Джили
благодаря за кафето ! Идвам и с моето .....

Най- напред да честитя именният ден на малкият Влади на Маринка и големият Влади,съпруга на Ивито . Много здраве , радости и щастие им желая !!!
Радвам се ,че срещата в Костенец е преминала с много веселие и настроение . Очакваме и фотографският материал.
Иви
много хубаво сте решили да погостувате на Тошко в София. Я кажи да няма нещо интересно около Тощко , та пишеш на Рибката ,че ти си имаш вече нова рокля , а Нели още не си е купила за сватбеното им тържество? 
Чудесно,че сте се организирали днес за среща в София.
Айша
щеше да е много хубаво твоето предложение да се реализира , но при мен се очертава към края на другата седмица да дойда в София. Други ден, здраве и живот ще се качваме на вилата в Родопите.Фло
ти си баба героиня. Браво на теб , може да лазиш , но ще си изпълниш дълга , а гледаш и двора да подържаш....
Хич не се трепи за треволяците , така цветята няма да ти съхнат от жегите 
Рибче
Елия е голяма сладуранка. Много е пораснала. Ти сега си най-щастливата баба и мама.Сега ще си ги поглезиш и порадваш.

Джили
закусихте ли с твоето сладко Иринче....? Съчувствам ти за храненето. Моите деца и Внука са били такива капризи. Само внучката ми беше безпроблемна в храненето и до днес сме си така . Един яде едно , друг друго .... Танита
и ти си си решила проблема. Внуците ще ви поглезят с дядо Стефан...Янче
това за температурата на Анжелка може и да е вирусно , да не е от простуда в басейна. Днес как е ? Радвай се сега на децата , а апартамента пак ще си го оправиш.Тану
много ми хареса притчата ти ... 
Кари
съжалявам ,че почивката в България мина в притеснения по семейството ти.Дано да се успокоят нещата при вас . Пожелавам ти лек и спокоен път ! Бебпроблемно да се прибереш при дечицата си и всички здрави и живи да си се радвате!Кремче
и ти добре да си се представиш пред зет си. Нали знаеш , доволен зет , доволна щерка 
Мамси
твоите деца още при теб ли са ? Борянка
ха дано да се запознаем при някой среща в София....Валюшка
много те налегна работата през лятото и нямаш никакво време за компа.Кога пристигат твоите от Английско?Всичките цветя ми се хванаха и много ме радват.Шпунци
добре ли си вече ? Почивай си малко сега ,че след някой ден пак ще те зарадват малките.Добре дошли на новите момичета Emi Daniel и Клечката. Не мога вече да ги запомня ,че много идват и аз до като ги разбера кой , кой е и те си отиват. Ами да се задържиш и другите да те опознаят , трябва да се контактува по-често.
Ега Мега
как сте вие с дечица. Разбрах ,че баткото беше с много висока температура . Как сте ? Оправихте ли се вече ? Бебчо как е ? Остава ли ти време за вилата и барбекюто ? Как са цветята ?Майче
, Светле
как са вашите бебчовци , а и батковците... ?Арита
,Грети
дано да даде Бог да се запознаем на живо. Реалната среща е съвсем друго.....Римарче
хубава почивка сте си изкарали с Дани....Ежедневието вече пак те е налегнало...Жабче
голяма компания сте си с Краско.... Видях го на снимки във ФБ. Голям красавец е.... на баба сладура.Маринка
браво на теб , организира така хубаво националната среща , макар и в по малък състав , но това не зависи от теб. Вие на Костенец ли сте още ?Иска ми се всички да ви спомена , но пак няма да успея. не ми се сърдете не споменатите ,всички сте ми еднакви и си ви мисля...
Ние вчера се върнахме от вилата. Отидохме и гледаме басейна половината е изтекъл. Явно някъде е спукан и съвсем бавно изтича водата , но така и не можахме да разберем. Мислехме да го изпразним и да го огледаме хубаво, за да го залепим и напълним на ново, но.. то пък питейна вода нямаше от вторник и до като си тръгнем не беше дошла. Имало някаква сериозна авария.
Може да се наложи и нов да се купува....

Написах цял ферман..... направа не се усетих...
Весела среща ви пожелавам днес и дано да сте повече !!!
Хубав и успешен ден на всички.. !

Ами като с две, но по две. Слава Богу яшни са, та не ми се налага да се правя на клоун. Само Катерина се опитва да се противи, но нея я оставям и тя като огладнее сама си иска. Как са твиоте съкровища?