Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- 26

• 54 245
  • 762
  •   1
Отговори
# 645
  • гр. София
Бамби, аз в сряда си записах час за д-р Стаменов за 26.08. Ако се забавиш току виж те записали за септември чак.

# 646
Бамба, аз ще ходя да правя тест там.Ако до четвъртък не си свършила работа ще попитам.
Днес Стаменов отговаряше на спешния.
Ако имате някакви притеснения след пункция не се притеснявайте да звъните.Може да е нещо сериозно.

# 647
  • София
аз за стимулация ще записвам час, надявам се да има все още  newsm78
каза ми той да ида 5-6 дни преди цикъл, някъде там се пада уж.

# 648
  • гр. София
За стимулация мисля, че ще те запишат. Аз записах за коментар след неуспеха.

# 649
  • София
Някой някога успявал ли е да се свърже с регистратурата на този телефон 02/ 4417973

# 650
Някой някога успявал ли е да се свърже с регистратурата на този телефон 02/ 4417973
Да ,аз съм успявала ,но е мн трудно.Спомням си че се свързах в късния следобед.Продължавай да звъниш и дано успееш.Късмет  bouquet

# 651
  • pleven
Здравейте, утре трябва да ми поставят РВМС. Току що се разбрах с имунолозите, да отида към 12.00 и после да си запиша час за Персенска за 14.10. Когата се обадих на регистратурата ми записаха час в някакъв списък за лекарства. Това много ме учуди, досега не съм чувала за такъв списък. Момичето на телефона не беше много наясно какво е това лекарство и от кой се поставя. На вас случвало ли ви се е да сте в такъв списък, дали ще има проблем утре като отида.
Иначе от 4 извадени яйцеклетки, 3 са били узрели,  а само две са се оплодили. Много ме сдуха тази новина. И сега с този списък нещо взех да се шашкам.  newsm78

# 652
  • гр. София
Има такъв списък за лекарства, но защото часа е дублиран с друг час за преглед на доки може да се наложи да почакаш, като отидеш ще ти кажат къде да чакаш - пред кабинета на док или другаде.

# 653
Здравейте исках да попитам има ли тук пациенти на д-р Михова, понеже по всяка вероятност тя ще ми води ЖК и ми се иска някой да сподели впечатление ако е при нея. Сигурна съм че е добър лекар щом е там но все пак да попитам Simple Smile благодаря

# 654
  • гр. София
Д-р Михова не води ЖК.  Тя води ФМ.  Страхотен лекар е.  Peace

# 655
Д-р Михова не води ЖК.  Тя води ФМ.  Страхотен лекар е.  Peace

Подкрепям !!!  Simple Smile  В петък бях при нея  Heart Eyes и аз питах за ЖК , но не води ...   bouquet

# 656
Д-р Михова не води ЖК. На мен ми наблюдава бременността, от както д-р Персенска ме изпрати на първата ФМ. Много съм доволна. Страхотна е.

# 657
някой може ли да ми каже телефона на доктор Стаменов трябва спешно да се свържа с него

Последна редакция: пн, 21 юли 2014, 23:50 от бебелан

# 658
Момичета искам тук да си излея гнева и съжалявам ако ви натоварвам. Отвратително отношение от администрацията , грубо и арогантно. След като цяла седмица не вдигнаха телефон, си направих труда да отида лично. Стоях час права да чакам. Телефоните звъняха, а те не вдигаха , а прекъсваха. Две от тях стояха тъпо и се чудеха къде да отидат. Едната открито се закачеше с мъж от болницата. Попитах кога 6ще обслужват и бях овикана , а пред мен на опашката стоеше дама в напреднала бременност. Стана и лошо, но уви. Грам жал и към нея. След това отидохме в кафето няколко жени. Две бременни, които искаха да се махат от там.Ж.К. са груби и арогантни акушерки особено едната с късата коса. Типичен соц, която само мрънка и ни ангажира с личните си проблеми. Едната бременна е писала мел, но глас в пустинята. Оплакала се е , но отново глас в пустинята. Питам кому е нужно тази арогантност и надутост?

# 659
Е, коя е тази груба и арогантна акушерка в ЖК ? АЗ на такава не съм попадала. Всъщност тя е една в ЖК. Не е редно така без имена да се хвърлят обвинения. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт