Созопол - мнения, впечатления и препоръки - 3

• 148 807
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
http://grabo.bg/na-more-v-sozopol-0n6ugz?affid=6540&affid2=7

Нямам наблюдения за Созопол, какво ще кажете за тази оферта, този хотел...всичко ако може  Heart Eyes

# 316
Рая, мястото е чудесно, но имай предвид, че не е в Созопол, а до къмпинг Златна Рибка. Тоест на няколко км. от Созопол в посока-Черноморец. Трябва да се придвижвате до града с кола или с автобуса от Бургас, който спира на Златна рибка, през половин час.

# 317
Рая, мястото е чудесно, но имай предвид, че не е в Созопол, а до къмпинг Златна Рибка. Тоест на няколко км. от Созопол в посока-Черноморец. Трябва да се придвижвате до града с кола или с автобуса от Бургас, който спира на Златна рибка, през половин час.

Защо да се придвижваме, нали е ол  Wink
Как е плажа, храната....всичко в комплекса. Пишеше някъде из темите за кафява вода, мръсно море- така ли е?

# 318
Е, аз ти казвам, за да не си мислиш, че е в самия град Simple Smile. Иначе ако питаш мен, изобщо не ти трябва да се придвижваш до Созопол, това си е един селски панаир вече, не романтичният град от спомените ни Sad
Не съм живяла в хотела, аз живея в сърцето на селския панаир Laughing. Та проблемът с мръсотията е главно на централния плаж в Созопол. Вчера ходих-безобразие. То не бяха водорасли, чашки, хартии, мръсотия. в самата вода. Но мисля, че около Лагуна е ок, а и само добри отзиви чувам от почивали там.

# 319
  • София
Златна рибка е мръсен, неподдържан и в момента с много водорасли плаж. На море съм- очаквам водорасли  Mr. Green  , но това което плува там в тях е... Освен всичко си личи, че не е чистен плажа скоро изобщо. Миналата година беше съвсем друга бира там. Любим мой иначе, но днес много се разочаровах. Освен всичко от дъждовете има събрано "езеро" , което е трудно описуема гняс.
Иначе е много интересно като кажете, че града са е променил за последните 25 години  Grinning, че кой град/село не е?... Вие не се ли се променили? Наистина в центъра детските забавления са малко в повече, но е въпрос на избор всичко. Тълпата в центъра не е от вчера, а и по мое мнение туристите са по-малко тази година, съдейки по натовареността на плажовете.

# 320
  • България
От събота сме на Златна рибка....... Направо ме отчая......... Има ли медузи?

# 321
Джералдин, проблемът е, че промяната е от лошо към по-лошо Peace. Созопол в моето детство, беше градът с улицата на художниците, на арт бижута, на китни кафета, романтични улици и красиви стари къщи. Махнаха художниците от главната улица и настаниха там казани с царевица, сладоледи, захарни памуци и други простотии. Рзвалиха Стария град с нови къщи с абсурдна и невписваща се архитектура. Мръсни улици, мръсни плажове, мръсна вода. Да не говорим за Веселата улица, която аз наричам Улицата на ужасите с чалгиите, крещящите търговци, бараките наречени ресторанти, висящите гащи и сутиени, а от тази година и по средата на улицата се въртят перални и се гладят купчини с дрехи. Иначе няма нищо лошо в промяната, въпроса е с какъв знак е. Казвам го като човек роден в този град, не само аз, но и майка ми, баба ми и поколения назад във фамилната ми история.

# 322
Останаха ми очите в Санта Марина, но няма места. Запазвам си правото за догодина, за там какво ще кажете? Малко ме притеснява, че не е ол, това предполага скъпа храна в самия комплекс  newsm78 Не знам защо не съм го забелязала досега този комплекс, супер ми се стори  Peace

# 323
  • София
Има медузи, да. Само заплетени във водораслите видях де, но поне 5-6, като аз във водата почти не влизам.

Vergia , разбирам за какво говориш. Аз от години почивам все в Созопол и се вижда с просто око. В някои години спяхме в стая в къщата над галерията. Но всичко , което се случва е съвсем естествено - интереса клати феса, както се казва. Не казвам, че е хубаво, а само, че е естествено.

# 324
Аз съм на Градина, вчера бяхме на Смокиня, сега отиваме към Аркутино. На плажовете до сега, за съжаление има щипалки и водорасли......много тъпо, защото аз не се пека, а като не мога да се къпя плажа става съвсем скучен. В самия Созопол не знам как са плажовете, но и тях ще проверим, ако на Аркутино също има щипалки.

# 325
  • София
Здравейте, в Созопол почивам вече 6 или 7 години в един и същи хотел  - http://pochivka.bg/o-2045-%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB_%D0%BC% … D0%B8%D1%82%D0%B5 Цените са нормални, всеки ден се чисти , тихо и спокойно е,  ресторантът е с богато и много вкусно меню , към цената има включена закуска  Peace

# 326
  • Somewhere far away
96 лв за нощувка за двама.. ? на това ли му казваш "нормална"  цена? Grinning

# 327
  • София
96 лв за нощувка за двама.. ? на това ли му казваш "нормална"  цена? Grinning
Всеки хвали това, от което е доволен  Simple Smile И да , за мен е нормална  Peace За теб може квартира за 10 лева на човек да е нормалната цена , за друг 200  Laughing така за мен 90 за двама е нормално  Peace

# 328
  • Somewhere far away
Ами да...  но за средстостатистическия българин 90 лв не е  нормално, повярвай!  Whistling
Ти явно си някакво изключение. Mr. Green

# 329
  • София
Виж какво, темата е за Созопол, впечатления от града и от хотели, аз изказвам мнение за хотел , в който съм била толкова години подред и който НА МЕН ми харесва много и ме устройва като цена и удобства и бих могла да съм в полза за някой. На теб като ти е скъпо 48 лева за нощувка да не би да те карам насила да ходиш там? Всякакви хотели се коментират в темата, доста по-скъпи от този и хората си изказват личните впечатления, така че смятам за ненужно да коментираш цена, която теб лично не те устройва  Peace

Общи условия

Активация на акаунт