КГБ = Клуб на Готините Баби - 147.

• 51 014
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
Тия домати ,не съм изхвърлила още разсада ,мога да пратя на колегата градинар Дядо Стефчо колкото са останали ,,ако даде господ и станат моите ,обещавам една кофа за колегата...Не смея да съм категорична ,че не се знае  какво ни чака...

# 136
Привет, момичета, девойки, дами, кой което си избере  Simple Smile
Върнахме се от Аспарухово и сега съм се разплула да почина малко....
Гледам Янчето празнува днес - честит имен ден!
С пожелание за много здраве, много усмивки, светлина и благополучие пред теб!
Кари е потвърдила, че ще ходи в Бургас, към Варна ще прескочиш ли?
Изпращам ти мои координати, ако идваш, звънкай непременно!
Танита, вие се връщате вече към нормален ритъм на живот, това добре.
А пък домати дядо Стефчо пак да засее  Simple Smile
Май довечера ще чета по-подробно, че ми дават зор - една пратка имам да вземам, че да ходя до Спиди-то, докато е отворено.
Чао засега  Hug Hug Hug

ПП Кари, пощата ти е пълна, не мога да ти пратя съобщение

Последна редакция: вт, 24 юни 2014, 17:18 от *Dobby*

# 137
Следобеден привет девойки.Преди малко кацнах,душ и се хоризонтирах.Не си чувствам краката Cry  а и никакъв багаж не съм си приготвила още щото не знам за колко дни заминавам newsm78.но пък деня ми беше успешен,поднових се с много  удобна рокля,нещо което от няколко години ми висят в  гардероба но нещо не ми се побират Embarassed Та така днес се зазяпах на една витрина за една зелена,любимия ми цвят блузка,и нещеш ли си излязох с рокля. TiredИ ми е леко и летно Laughing
 Доби освободих си пощата,дори не съм забелязала че се е напълнила,видях неща от 2009 год :  За Варна много бих искала да прескоча но ще пътувам с братовчедката и просто не сме говорили по въпроса. Пък знае ли човек newsm78
Ох звънна телефона и си загубих нишката newsm78.Благодаря ви за пожеланията.Хубави и слънчеви дни и леки вечери мили момичета Hug

# 138
  • София
Здравейтееееееееее

Кари, лек път към Бургас, а пък ако отскочиш и до Варна поздрави момичетата.

Каква буря се заформи, хвърчат ламаринени покриви и боклуци, но при нас още не вали.

# 139
  • Кубрат/ Пишурка
 А при нас вали! Беше доста силно до преди малко, но сега е тихо и кротко!
Кари, ако ходиш тази седмица към Варна - обади се!
 И само да припомня, че днес и зетчето ми \ Наско на Галена \ пък е рожденик! Днес с него смятахме кога 24 ти ще се падне в събота, че да го празнуваме както трябва! Joy А сега да почерпя за двамата: За всекиго по нещо:

Последна редакция: вт, 24 юни 2014, 21:01 от Янче-то

# 140
  • София
Янке, да ти е живо и здраво името!   bouquet
Пожелавам ти здраве, щастие с близките хора и сбъднати мечти!
Честит рожден ден на зетя! Да се слушате и уважавате много.
Наздаве от мене!
Преди малко тук доста поваля. По центъра имало паднали стари дървета.
Изкарахме 2 дни без дъжд, стига ни толкова.  Mr. Green
Танита, гледах клипа на момчето. Не знам, няма какво да пиша. Мъка голяма.

# 141
               Янче,честит имен ден и честит рожден ден на зетчето! Да сте живи и здрави,много да се уважавате и обичате и дълги години да се радвате на спокойствие и щастие!
               Кари,приятно пътуване и приятна почивка!
               Днес ние прескочихме до северозападнала БГ и се скапахме от път и жега!Успяхме да изпреварим софийския дъжд и тъкмо си влязохме в къщи и рукна като из ведро.В планината беше вече преваляло и след жегата беше много приятно да усетим прохладата.При нас има паднало дърво и е смачкало две коли!ММ преди две седмици  успя да пребори общинската бюрокрация и точно преди големите дъждове успяхме да отрежем една стара,куха липа в двора ни.Много навременно решение и упоритост на ММ,че сега сигурно щеше да има изпотрошени балкони и коли защото едва ли щеше да издържи напора на вятъра.
              Пожелавам ви лека и спокойна вечер и нощ,а аз се примъквам на диването пред ТВ-то,че съм капнала.

PS.Танче,видях ти къщата.Най-малкия син на Любка беше пуснал същия клип и аз вече го гледах,но не знаех ,че вие сте на високото.Та стопирах клипа на минутите и успях да разгледам точните кадри.Думи нямам......за мащаба на пораженията!Днес разбрах,че там в блоковете живеят и децата на Любка.За щастие са добре!

# 142
  • София
И при нас валя малко, вятъра преди дъжда беше много силен. Но успях да лисна малко на терасата, да използвам дъжда.

# 143
  • в малка спретната къщурка
До
бро утро!

# 144
  • в малка спретната къщурка

# 145
  • София
Добро утро,момичета!

# 146
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утро и от мен!
Ей, голям сън му ударих тази сутрин! Ама то нали отпускар...Да поспя още някой ден, че от другата седмица - пак на тръстиката! Да отида на работа, че да си почина Joy
 Яжка, благодаря за кафето - знам си аз, че има кой да ме отменя Hug
Още съм по нощница, ама да взема да ставам, че след малко водата пак ще спре #2gunfire
Лек ден!

# 147
Почти обеден привет от мен Money!
Голяма буря се изви вчера привечер - вятър, дъжд, нетът изчезна и още го няма /вкъщи/.
Та затова  с ден закъснение  честитя на Янчето и  съпруга на cream имените дни - с много късмет и здраве да носят хубавите си имена!
И да е честит рождения ден на зетя на Янчето, да е жив и здрав, да обича Галенчет, да бъде опора на семейството!
За срещата в Костенец -  отново  ми мина път черна котка. Желанието ми да се видим е огромно, но в този период ще бъда сама заради летните отпуски,  които колежките ще ползват. Аз ще почивам през август, когато с  ММ ще придружим Ема на  балетен лагер в с. Марян, близо до гр. Елена. Отпуските са предварително запланувани и няма как да се разменя  в средата на юли. Много, много съжалявам
Ще се радвам да видя снимките от срещата, но нямам новата парола и не мога да вляза в албума.
Прегръщам ви, момичета и ви желая слънчев и безоблачен ден!

# 148
Голямо затишие днес  newsm12...

# 149
  • Кубрат/ Пишурка

Момичета, къде са личните съобщения?

Общи условия

Активация на акаунт