КГБ = Клуб на Готините Баби - 147.

• 51 005
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро готини !!! Hug Hug
Джили  Hug благодаря за кафето ! Идвам и с моето ..... Grinning  food010  food010  food010 kaffeetrmker_2 kaffeetrmker_2 Coffee Coffee  food010  food010

Най- напред да честитя именният ден на малкият Влади на Маринка и големият Влади,съпруга на Ивито . Много здраве , радости и щастие им желая !!!

Радвам се  ,че срещата в Костенец  е преминала с много веселие и настроение . Очакваме и фотографският материал.
Иви Hug много хубаво сте решили да погостувате  на Тошко в София. Я кажи да няма нещо интересно около Тощко , та пишеш на Рибката ,че ти си имаш  вече нова рокля , а Нели още не си е купила за  сватбеното  им тържество? Grinning
Чудесно,че  сте се организирали днес за среща в София.
Айша Hug щеше да е много хубаво  твоето предложение да се реализира , но при мен се очертава към края на другата седмица да дойда в София. Други ден, здраве и живот ще се качваме на вилата в Родопите.
Фло Hug ти си баба героиня. Браво на теб , може да лазиш , но ще си изпълниш дълга , а гледаш и двора да подържаш.... smile3508 newsm10 Хич не се трепи за треволяците , така цветята няма да ти съхнат от жегите Grinning
Рибче HugЕлия е голяма сладуранка. Много е пораснала. Ти сега си най-щастливата баба и мама.
Сега ще си ги поглезиш и порадваш. Grinning
Джили Hugзакусихте ли с твоето сладко Иринче....? Съчувствам ти за храненето. Моите деца и Внука са били такива капризи. Само внучката ми беше безпроблемна в храненето и до днес сме си така . Един яде едно , друг друго ....
Танита Hug и ти си си решила проблема. Внуците ще ви поглезят с  дядо Стефан...
Янче Hug това за температурата на Анжелка може и да е вирусно , да не е от  простуда в басейна. Днес как е ? Радвай се сега на децата , а апартамента пак ще си  го оправиш.
Тану Hug много ми хареса притчата ти ... newsm10
Кари Hug съжалявам ,че почивката в България  мина  в притеснения по семейството ти.Дано да се успокоят  нещата при вас . Пожелавам ти лек и спокоен  път ! Бебпроблемно да се прибереш при дечицата си и всички здрави и живи да си се радвате!
Кремче Hugи ти добре да си се представиш пред зет си. Нали знаеш , доволен зет , доволна щерка hahaha
Мамси Hug твоите деца още при теб ли са ?
Борянка Hugха дано да се запознаем при някой среща в София....
Валюшка Hug много те налегна работата през лятото и нямаш никакво време за компа.Кога пристигат твоите от Английско?Всичките цветя  ми се хванаха и много ме радват.
Шпунци Hug добре ли си вече ? Почивай си малко сега ,че след някой ден пак ще те зарадват малките.
Добре дошли на новите момичета Emi Daniel и Клечката. Не мога вече да ги  запомня ,че много идват и  аз до като ги разбера кой , кой е и те си отиват. Ами да се задържиш и другите да те опознаят , трябва да се контактува по-често.
Ега Мега Hug как сте вие с дечица. Разбрах ,че баткото беше с много висока температура . Как сте ? Оправихте ли се вече ? Бебчо как е ? Остава ли ти  време за вилата и барбекюто ? Как са цветята ?
Майче Hug, Светле Hug как са вашите бебчовци , а и батковците... ?
Арита Hug,Грети Hug дано да даде Бог да се запознаем на живо. Реалната среща е съвсем друго.....
Римарче Hug хубава почивка сте си изкарали с Дани....Ежедневието вече пак те е налегнало...
Жабче Hug голяма компания сте си с Краско.... Видях го на снимки във  ФБ. Голям красавец е.... на баба сладура.
Маринка Hug браво на теб , организира  така хубаво националната среща , макар и в по малък състав , но това не зависи от теб. Вие на Костенец ли сте още ?
Иска ми се всички да ви спомена , но  пак няма да успея. не ми се сърдете не споменатите ,всички сте ми еднакви и си ви мисля...
Ние вчера се върнахме от вилата. Отидохме и гледаме басейна половината е изтекъл. Явно някъде е спукан и  съвсем бавно изтича водата , но така и не можахме да разберем. Мислехме да го изпразним и да го огледаме хубаво, за да го залепим  и напълним на ново, но.. то пък питейна вода нямаше от вторник и до  като си тръгнем не беше дошла. Имало някаква сериозна авария.
 Може да се наложи и нов да се купува.... newsm78
Написах цял ферман..... направа не се усетих...
Весела среща ви пожелавам днес и дано да сте повече !!!
Хубав и успешен ден на всички.. !
 Kissing Heart Kissing Heart sun sun sun

# 586
# 587
Луси Hug,новата ми рокля е за тържеството  на Нели  в ритуалната, ха ха ,затова казах,че я изпреварих
Отивам в Молааааа wavey

# 588
Да се запиша с нещо
Цитат
Не всяко "Браво!" е достойно.
Не всяко "Долу!" е позор.
Не всеки химн — заупокоен.
И не хвалебствен — всеки хор.
Не всички лаври са победа.
Не всяка загуба е крах.
Не всяка истина — последна.
Не всяка грешка — смъртен грях.
Не всяка прошка е пощада.
И не надгробен — всеки кръст.
Най-истински когато пада
човек доказва своя ръст.

Надежда Захариева

# 589
  • У дома във Варна
Здравейте  дружки,
Отдавна не съм писала , но ще ми простите   bouquet
Аз съм си такава , не обичам да говоря много за себе си .
Гледах да съм в течение на случващото се , доколкото мога , чета по диагонал ...
Да поздравя всички празнували по време на моето отсъствие! Да им пожелая много здраве, щастие и късмет! Честит имен ден и на всички именяци днес !
Радвам се, че сте се повеселили яката на срещата в Кц. Така трябва да се изпуска парата.
Днес си останах в къщи , че от неделя ходя при мъниците. Болни бяха. Баткото вдига висока температура 39 и нагоре , та мокри кърпи , оцет .... и много рев. Сега остана уж само кашлицата и хрема ,че да видим. Вчера и мъничкия се разкашля , пробва се и той да вдига температура .  Абе много е мъчно като са болни децата , ама за жалост така порастват всички.
Няма да споменавам всички ви подред , щото да не пропусна някой само ще кажа :
Ох , Джили и нашия е такъв злояд, на клоун се обръщам, а той стиска устата и като го понапънеш малко се дави. Съчуствам ти, и аз съм си мислела за шамар , ама много реве това човече. Сега се моля Бебчо да е от по-ядливите.
Фло, ти си корава баба , ще издържиш, то не остана!
Луси, ще поправите басейна няма страшно, пък и сега има промоции по веригите магазини ... Весело изкарване на вилата в Родопите . Благородно ви завиждам. Много я обичам тази планина.
Иве, весела среща днес ... Забавлявайте се. Пращам ви въздушни целувки и поздрави на всички
Кари , дано всички стрелби да спрат , на кого му трябва война .... Praynig Hug
Янче, дано на Анжелка и мине бързо , ама явно върлува някакъв вирус . Това с истинката не го вярвам аз Просто вече съм убедена, че някой ги пуска тези бацили , за да се харчат лекарствата ...
Обещавам да съм по-редовна! Бъдете здрави и позитивни!
 Hug Hug Hug

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.

Иви, приятно пазаруване  Heart Eyes
Боряна  Hug

# 590

Маринче, честит имен ден тук, в темата! newsm51  smile3503 newsm47
Бъдете живи, здрави и много щастливи, ти и прекрасното ти семейство! newsm10
Благодаря и на четиримата ви за чудесните моменти в Костенец! Hug
Супер домакини сте, чувствах се прекрасно, радвах се на внимание, на усмивки, на красота!  love001
Наздраве тук, пък след по-малко от месец, ще вдигнем наздравица и за светския ти имен ден! cheers

Днес със близнаците ще отидем в парка ни, едната част е почистена. В едно заведение "Комета-та", истинска пътническа комета е, отдавна бракувана, се срещаме с дамите от Клуба ни, хем да присъстваме на лятната ни сбирка, хем да се разходим, хем и да по ритат топка момчетата. Laughing
Те ще стоят до неделя тук, че в понеделник са "хигиенисти" във входа на другата си баба. Тя  паднала преди няколко дни и си счупила ръката, а всеки понеделник чисти стълбището на техния седеметажен блок, та нашите работливковци и добродушковци поели ангажимент да сменят баба си докато оздравее ръкато й.
Много сме горди с тях, наистина са работливички, все искат да помагат на дядо Стефчо, особено сега след наводнението. Аз пък гледам да не се изморяват и цапат, та не можем да се разберем.
Пък и нали не обичам никакъв физически труд, просто изпадам в паника и се надявам силата да не им е само в ръцете! Laughing
От една страна пък ми е драго като гледам с какъв мерак се спускат да помагат и казват: "нека да помогнем, какво толкова!"
Да са живи и здрави, времето ще покаже къде им е силата! thumbsup

Роси, нашия басейн още не сме го пълнили, дядо Стефчо казва: "Де, го това слънце, чак за басейн"! Joy
Нали той му "слугува" и се грижи ежедневно, явно му е писнало от миналата година! Mr. Green

Софиянки, весела среща! Heart Eyes Hug Two Hearts

Кари, утре приятно пътуване, меко кацане и носи от КГБ-то много здраве и много целувки на принцовете, на мама и на тате! thumbsup

Хубав ден, девойки! newsm10

# 591
Бор_яна, обичам поезия. Стихотворението е много хубаво!
Tany, много поучителна история!
 Благодаря, че ги споделихте с нас!

На всички момичета пожелавам прекрасен следобед и приятна вечер!

Последна редакция: чт, 17 юли 2014, 22:34 от K.A.G.

# 592
  • София
Привет красавици  bouquet
МАРИНАААА,ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! ЗА МНОГО ГОДИНИ ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!
ЯНЕ,питаш какво ли е с четири newsm78  #CrazyАми като с две, но по две. Слава Богу яшни са, та не ми се налага да се правя на клоун. Само Катерина се опитва да се противи, но нея я оставям и тя като огладнее сама си иска. Как са твиоте съкровища? Hug
ТАНУ,поредната мъдра притча.Има истини, които всеки трябва да осмисли и да не се кахъри за щяло и нещяло.
СВАТЯ ДЖИЛИ,разсмя ме с твоите думи:...или да й отвъртя 2 шамара по дупето Joy Хитри са нашите внученца. Знаят, че това не може да им се случи и само ни проверяват.
ЛУСИ,чак пък баба героиня...Ама приятно звучи. При нас деди е '' по-добрият'', а баба е по-хард, но важното е, че нещата вървят.
ДИДИА,добре, че си ти да сложиш днес кафето, че аз нямах време Hug
ИВЛИН,умната по Моловете hahaha
БОРЯНА, Hug
ЕГА МЕГА,как да не ти извиним отсъствията, като всички се печем на един огън. Кой на по-слаб, кой на по-силен.Дано и твоите мъничета бързо се оправят.
ТАНИТА,колко са големи близнаците? Радвам се, че и такива деца растат-готови да помагат. Аз моите ги включвам кой в може. Разточвам кора и големите изрязват сладки с формички. Кати разбива сместа за бухтички. Рада прибира играчките. За сега само Елиа не е включена в графика, но и това ще стане един ден Simple Smile
ГРЕТИ,писали сме заедно Hug
Изчезвам, че внучетата се събудиха и наскачаха. Следва закуска newsm64

# 593

Фло, близнаците са 12 годишни, точно преди месец ги навършиха, зодия Близнаци.
Със Симеон ІІ заедно празнуват, на една дата са. Laughing
Аз пък празнувам на една дата с нашето Здравче! tooth  Heart Eyes Hug
Да са ни живи, здрави и умнички милите внучета, децата ни и ние след тях! newsm10

Колко ли ще е весело на срещичката в София! Heart Eyes  Hug  Two Hearts
Целувам ви приятелки мили! Heart Eyes
Кари, защо не си чуваш телефона?!  phoneuu

Чао, ние тръгваме за парка! bye

# 594
  • Кубрат/ Пишурка
 Да се обадя и аз.
Изпратих Криско за Русе, че надвечер има тренировка - нали е футболист и къщата ми някак се изпразни. Анжелка съвсем притихна без него, една тишинаааа ...чак да не повярва човек Joy
Впрочем тя продължава да вдига Т. Нощес в 3 беше 39,5 - дадох й пак нурофен, водичка и заспа по-спокойно. Днес обаче към 14ч пак вдигна . Освен нурофена и дадох и два витамина С. Та по този повод се сетих за ударната доза на Дидия. Ама не знам колко най-много мога да й дам, все пак е само на 7! Не знам дали е вирус, или настинка, но няма нищо друго: не киха, не кашля, не й тече нослето...само вдига Т  newsm78 Довечера ще й обуя едни оцетени чорапи, че да видим! Още снощи мислех, ама нали вечерта легна спокойна, без Т....
Джили, относно шамарите спомняш ли си един наш разговор на Витоша Joy Joy Joy Дойде ли ти до главата?!   Е, аз поне нямам такива проблеми - всички ядат всичко, а Криско сутрин си отваря очите и с още сънен глас пита: Бабо, какво ще закусваме, че съм гладен Joy
Ега Мега, дано ти се оправят мъничетата, че колкото са по-малки е по-трудно!
Маринке, няма скъпа да ти честитя имен ден, че все пак това ти е само ник Hug
Танче, радвай се на внуците, че искат да помагат, Ако и да се изцапат ! Аз снощи споменах, че днес ще имаме гости и тази сутрин, докато правех принцеси Криско станал и започнал да "чисти" !С негова помощ набързо оправихме бъркотията hahaha
Ох, забравям нещо, но.....толкова с ЕГНто Joy
А да! За Рибката и снахичката: снощи правих пълнени тиквички с кайма и ориз - не се слага лук, пече се....за идея!

# 595
Яне-то ме подсети за пълнените ми тиквички.Моите се издълбават с по-здрава чаена лъжичка ,наситнява се издълбаното,добавям малко кайма,четвърт кг.на 4 срязани  на две в средата малки тиквички ,подправям само с копър и чесън ,слагам едно срещу друго парчетата ,наливам водичка до средата на тиквичките и пека.После заливка от три яйца ,1 лъжица брашно и  кофичка 400гр кисело мляко.Разбрах,че за снахичката няма да има заливка,и без нея  е вкусно.

# 596
  • София
Прибрах се най сетне ,и вече по пижама пиша.
Срещата,който е бил на наши срещи знае каква добронамереност,съпричастие и топлота има.
Който не се е престрашил да ни види,не знае какво губи. Паролата май е добре да се дава на дами ,с които сме реално познати и са писали поне в 2 наши теми.
Ето  днес Вивия вече чак от чужбина дойде и отдели от оскъдното си време тук да ни види.
Вивия много си готина -Пу,пу ,да не са ти уроки. Да си кажа аз по бабешки.
Кари броени дни бързо  свършват,дано нямаш тревоги и умните да се наумуват и да спрат лудите.
 Мамси макар и за малко се радвам,че те видях,че повече от година не те бях срещала реално.
Ивка,ти си ми съседка по квартал се оказа,ще пием кафе из Дружба. Благодаря ти за подаръка Embarassed
Ето и ти дойде от Варна ,но ни удостои с внимание.

Благодаря и на останалите софиянки-Здравче,Дидия,Айша,Мая и Джили.
Яжка и Светлето и Маринка и Римар дано се видим по скоро .
Янче,гърлото как и е на Анжелка,повръща ли?
Свари и цикория.или инка кафе да убие ако е летен вирус.

Танче,браво на близнаците юнаците,браво  и на вас ,че сте ги така възпитали.
Фло, Фло липсваше на срещата,но знам ,че това лято ,ще е незабравимо за теб и внучетата.
Борянче романтична душа имаш и си мъдра.  bouquet

# 597
  • Кубрат/ Пишурка

Като чета Шпунц си давам сметка, че бая група сте били пак! Браво! Как не съм малко по-близко!
Шпунц, гърлото й е спокойно, не повръща. Но това, че има Т означава, че има и възпалителен процес някъде. Ако и утре е така ще я заведа на педиатър

# 598
  • София
Ето съм след срещата. Дойдох си, но имаше малко задачки и баня.
Шпунц го е написала много точно, да не се повтарям.
Луси, ако имаш време и за тебе ще спретнем среща.
Янке, за вит. Ц - Ани на нейните кг. изяждаше по 1 блистер на ден. Личната казваше, че няма предозиране с него - излизал с урината. Слагай и чорапи с разреден оцет. Дано и мине и спи спокойно. А утре - на доктор. Да не би да и никнат постоянни зъби? Ани на всеки зъб вдигаше темп. без хрема и гърло.

# 599
Отново по време ,когато  се  притихва в спалните ,но чак сега всички си  отиват по местата  и  аз мога да поседна пред компа
Да ,Шпунци винаги  е зареждащо на такива срещи   и поне месец държи "влага"!Радвам се ,че ви  е било приятно !
Янче,  нали внимаваш с Нурофена - не се дава повече  от 3 пъти за 24 часа  и не повече  от  три дни  Сигурно  го знаеш ,но мен  ме " боде"професионалното Blush
Борянче ,много благодаря за споделената  рецепта на  пълнените тиквички  Непременно  ще  я направя !Мога  и заливка да направя но без чесънче ще да  е ...
Чета че внучетата на Джили  и на Ега Мега големия  са злояди -наистина това  е  проблем  при  отглеждането на децата Моята внучка   яде всичко  и ме  изненадва със смесването на  сладко  и солено Днес например ядеше маслини и кифла с шоколад ....гризва   от маслината  и после  отхапва  от  кифличката   newsm78 Чудя  и  се ,ама като  и  е вкусно да  яде ,то така или   иначе всичко  отива на  едно място Joy
И днес пропуснахме плажа, че  сутринта беше  едно захлюпено такова ....Много време прекарахме заедно с внучката на   една детска площадка където водят група деца  от лятна детска градина Така Елиа  общува с децата  и научава много български думички ,които  виждам как все по често започва да повтаря Днес ми каза цяло  изречение на български  и съм много щастлива "Баба, иска дадеш мен ябълка "  hahahaРазцелувах  я!
Хайде ставам ,че  имам да  изпера нещо нейно на ръка ...
Лека нощ !

Общи условия

Активация на акаунт