Сполучливи имитации на маркови парфюми - 4

• 161 162
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Отчитам се веднага, bright crystal на Versace от D&P.Очарована, впечатлена и всички други суперлативи. Изключително близък, даже идентичен с оригинала (който ползвам откакто е излязъл, купуван само от чужбина). Вече 4-ти час го усещам.
Alien- не познавам аромата, насочих се към него като вариант заради огромната му популярност и хвалбите, които съм чувала. Въобще не ми допадна, без никой да се чувства обиден, въпрос на вкус. На мен ми напомняше леко на сапун. Явно е доста сладникав за моя вкус.
Благодаря на всички които ми помогнаха. Пак ще се включвам  Hug

# 541
Днес отидох да тествам Ботегата на Заг. Не познавам оригинала, но определено ще си взема най-малко 30 мл. Crazy

Нещо друго от новите тества ли?

На мен ми е интересен Alien Eau Extraordinaire, но още не съм стигнала да отида.
Ейй, забравих да тествам новото извънземно! Пръснах си и от Dolce на Долче и Габана и новата Омния, май кафявата. Долче остана, ароматът много ми напомня на парфюм на майка ми отпреди много време. Омнията много бързо изчезна, но е приятна. От Ботегата съм направо омагьосана, първо се усеща много леко, после като че ли търпи развитие и ми държа около 4 часа.

# 542
Отчитам се веднага, bright crystal на Versace от D&P.Очарована, впечатлена и всички други суперлативи. Изключително близък, даже идентичен с оригинала (който ползвам откакто е излязъл, купуван само от чужбина). Вече 4-ти час го усещам.
Alien- не познавам аромата, насочих се към него като вариант заради огромната му популярност и хвалбите, които съм чувала. Въобще не ми допадна, без никой да се чувства обиден, въпрос на вкус. На мен ми напомняше леко на сапун. Явно е доста сладникав за моя вкус.
Благодаря на всички които ми помогнаха. Пак ще се включвам  Hug

Ще го усещаш поне още четири часа.  Simple Smile

Радвам се, че си доволна. И двете мои приятелки, които го ползват са категорични че е по-траен от оригинала. Аз никога не съм го ползвала, защото не е от моите аромати, но съдейки по тях ми се струва наистина доста траен за толкова лек парфюм.

# 543
Днес отидох да тествам Ботегата на Заг. Не познавам оригинала, но определено ще си взема най-малко 30 мл. Crazy

Нещо друго от новите тества ли?

На мен ми е интересен Alien Eau Extraordinaire, но още не съм стигнала да отида.
Ейй, забравих да тествам новото извънземно! Пръснах си и от Dolce на Долче и Габана и новата Омния, май кафявата. Долче остана, ароматът много ми напомня на парфюм на майка ми отпреди много време. Омнията много бързо изчезна, но е приятна. От Ботегата съм направо омагьосана, първо се усеща много леко, после като че ли търпи развитие и ми държа около 4 часа.

Имаш задача за следващото посещение като отидеш да си вземеш Ботегата- да тестваш Извънземното.  Simple Smile

# 544
Със сигурност! Извънземното в една лимитирана версия ми един от фаворитите.

# 545
Тетвали сте реплики нали или оригиналите на Корал Омния и Долчето?
Малко въпроса ми не е за тук, но в парфюмната тема както спомена една от вас "много не се разбрахме" и тук ми е по-приятно да си кажа  Simple Smile Та брат ми ще ми носи Извънземното от Англия, но има вариант и оттук да се вземе. Бихте ли препоръчали сигурно място където 100% да са оригинални парфюмите? Ние мислехме за летището, безмитната зона. ?Или от моловете ама там май е малко съмнително, четох съмнителни неща за Beauty Zone в другата тема. Може би от някой сайт,но кой ли е надежден не знам. Парфюмът е доста скъп, а не ми се иска да се прлецакаме  Grinning

# 546
Малко въпроса ми не е за тук, но в парфюмната тема както спомена една от вас "много не се разбрахме" и тук ми е по-приятно да си кажа  Simple Smile Та брат ми ще ми носи Извънземното от Англия, но има вариант и оттук да се вземе. Бихте ли препоръчали сигурно място където 100% да са оригинални парфюмите? Ние мислехме за летището, безмитната зона. ?Или от моловете ама там май е малко съмнително, четох съмнителни неща за Beauty Zone в другата тема. Може би от някой сайт,но кой ли е надежден не знам. Парфюмът е доста скъп, а не ми се иска да се прлецакаме  Grinning
Мисля, че това за търсене на "надежден " магазин е вманиачаване от страна на много парфюмни любителки. Много жени, купуващи скъпи неща, не могат да прежалят, че ги има същите, но на по-ниска. Аз следя редовно темата за проф. серии за коса, повярвай влизали са в темата жени, които са ни оплювали, че поръчваме от еди си кой сайт, защото той подарявал много мостри на продукти и видиш ли-така ни зарибявал. Или излезне нова серия на Керастаз- айде, тя не може да се поръчва от Бг, щото ще е менте  Laughing За дрехи и обувки е същата работа- хората се изяждат, че обувките им за 200лв. ги пуснали на промоция за 100 и хората масово купуват  Laughing
Та и с парфюмите е така, сигурна съм! И проблема с Енцо за ментета парфюми, не казвам, че го няма, но съм сигурна, че над 40% от недоволните са тези, дето не могат да прежалят, че скъпият им парфюм в Енцо не е скъп...
Скрит текст:
От Енцо парфюми НЕ поръчвам, понеже не им вярвам. Просто малко поразсъждавах Wink

На Бз им плащаш наема, на бг-сайтовете им плащаш ментетата... Важното е да се каже, че парфюма е поръчан с мноооого препятствия, чакане и е бил една от последните бройки Wink

# 547
Малко въпроса ми не е за тук, но в парфюмната тема както спомена една от вас "много не се разбрахме" и тук ми е по-приятно да си кажа  Simple Smile Та брат ми ще ми носи Извънземното от Англия, но има вариант и оттук да се вземе. Бихте ли препоръчали сигурно място където 100% да са оригинални парфюмите? Ние мислехме за летището, безмитната зона. ?Или от моловете ама там май е малко съмнително, четох съмнителни неща за Beauty Zone в другата тема. Може би от някой сайт,но кой ли е надежден не знам. Парфюмът е доста скъп, а не ми се иска да се прлецакаме  Grinning

Тествала съм имитациите на Заг Simple Smile Аз лично от моловете съм пазарувала от Дъглас, от БЗ на пловдивската главна, от една дама, която ми намираше тестери и през една моя приятелка, чиито познат също внася парфюми с около 20% по-ниска цена от тези в мола. Нито един път не съм уцелила некачествен парфюм или такъв, който подозрително да прилича на менте.

# 548
Много си права РуСа-Мамма някои жени много се вманиячават. Аз не съм от тях, но определено не искам менте за 180 лв.  Simple SmileИма логика в това, което казваш.Не знам защо е толкова разпространено схващането, че в България видиш ли всичко е менте.

# 549
  • Стара Загора
Не съм чула на безмитната (duty free) да предлагат ментета. Аз бих взела от там, но все пак зависи. Peace
Моят Alien го взех от тук, ок си е и оставя доста трайна следа след себе си. Казвам го, в случай че някой го помисли за добро менте. Mr. Green
http://parfumi-shop.net/bg/ezine/show/thierry-mugler-alien-edp-30ml.php

# 550
Моля за идея за добро копие на Малката черна рокля на Guerlain.

# 551
Не съм чула на безмитната (duty free) да предлагат ментета. Аз бих взела от там, но все пак зависи. Peace
Моят Alien го взех от тук, ок си е и оставя доста трайна следа след себе си. Казвам го, в случай че някой го помисли за добро менте. Mr. Green
http://parfumi-shop.net/bg/ezine/show/thierry-mugler-alien-edp-30ml.php
Алиен е много остър(поне за мен аромат). При познаване на оригинала, просто всяко копие можеш от километри да различиш. Има едно странно развитие на аромата,на мен ми мирише на самардала  Joy (въпрос на възприятие, не го казвам да обидя). От този сайт съм чувала, че няма оплакали се  Peace

# 552
  • Стара Загора
Напълно нормално е да го усещаме по различен начин. Аз самардала усещам например в Missoni Acqua, въпреки това го харесвам много. Heart Eyes

# 553
Да, остър е определено и никак не е лек аромат. Но аз така или иначе не харесвам леките парфюми и търся по-силен и текък парфюм.  Simple Smile

# 554
Моля за идея за добро копие на Малката черна рокля на Guerlain.

Версията на Рефан никак е лоша откъм близост до оригинала. Трайността е прилична.

Общи условия

Активация на акаунт