Созопол - мнения, впечатления и препоръки - 3

• 148 812
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Чисти са плажовете, аз на Каваци ходя, там не е блъсканица. На градските плажове има много хора, осовно на свободните зони. Чревни вируси има всяко лято, откак се помня аз, мое мнение е, че не е от водата. Нямам време днес да отговоря на личните ви съобщения, за което моля да ме извините, довечера ще съм свободна и ще ви пиша!

# 121
  • София
Ще чакам с нетърпевие, Елинор75, защото от 10 часа сутринта чета предишната тема, за да се ориентирам, и полза - никаква. Щом на Каваци ходиш, 100% ще ми препоръчаш нещо с пресни впечатления. На google.com гледах Каваци и нещо не се ориентирах-видя ми се, че няма много места за подслон и доста изоставено(но снимките все пак не са от тази година).
Има ли наливна биричка на плажа, всичко ли е платена зона, вечер има ли какво да се види, или трябвада се ходи до града. Съжалявам, че така нахлувам с въпроси, но от 10 години ходим все на Синеморец(и кучетата ме знаят), и ми се ще да сменим малко, но да е на място с хубава природа, където да си изкарам почивката по къси гащи и да изключа от всичко и да се заредя до следващата година.

Последна редакция: чт, 10 юли 2014, 16:18 от tuturutka1

# 122
.Изобщо не е навалица от хора Народа е предимно на свободните зони ..морето си е идеално ..без водорасли и без боклуци..така ,че и в това отношение ви казвам едно голямо СПОКО Wink

Последна редакция: чт, 10 юли 2014, 16:53 от Витаминче

# 123
  • Somewhere far away
Deathcrush, последно като говорих със собствениците на "Зелената къща" имаха свободно студио за седмица в края на юли. Но нямам представа дали вече не е резервирано. Провери, ако те устройва - http://sozopoltur.net/Green_House_BG.html .
благодаря ти - питах ги но е свободно чак от 27 юли а на нас ни е късно тогава и не ни устроива.

Намерихме си стаяя / квартирка  и добре че си намерихме, защото наистина не е лесно да се намери. тази едвам намерихме и се радвам че мина поти без никакви проблеми /в последния момент още една колежка пожела да дойде с нас и си помислих че това ще е проблем, но жената каза че ще ни сложи допълнително походно легло и макар да не е много удобно ние сме  съгласни на този вариант- просто нямаме никакво време да търсим тепърва нещо друго!/,  имам чувството че е много пълно в момента ! 
Жената по телефона беше много мила и се надявам да си изкараме едно прекрасно моренце !

# 124
  • в сърцето на държавата
Веселата уличка-къде е това в Созопол? На коя улица -казват Веселата уличка?   И пак -за харнене -при Мъро -гледам ,че няма хубави отзиви-панираните миди-като не се продадат смъквлаи панировката и отново ги правели... абе  някоя друга  кръчмичка да кажете?

# 125
Ние ще сме на Созопол нач. Септември  на ул. Рибарска , къща Фотини 2 ....и сега тъкмо ви чета кой ресторант и се обърках къде е хубаво и вкусно . Някой да сортира из Стаия град по пресни мнения -ние сме с едногодишно дете ( което ще яде от кухнята , записах го в Созопол , за да не се рискува с бактерии ).

# 126
Веселата уличка-къде е това в Созопол? На коя улица -казват Веселата уличка?   И пак -за харнене -при Мъро -гледам ,че няма хубави отзиви-панираните миди-като не се продадат смъквлаи панировката и отново ги правели... абе  някоя друга  кръчмичка да кажете?
Веселата е ул. Ропотамо 8130 Созопол - BGMaps.com
www.bgmaps.com/link/6BEBD41090F3D479BB8A46BDE727A60B

# 127
  • София
Момичета, харесах си Голдър плейс на Каваците, но много впечатления оттам няма. Четох и някакви негативни мнения, че там почиват по-скоро приятели на собствениците, и не ми се иска да попадам в кръга на натрапниците.
Как им е храната и цените на бистрото в самия хотел?
Плажът май  е наблизо, но свободната зона дали не е в другия му край?
Има ли капанчета с наливна бира на плажа и нещо, което да става за ядене?
Вечер има ли наблизо къде да се ходи, или трябва в града за вечеря да се трамбова?
Мнооого ще съм благодарна на всички отзовали се, защото хич не обичам да сменям място за почивка.Но пък и на едно и също място омръзва и тая година решихме да видим на Каваци как е, но рискувам да се озова неподготвена, което много ме притеснява.

# 128
  • София
Голдън Плейс е на високото - на скалите над морето. Има чуден изглед. По пътя се слиза на плажа - точно в неговото начало. Там свободната зона е най-голяма. Има кръчма към Хотел Св. Никола и други подобни, както и капанчета на плажа. За разходка - Созопол, или ако обичате просто ходенето - по Виа Понтика

# 129
  • София
Ееее, Dao, безценна си, четох и коментарите ти от миналите години за Созопол, няма да съм първата, на която помагаш, благодаря ти.
Много ми се иска да се отпусна на голям плаж от сутринта още и да си тъпея цял ден на плажа. Колко е разстоянието горе-долу до плажа от Голдън Плейс?
Elinor75 ме обезнадежди, че ще ни е скучно вечер на Каваци,  затова питах дали има други места за вечеря освен в самия хотел,  дано обаче не са цифромания. Приемам и допълнителни съвети за всичко около това място. Ще ми се и рибка да си хапна, ама не знам къде,  дано открием нещо, че проба-грешка и то почивката свършила.

Последна редакция: пт, 11 юли 2014, 15:48 от tuturutka1

# 130
  • България
В края на Каваци имаше един комплекс Пясъчни лилии. Някой бил ли е там?
Преди 2 год. бяхме за няколко дни в Св. Никола, вечеряхме в ресторанта на хотела. Вкусно беше, за разлика от закуската им.

# 131
  • България
променят ни се датите за почивка и сега търся за 21.07 до 24.07 включително за двама с дете на 10г на нормална цена 50-60лв на вечер
ресторант ви препоръчвам нептун в стария град и ресторантчето на семейна къща белия делфин в новия град

# 132
Flowertot, може л и да кажеш малко повече за тази кухня. И ние сме с дете и ще ми е много полезно ако мога дасе възползвам. Поне нея да не я грижа за храната. Ние ще сме от 23.08 до 30. 08.
Как става записването? Как работят? Проблем ли е, че ще се взима само една седмица? Менюто само от понеделник  до петък ли е?
И някой друг ако знае може да сподели повече инфо. Благодаря предварително.  bouquet

# 133
  • София
titurutka1. дa, ще ви е скучно вечер, освен aко не сте ромaнтици и прекaрaте и вечертa нa плaжa Simple Smile от хотелa до плaжa е две минути ходене по aсфaлт.

# 134
  • София
торичкa, пясъчни лилии сa чaстни aпaртaменти. Води се резиденция. След скaндaлa по построявaнето му - незaмонно върху пясъкa и уж нa грaницaтa с резервaтa- поддържaт нисък профил.

Общи условия

Активация на акаунт