Шумен - 21( век) :)

• 144 028
  • 779
  •   1
Отговори
# 630
Къде има училище за бременни?
Не съм чувала, че има в Шумен..

# 631
Днес проверих в Социалния център (под Долче Вита). В момента тече курс, така че съм го изпуснала, но ще ми се обадят когато формират следващата група. Курсът продължава около месец и половина, така че имам време. Трябва да се отиде на място, на третия етаж и да се попълни заявление. Училището е безплатно, часовете се провеждат там в центъра, но ще има и изнесени уроци в болницата. Simple Smile

# 632
Много ще се радвам да ходим заедно, ако може да ми пишеш за подаването на заявление 😊😊

# 633
  • shumen
Здравейте!
Тази есен детето ми ще е 1 клас и търся отзиви за училище Княз Борис 1 и Трето основно училище?Кое е по добро според Вас и знаете ли кой учители ще поемат 1 клас тази есен?

# 634
Здравейте!
Къде точно се намира кабинетът на д-р Балабанов и дали работи  с направления?

# 635
Здравейте, мисля, че преглежда в старото ДКЦ (в двора на болницата е сградата), доколкото си спомням само един ден в седмицата - сряда. Да не излъжа, но май работи с направления, поне има женска консултация по здравна каса.

# 636
Здравейте, мисля, че преглежда в старото ДКЦ (в двора на болницата е сградата), доколкото си спомням само един ден в седмицата - сряда. Да не излъжа, но май работи с направления, поне има женска консултация по здравна каса.
Много благодаря. Значи тази старата сграда до Бистро 21. Изглежда толкова порутена отвън, че изобщо не предполагах, че там работи някой.

# 637
  • shumen
Там има и други кабинети и лекари.

# 638
здр.нашият син е 3-и клас в НУ Княз Борис1 .мога да кажа че сме доволни от училището и ръководството. хубаво е да имате впредвид че е до 4клас и след това трябва да се търси отново къде да продължи. но това си има и плюсове лично според мен това че разликата между първокласници и най големите деца е само 3години си е + .що се отнася до 3-о основно имаме  познати които децата им са там и също споделят че са доволни .тъй като ни предстои след една година да избираме ново училище започнахме да се интересуваме и ние - та препоръките ни са за 3-о основно ,1-во основно и езиковата като за езиковата гимназия ни предупредиха че е доста строг контрола което лично за мен е добре в крайна сметка децата отиват на училище за да се учат и не е добре 2-3 деца които са решили че не има се учи да пречат на останалите примерно 20деца а също и на учителя .

# 639
искам също да споделя тъй като по напред в публикациите имаше дискусия за детски стоматолози . още  от първите проблеми с детските зъбки сме се сблъскали с проблема има ли кадърен детски стоматолог в шумен ?за жалост нямахме късмета да попаднем на такъв в началото отидохме при М.Райчева но за да не изпадам в подрбности ще кажа че не останахме доволни .след известно лутане и препоръка от наша позната през 2015 стигнахме до клиниката на д-р  Мехмедови и двамата са много добри специалисти има и специален детски кабинет много добро отношение към децата и родителите до сега не съм присъствал случай  дете  да си тръгне разплакано МНОГО  сме доволни .единствения минус е че напоследък проблема е със свободните часове записват за след месец най малко.точно поради тази причина отидохме до SMILE CLINIC записаха ни час за след седмица и така за две посещения се оттървахме от два млечни зъба но лекуващата ни стоматоложка препоръча днес да отидем в клиниката за да се консултираме с ортодонт тъй като има проблем(затруднение) с абсорбирането на корените на млечните зъби.отидохме изчакахме 10-ина минутки и ни приеха обясних че има направена ренгенова снимка и какъв е проблема.след като настани сина ми на стола го накара да си отвори устата и да я затвори като си стисне зъбите  становището беше че са необходими брекети и апаратче които ще ни струват 2000лв с това прегледа приключи без дори да се погледне снимката .на излизане ни поискаха 20лв защото докторката на която отнехме 2мин от ценното време не работи със здравната каса .потресен съм и това ще е последното посещение на тази усмихната клиника.

# 640
  • shumen
Петьо Петкови благодаря.
За сега сме се насочили към Княз Борис 1,но още не е сигурно.Също и хуманитарната ми хареса,но ни идва малко далечко понеже живеем на Боян Бълагаранов и нямаме кола и зимата ме притеснява как ще се справяме.
А за зъболекар успях и записах час за д-р Салимова мисля,че беше в клиника Мехмедови и за сега съм доволна.Детето взе да отваря устата без проблем и да дава да му работят по зъбките.

# 641
Здравейте!
Къде точно се намира кабинетът на д-р Балабанов и дали работи  с направления?
Ако не се лъжа - сряда след 14 ч., а кабинетът е на първия етаж след регистратурата.

# 642
Препоръчайте магазин с рокли за сватба (не булчински Ами за близки роднини)?
Благодаря!

# 643
Здравейте, мами. С извинение, че нахлувам в темата ви, но ми трябва препоръка за прилично хотелче в Шумен за една ношувка- нищо претенциозно. Просто се притеснявам да не попадна на тип "хотел" , където дават стаите почасово.

# 644
  • оттам, откъдето започва България
Ако кажеш в коя част на града искаш, мога и да те насоча.

Общи условия

Активация на акаунт