Созопол - мнения, впечатления и препоръки - 3

• 148 833
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Може ли отзиви за Блу Ориндж? Колебая се между него и Феста Поморие в Поморие  Thinking

# 106
  • България
От миналите години съм доволна. Чисти стаи, вкусна храна, плажът е близо. Към храната имам забележка само, че почти няма скара и риба. Но пък ние сме ходили септември само, в сезона не знам как е.
Пуснах тема за отзиви от тази година, но за съжаление никой не пише:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=789347.0;topicrefid=19

# 107
Привет! Моля мнения за хотел Примо - Приморско. Запазихме си там за юли.

# 108
Някой беше писал за ресторант КИРИК на пристанището.. Rolling EyesВчера ходих да вечерям там ,заради това ,което прочетох тук,че колко се бил развил и било хубаво там и прочие.
Така..ПЪЛНа скръб с две думи! не ходете ..поне аз няма да им стъпя повече..Мръсно,лош сървиз,набурсучени сервитьорки ..висящи празни чинии по масата ,като се има на предвид ,че бяхме две -три маси само.Храната нищо особено ,малки порции ,картофите им пържените на принципа 5 картофа наредени да изглеждат седем Laughing Laughing,освен това цените високи..Гледката им не е нищо особено..Още ме хваща нервата ,като се сетя ,колко готини ресторанти подминах преди това,за да се нахакам на тоя Кирик! CrazyТака ,че за последно се вързах на приказки от форума ..Гледайте от вън ,читавите ресторанти си личат все пак малко или много ..Някой беше писал и за някакъв Оазис на ул Люлин..малеее ами то направо ЛОМ ,макар ,че си беше казало момичето ,че не  екой знае какво ,но много зле честно ..направо подминах..не стига ,че на един баир ,ами и затворено ,то няма жива душа..,какво остава да седне накой да яде там Crazy

# 109
Витаминче, а ти от кой ресторант остана впечатлена?

# 110
  • Somewhere far away
: момичета, моля за помощ , спешно е!

Търсим си хотелче, квартира или къща за гости каквото и да е в Созопол за 3ма души, но да е свободно до края на юли !  Цена до 20 лв на човек за нощувка. т.е. най-много 60 лв за нощувка.
Удряме на камък при търсенето- няма нищо свободно! А така искам да ида на моренце и така се бях настроила ...

# 111
: момичета, моля за помощ , спешно е!

Търсим си хотелче, квартира или къща за гости каквото и да е в Созопол за 3ма души, но да е свободно до края на юли !  Цена до 20 лв на човек за нощувка. т.е. най-много 60 лв за нощувка.
Удряме на камък при търсенето- няма нищо свободно! А така искам да ида на моренце и така се бях настроила ...

Ние сме си запазили тук: http://bghotelite.com/guest-house-slavovi.3432_bg
Обади се и попитай дали има свободни места. А може и тук: http://bghotelite.com/guest-house-tanevi.3040_bg
Това е студио с кухненски бокс. Цените са 60-70лв. за трима души.

# 112
сега се сещам да кажа и ,че някой беше споменал ,че нямало ,къде да се седне на пейка да се изпие едно безалкохолно и това не е вярно Crazy Crazy..пълно с пейки.Има и на крепостната стена със страхотна гледка към морето и по парка на центъра ,само да ти се сяда ..Има и хубави сладкарници по стария град ..тортички пастички ,безалкохолно ,кафенце..Относно ресторантите ви казах ,че за сега съм в мелницата на вечеря ,а на обяд при Мъро ,има и бистра по Одеса ,ядох в едно голям и мн вкусен паламуд ,но сега ми изкочи името CrazyНо на веселата има и други хубави ..има и родопска кухня .При гудожниците също е ок. PeaceМисля да ходя и другаде и ще ви пиша дали е ок ..само дано не се нахаквам повече на подобни на  тоя КИРИК ,който всъщност може да мине за селски хоремаг ,ама не и за хубаво място Crazy

ето това мисля е нов ресторант в самото началото на пристанището ,но не съм сядала още и не мог ада дам отзиви
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 09 юли 2014, 16:47 от Витаминче

# 113
Хубаво място е това Глория Мар, че и с хубав изглед. Но ценичките са им доста високи. Confused

# 114
Здравейте!
Съжалявам да прочета лошите отзиви от Кирик, не съм ходила това лято, жалко че така му е паднало нивото. А беше ресторанта с най-вкусната прясна риба, есента бях последно там, но тогава е и сезона на многото улов. Имайте предвид, че миналата есен и тази пролет нямаше добър улов на черноморска риба и няма как и заведенията да са се заредили с наша риба, повечето е от Гърция от внос. В Глория мар ходих, всичко е перфектно, голям избор от риби, добре приготвени, цените са над средните, но и обстановката и сервиза са на ниво.
За квартири ако се интересувате мога на лични съобщения да ви пиша, в града съм цяло лято и мога да ви дам инфо за адреси  условия.
Желая на всички прекрасна почивка, не винаги всучко е перфектно, но с позитивно мислене и добро настроение се преживяват лесно и някои разочарования!

# 115
Има пейки в края на крепостната стена и те са точно 4 или 5 мисля. Изгледа е чудесен вярно е оттам, но вечер...колко хора се разхождат до там... Преди там имаше една стара сладкарница малко като походна дето се вика , но на нормални цени и кафенце супер. Заради стената вече я няма. Преди това има вярно още една централно и после чак към Селена има 2 пейки. Парка в старият град вярно е с много пейки ама колко да седиш там. Сладкарници има 2 в стария град вярно хубави са но и също почти пълни. Ако обаче си в новия град ...да удряш крак докато стигнеш ... Иначе сега се сещам , че по стената има много заведения и големи порции особено салатите Това обаче преди 3-4 години Миналата бях на храна в стаята та...(( Сещам се за едно заведение срещу селена ,като свърши плажът винаги е пълно с хора и по стълбичките нагоре имаше рибен ресторант . Не съм влизала но беше винаги препълнено и с хубав изглед Иначе не беше особено изглеждащ Не помня име. Може и там да погледнете

# 116
има и бистра по Одеса ,ядох в едно голям и мн вкусен паламуд ,но сега ми изкочи името Crazy

Ооо, спомни си го, моля те!  Praynig На паламуд реагирам като котка  Embarassed
Направо ми разби програмата с този отзив за Кирик... Сега трябва да търся ново място.  newsm78
Момичетата са прави, че с децата едва ли е ще удачно да се ходи всяка вечер на вечеря в Созопол, защото играят до късно и малкото заспива към 10.  Но ще трябва да се отчета поне веднъж, за да им покажа стария град и нямам право на грешки.
А ресторантът на Блу Ориндж как е? Имам предвид хранене а ла карт, не ОИ.

# 117
  • Пловдив
Elinor75, а Ди Вали дали работи, че само си мисля за разни вкусотии от менюто им? Те не че имат много дълго меню...  Mr. Green

Deathcrush, последно като говорих със собствениците на "Зелената къща" имаха свободно студио за седмица в края на юли. Но нямам представа дали вече не е резервирано. Провери, ако те устройва - http://sozopoltur.net/Green_House_BG.html .

# 118
Здравейте!
Съжалявам да прочета лошите отзиви от Кирик, не съм ходила това лято, жалко че така му е паднало нивото. А беше ресторанта с най-вкусната прясна риба, есента бях последно там, но тогава е и сезона на многото улов. Имайте предвид, че миналата есен и тази пролет нямаше добър улов на черноморска риба и няма как и заведенията да са се заредили с наша риба, повечето е от Гърция от внос. В Глория мар ходих, всичко е перфектно, голям избор от риби, добре приготвени, цените са над средните, но и обстановката и сервиза са на ниво.
За квартири ако се интересувате мога на лични съобщения да ви пиша, в града съм цяло лято и мога да ви дам инфо за адреси  условия.
Желая на всички прекрасна почивка, не винаги всучко е перфектно, но с позитивно мислене и добро настроение се преживяват лесно и някои разочарования!

Елинор,как е плажа тази година.В смисъл дали е чист и има ли много хора,блъсканица ли е?

# 119
Елинор,как е плажа тази година.В смисъл дали е чист и има ли много хора,блъсканица ли е?
Сега разговарях с мой колега, който беше в периода 4 - 7 юли на хотел до плажа на  Златна рибка, каза че е някъде под бензиностанцията на Петрол. Морето там ставало за къпане до 11 - 12 часа и после нвализали всякъкви мръсотии и отпадъци. Хората си тръгвали и си искали парите, т.к. са започнали оплаквания от стомашно-чревни разстройства, като са решили че е от храната, но в същност било от мръсната морска вода.

Общи условия

Активация на акаунт