КЪДЕ СИ ЧУВАЛА "КРАВАТА ДА СУЧЕ ОТ ТЕЛЕТО"

• 57 247
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 75
Разбрахме вече той какви ги върши. Аз не разбрах ти някаква подкрепа оказваш ли му? Говорите ли всички заедно или само се оплаквате един на друг? Най- доброто, което можеш да направиш, е да сплотиш семейството си, а ти правиш точно обратното.
Повечето коментари съветват към 'проучване на тъмните дейности на мъжа- къде отиват парите му'. Сериозно ли една жена не знае къде отиват парите на мъжа ѝ? Влизате ѝ в положение- ок, но на мен ми се губи някъде нишката. В едно семейство има много повече от това, че той мрънка за пари.

# 76
Не мога изобщо да обвинявам родителите и.Хорицата явно се чувстват длъжни заради въпросния заем
А пък сега като са затруднени с връщането му чувството им за вина е още по голямо и правят всичко възможно да "подкрепят "младите
А пък и явно се притесняват какво ще каже Зетя ако кажат да се делят разходите,все пак къща  строи
Притесняват се хората да не създават неприятности на дъщеря си

Много ми е интересно ,даже любопитно той какво работи и с какво се занимава

# 77
И аз смятам, че родителите ти влияят зле Peace Майка ти държала да му готви хубави манджи, че и с месо, да се хранел стабилно  Crazy... Донякъде така са те възпитали и те...
Чета те и мигам на парцали- как го търпиш? Братовчедите му обличат детето, жена му не знае какво е нова дреха от години, тъстовете го отглеждат като малко дете и го издържат... Какъв мъж е това?
Опичай си акъла, момиче, с такъв мъж бял ден няма да видиш!
Как имаш настроение за секс с него и го обичаш като е такава скръндза спрямо теб и детето?  ooooh!

# 78
Как имаш настроение за секс с него и го обичаш като е такава скръндза спрямо теб и детето?  ooooh!
И аз същото се чудех. Такова поведение би ме отвратило от който и да било мъж.

# 79
  • out of space
Само да не стане той да построи къщата, а стопанката да не си ти.

# 80
Цитат
...А иначе като се събира с плиятели може и 200лв на нощ да изхарчи да черпи и т.н ...
И това ми направи ужасно впечатление- за теб и детето му свиди, за приятелите- не...  ooooh!

# 81
Цитат
...А иначе като се събира с плиятели може и 200лв на нощ да изхарчи да черпи и т.н ...
И това ми направи ужасно впечатление- за теб и детето му свиди, за приятелите- не...  ooooh!

Мен пък това изобщо не ме учуди.Нали трябва и пред приятелите си да покаже какъв независим и финансово стабилен "мъжкар" е.Такива типове обичат да се хвалят и да демонстрират  разни работи пред чуждите , а всъщност  нещата са различни

# 82
  • Tам през Атлантическия океан
Ако родителите не бяха на авторката а на мЪжо и  Mr. Green дали щеше да пусне тема м?

Whistling фюууууууууу    Whistling

# 83
Ако родителите не бяха на авторката а на мЪжо и  Mr. Green дали щеше да пусне тема м?

Хич не ми се струва, че щеше  да й е удобно. Явно не е такъв човек.

# 84

Хич не ми се струва, че щеше  да й е удобно. Явно не е такъв човек.
И аз така мисля , а и  тук  не става въпрос само за родителите и а и за това че и самата тя е оставена без средства и е принудена да се моли всеки ден за пари

# 85
Щеше. И пак щяха тук да я  съжаляват, че е затворничка. Поведението си е съвсем нормално от тяхна страна, за мъжа ѝ аз лично не съм сигурна какво му е положението. Ама тя да е в дома си и да не знае какво да прави...Да не няма пари и да си пази майчинските за черни дни? Прекалено много ми станаха въпросите и не получавам отговор.

# 86
  • Tам през Атлантическия океан
Е , добре де  тая тема не я следя  Laughing признавам  Wink

Щеше. И пак щяха тук да я  съжаляват, че е затворничка. Поведението си е съвсем нормално от тяхна страна, за мъжа ѝ аз лично не съм сигурна какво му е положението. Ама тя да е в дома си и да не знае какво да прави...Да не няма пари и да си пази майчинските за черни дни? Прекалено много ми станаха въпросите и не получавам отговор.
Тъмна Индия викаш  Wink
Като жена е изпуснала нещата отдавна от контрол Wink

# 87
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
...
Добре бе, момичета наистина ми е интересно да разбера,когато вие сте били в майчинство, вашите мъже как процедираха-оставяха ли пари или си харчихте от майчинството  и изобщо как е било.

Не продължих да чета надолу ... Парите на мъжа са при мен  Joy При него е кредитната карта и малко джобни кеш  hahaha - колкото е решил да си остави, че ще му стигнат за месеца Simple Smile Моите заплати, а сега майчинство са си за мен - т.е. харча ги за дрешки за мен и трите грации, за кино на голямата, за глезотийки на средната ... за кафе и дреболийки за мен Simple Smile

Ама ... все се чудя - как може авторката да живее по този начин. Нито ще позволя да се държи мъж с мен така ..., нито ще позволя да се използват така родителите ми ...

# 88
Родителите й й влияели зле...така я били научили...просто хората не искат  да я скарат с мъжа й, защото имат дете. Манталитет е това, траят си за доброто на дъщеря си. Нашите вероятно биха си траяли и те, макар че заем от мъжа ми никога не биха взели. Докато дядо ми щеше да го изяде с парцалите тоя Убав зет Mr. Green
Авторке, съчувствам ти, но ако не се вземеш в ръце, преместиш ли се, бял ден няма да видиш. Ако му чакаш да ти дава пари за храна, за детето и да му трепериш всеки път, като купуваш нещо, няма да ти издържат нервите още дълго.

# 89
Родителите й й влияели зле...така я били научили...просто хората не искат  да я скарат с мъжа й, защото имат дете. Манталитет е това, траят си за доброто на дъщеря си. Нашите вероятно биха си траяли и те, макар че заем от мъжа ми никога не биха взели. Докато дядо ми щеше да го изяде с парцалите тоя Убав зет Mr. Green
Авторке, съчувствам ти, но ако не се вземеш в ръце, преместиш ли се, бял ден няма да видиш. Ако му чакаш да ти дава пари за храна, за детето и да му трепериш всеки път, като купуваш нещо, няма да ти издържат нервите още дълго.
Това траене е мечешка услуга. Не може да виждаш, че някой така се гаври с детето и внучето ти и да се чудиш каква манджа да му завъртиш след работа да го поглезиш да си хапне добре. ooooh! Както каза една дама по-назад-"робска психика".  Peace

Общи условия

Активация на акаунт