Отговори
# 525
Aз преди еднa седмицa си слaгaх полижинaкс. То мaй нa всички пише дa не се използвaт при бременност, но със сигурност е по-добре товa отколкото бaктерийте.

# 526
Аз имам течение. Нося ежедневни превръзки и реших да пробвам без тях. От два дни съм като напикана, но мисля, че течението намаля значително. Като ходя след седмица на лекар ще питам лекаря и може би ще направя микробиология. А този полижинакс само за течение ли е или за гъбички?

# 527

Леко ми е странно, когато млади и интелигентни жени питат дали могат да се постригват по време на бременността или пък дали на бебето ще му стане нещо, ако не му купят нещо ново.  Rolling Eyes

Никой не е задавал такъв въпрос! И се пише "поДстригване". Нека да четем правилно и да не се заяждаме излишно, когато няма какво да напишем. Praynig
Поверието и суеверието са различни неща, а поверието е тясно свързано с обичаите. Такива са погачите и прощъпулниците. Дори да не си суеверен, има много приятни поверия, като за шапчицата например - що да не му купиш на бебето първо шапчица, и без това ти се иска да изкупиш целия магазин!

Последна редакция: нд, 06 юли 2014, 07:23 от Dakota

# 528
Добро утро мами. Много сме неактивни напоследък. Приемам това за знак, че всичко е наред Simple Smile .

Дакота моля те не се заяждай за правописи. Тук не е мястото за това. Явно не сме те и разбрали какво си имала предвид с предния ти пост за бебешките дрешки. Не се ядосвай напразно. Като искаш първо да купиш шапчица, купи я. Твой избор. Но съм сигурна, че и нищо лошо няма да се случи ако първо купиш термо одеало например. Идеята е да не робуваш на поверия и суеверия.  Hug

Хубав ден на всички.

# 529
Добро утро Hug
Да, и аз забелязах, че не сме много активни напоследък. Аз да се похваля, че усетих бечето вчера на събудено състояние този път Heart Eyes Легнахме си малко късничко, след 12:00 ч. беше. Аз си лежа още будна, милото отнесло плувката вече. И в този момент усетих прочутото "пърхане" Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Беше като гъделче отвътре, ама го усетих надълбоко, не близо до коремната стена като миналия път. В същия момент ми се ускори пулса ими се разля една топлина в сърцето, та нямах и капчица съмнение от къде идва това чувство Blush Полежах 10-тина минути така и изведнъж се усещам, че лежа по гръб и сигурно приятното за мен чувство е недоволстване на мъничето отвътре Laughing Веднага се обърнах настрани и след секунди всичко спря. Аз съм свикнала да си полягвам по гръб преди да заспя и досега не съм имала проблеми, даже и по корем си спя. Ама вече явно на бебче му е неудобно да го притиска гравитацията.
Невероятно беше, по-хубаво от предния път, когато беше в просъница Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

П.С. Определено ми се струва, че вървим към нощно активно бебе...

# 530
Dakota, благодаря, че ми обърна внимание за правописната грешка.  Mr. Green 

# 531
Именно! Тук сме, за да споделяме - и аз писах същото. Смятам въпроса за приключен и желая приятен ден на всички!

# 532
Ади, завиждам ти  Crazy Аз се мъча да усетя нещо пак. Преди 2 седмици нали нещо ми запърха, ама на 2 пъти и за много кратко.. И от тогава - нищо. Чудя се защо така Simple Smile Всяка вечер си лягам по гръб с ръце на корема, ама неее.  Laughing Бебо мързелува явно. А като го гледаме на преглед се върти като луд  Laughing Joy

# 533
Да, и при мен на прегледа последния се въртя, даже и смешен клип си имам, където док викаше, че танцува Laughing Обаче аз с ръцете не усещам нищо, то беше вътрешно едно такова..по-навътре, сигурно защото бях по гръб. Предният път бях настрани легнала и то на лявата страна, където се намира бебчето, и тогава усетих вълнички близо до коремната стена. Абее много яко беше Heart Eyes
Всички ще ги усетим, няма как, аз искам вече постоянното ритане да дойде Mr. Green

# 534
  • Варна
Здравейте, момичета!
Завръщам се във форума да ви следя и тук, че покрай държавния изпит нямах време. Сега вече всичко приключи успешно и мога да се отдам на радостите от бременността  Heart Eyes
Връщам се да чета назад. Гледам в последните постове сте писали за усещането на бебо. Ми аз тука тези дни само го стресирам, горкото и то се чуди как да ми "отмъсти", явно затова непрекъснато мърда, рита, бута хихихи Даже точно в деня преди държавния бях легнала по гръб на дивана и се чудех да чета ли или да не чета и как нищо не знам. Бях си сложила ръката на корема и за пръв път го усетих доста силно да бута  Grinning

Прегръдки на всички и хубав ден!  Hug

# 535
Момичета  Hug
Чета Ви редовно, но нямам какво да пиша.
От вчера сутринта обаче имам адското главоболие Sad Направо ми се пръска главата и не минава дори когато спя. Вече се чудя дали да звъня на док и да питам какво да правя. Мислех си дали пак не е от времето. В петък дъжд и 20' , а от вчера пак жега... Има ли други с такива симптоми и как се спасявате?
Кукумицина и аз усетих бебо на няколко пъти и аз като теб заспивам и се събуждам с ръцете на корема  Laughing Но и при мен не се усеща постоянно. Даже сега от петък - нищо не съм усетила.
За суеверията и полупките аз съм много либерално настрона  Peace Щом нещо като го направиш те прави щастлив и доволен - просто го правиш или не го правиш. Животът е прекалено кратък, за да угодиш на мнението на всички! Особено на двете баби  Mr. Green Там дипломацията му е майката  Peace

# 536
Здравейте момичета! И при мен нищо ниво продължавам да лежа някои дни имам тъпа болка ниско почти на срамната кост други дни чувствам тежест и направо се побърквам. Кафеникавото зацапване все още не е изчезнало явно няма общо с лежането. Но няма какво са се направи чакаме и стискаме палци.  За усещанията и аз нямам всеки ден на няколко пъти ме побутна лекичко нещо но не съм сигурна въпреки че ми е втора бременност.  Ако имам грешки извинете ме но пиша от телефона понеже нон стоп лежа.

# 537
Здравейте момичета,
искам да ви помоля да стискате палци утре и други ден, че се явявам на изпити за докторантура, дано да успея.
И да ви се оплача, вчера излязохме на разходка след 6 часа, и след един баир, който го взехме бързо ми стана мега лошо. Заболя ме корема, започна да ми се върти свят, пребледнях и леко ми се пригади. Май получих слънчев удар или поне прегряване. И така ме болеше корема, че доста се уплаших, чак и сълзички пуснах. Добре че бъдещия татко беше с мен и ме подхвана и сложи да поседна. Мисля че и на бебчето му беше зле, така ме болеше корема. По-късно ми премина, но се чувствах много уморена. Днес вече съм добре, досега не ми се беше случвало, но явно трябва занапред много да внимавам.
п.с. Като пишете мнение долу има бутон проверка правопис ползвайте го да не се срамите.

Последна редакция: нд, 06 юли 2014, 12:33 от anyka

# 538
  • Варна
Здравейте момичета,
искам да ви помоля да стискате палци утре и други ден, че се явявам на изпити за докторантура, дано да успея.

Стискам ти палци!  Hug

# 539
Аз имам проблем с пъпки по лицето. Не бих казала проблем, но супер неприятно в тези горещини, понеже не съм имала не знам с какво да ги третирам. Кожата ми е суха по принцип, почиствам редовно лицето, може би се дължи на бременността. Някой ако може да даде съвет за нещо за мазане  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт