка си, че това е немислимо, докато Кузей не се отърси напълно от предразсъдъците си спрямо брат си
Айрче  Heart Eyes радвам се, че ти оцветяваме деня, това е и целта ни на всички тук - да ни е хубаво и спокойно и приятно ...
Наде  Heart Eyes ма мани ги тия рускини какви ги говорят, те са на по няколко водки, както обича да казва една дружка  Joy Joy Joy Joy и не знаят какво пишат  ooooh! И за какво му е на Киво този театър според теб ? Има ли нужда от това ? Аз не мисля ...
Зизунке  Heart Eyes изобщо не те бъзикам - това беше любимата фраза на Али ... колко ми липсва само ...

# 622
Мацкиии! Успешен вторник!  Hug

Аирка, да ти е живо и здраво севгилито и много да се обичате и уважавате дълги години!  Hug

Наде, на рускините грам не им вярвам, нито на цитиращите ги.  Peace Никой не може да знае какви са отношенията между двама души и на другите това не им е работа.

# 623
Мераба, компания Heart Eyes Hug

Наде Heart Eyes Hug, аз като една скромна Кивова фенка мога да ти кажа моето мнение по въпроса Simple SmileТе рускините много пъти се изказват неподготвени Mr. GreenМного са злобни в коментарите си към Башак, сега с гугъл преводача отворих и коментарите под снимките, които Башак е сложила в Инстаграм, ами грозна работа SadНаправо ме е срам с какво право някой се бърка или коментира живота или външността на хора, които не познава. Ще каже човек, че по-хубави от тях няма, все едно никой не е достоен за Киво, само те Mr. GreenОтврат ви казвам Simple SmileАз също се интересувам от личния живот на известните, които харесвам, но никога няма да си позволя да коментирам с такава злоба. Колко точно ограничен трябва да си за да проумееш, че на тези хора, ама грам не им дреме за мнението ти. Така мисля аз, а относно ПР-а, също не знам, защо са решили, че са много вещи и в тази област. Ами той един ден като се ожени, ще кажат, че и това е ПР. Според мен това няма нищо общо с ПР, казвала съм и преди, казвам и сега, как му помага този ПР, не мога да разбера. Повече ще гледат филмите му, какво newsm78 Аз имам да им кажа нещо на рускините и всички хейтъри, ама не е много за пред хора Joy Joy Joy Joy

Хубав ден, момичета Heart Eyes Hug

# 624
Мераба, компания Heart Eyes Hug

Наде Heart Eyes Hug, аз като една скромна Кивова фенка мога да ти кажа моето мнение по въпроса Simple SmileТе рускините много пъти се изказват неподготвени Mr. GreenМного са злобни в коментарите си към Башак, сега с гугъл преводача отворих и коментарите под снимките, които Башак е сложила в Инстаграм, ами грозна работа SadНаправо ме е срам с какво право някой се бърка или коментира живота или външността на хора, които не познава. Ще каже човек, че по-хубави от тях няма, все едно никой не е достоен за Киво, само те Mr. GreenОтврат ви казвам Simple SmileАз също се интересувам от личния живот на известните, които харесвам, но никога няма да си позволя да коментирам с такава злоба. Колко точно ограничен трябва да си за да проумееш, че на тези хора, ама грам не им дреме за мнението ти. Така мисля аз, а относно ПР-а, също не знам, защо са решили, че са много вещи и в тази област. Ами той един ден като се ожени, ще кажат, че и това е ПР. Според мен това няма нищо общо с ПР, казвала съм и преди, казвам и сега, как му помага този ПР, не мога да разбера. Повече ще гледат филмите му, какво newsm78 Аз имам да им кажа нещо на рускините и всички хейтъри, ама не е много за пред хора Joy Joy Joy Joy

Хубав ден, момичета Heart Eyes Hug

Мис  Heart Eyes Hug wavey newsm10 smile3521 smile3521 newsm51
много се радвам, че ни уважи! Хубав ден и на теб!  love001

# 625
Папи  Heart Eyes Hug wavey радвам се за теб! Какво ще кажеш, струва ли си ? Дано го пуснат , ти къде го прочете това за 11 август  newsm78 Много е рано според мен, аз очаквам да го пуснат едва септември ...
Скрит текст:
ма що те дразнят Кузи и Джемре  newsm78 Това да не ти е Зейнеп, та да я метне на кревата ? Joy Joy Joy това е жената, която той иска да бъде майка на децата му, не намирам нищо лошо, че не бързат да се озоват в леглото, напротив! А и Джемре каза на майка си, че това е немислимо, докато Кузей не се отърси напълно от предразсъдъците си спрямо брат си
Айрче  Heart Eyes радвам се, че ти оцветяваме деня, това е и целта ни на всички тук - да ни е хубаво и спокойно и приятно ...
Наде  Heart Eyes ма мани ги тия рускини какви ги говорят, те са на по няколко водки, както обича да казва една дружка  Joy Joy Joy Joy и не знаят какво пишат  ooooh! И за какво му е на Киво този театър според теб ? Има ли нужда от това ? Аз не мисля ...
Зизунке  Heart Eyes изобщо не те бъзикам - това беше любимата фраза на Али ... колко ми липсва само ...
Ами във фейса го пишеше,някой си ден,не помня кога.Учудих се и аз,но ми направи впечатление,защото е рождения ден на сина ми и живи здрави,ще го празнуваме на морето SunglassesА тез двамата не че ме дразнят,по-скоро ми се искаше по-живо и страстно да я целува,не да правят други неща.

# 626
Мис, и аз се присъединявам към това, което имаш да им кажеш! Ние си знаем  Laughing

# 627
Папи  Heart Eyes и моята майка тогава има рожден ден ... супер!
Е, и ние искахме нещо по-така, щяха да го изиграят супер тези двамата, ама тяхната любов е съвсем различна ... и ние приехме това. Много оригинално показаха какъв ще е животът им, само в мечтите им - на мен поне ми хареса!
Роминче  Heart Eyes и не само на тях  Joy Joy Joy Joy аз и на други бих казала много неща, ама съм възпитана  Mr. Green

# 628
Роминка, Hug Мисс. Hug
Благодаря Ви, че ми отговорихте.
Фенче, това бяха думи на Снежа за водката и подружките. Joy
Самия Къванч не веднъж е казвал, че фалша и лъжата могат да са причини за край на дадена му връзка и изведнъж стана позьор  Mr. Green с Башак.
И тази я е публикувала в инстаграма си.

Последна редакция: вт, 24 юни 2014, 13:59 от Neidjal

# 629
Зиз, papa6ka, Ромина, Miss60, привет и за вас! Hug

Фенче, чудесен стих и много му отива на Кузей, благодаря, че го сподели!

По повод на това кой, какво мисли и казва за Киво/ и не само за него, а и по принцип/...ами всеки е с правото си на лично мнение според мен- дори и не положително. За това до къде да стигне и как да се изрази всеки решава сам. И поне за мен е нужна основно и единствено вътрешна лична етична цензура, тази от вън не действа. /това даже го писах скоро в една друга тема за подобен повод/
Да не сме съгласни и да не приемаме подобни чужди мнения които определяме за себе си като намеси в личното пространство което е неприкосновено- да, но единственото което можем да направим е да не го правим самите ние в степента и начина по който се изразяваме сами ние.
На никого сметка не можем, а и не бива да държим, имаче се губи правото на личното мнение- да, дори и да го определяме за себе си като неприемливо.

Аз категорично ме приемам за себе си подобни писания за Киво, а и за всеки друг, но за мен поне това са просто чужди мнения- също, а от там имат и своето право да съществуват, а дали ми харесват или не- това е съвсем друг въпрос, а и тема.
Не искам да споря- не, споделям ви как мисля аз в случая.
Приемайки вашите мнения като още една и друга гл. точка по въпроса!  Hug

Нали съм и на тема: Гюней...един колаж с него и Бану, толкова трудно си намирам материал с него, даже за двойката Кузей-Зейнеп има повече колажи...особено при рускините... hahaha Joy Wink

Приятно гледане на еп. от "Перла"! Hug

Общи условия

Активация на акаунт