След деветмесечен растеж, настана ЮЛСКИЯТ бебевалеж! - Тема 23

• 29 151
  • 734
  •   2
Отговори
# 690
Добро утро

Мен ме заболя зъб.Няма такава болка,знаете.Нищо не мога да пия за обезболяване.Идва ми да вия.А смея да кажа,че съм държелива на болка  Sick Стягам се да ходя на зъболекарката.Дано да е първа смяна,че не знам.

knick_knack ,надявам се,че си добре  Hug

Мама Санчо,ще свикнеш и с двамата.И нас ни убеждават,че голямата едва ли не ще удуши малката,ако не я следя постоянно.Трябвало постоянно да наблюдавам голямата и да не оставям малката сама.Т.е цял ден ни баня,ни тоалетна да видя  Joy

Лаленце,май,май ще преносиш.От днес си в 10 я месец  Grinning

Ауууу, адски ти съчувствам ,ужасно е да те боли зъб. Дано да е на смяна лекарката ти и да оправите проблема. Кажи после как си  Hug
Аз съм добре, леко замаяна съм от всички лекарства , чакам лекарката да говорим ,после пак с анастезиолога и психолога и към обяд ще съм си в къщи. Ако тръгна сама беба се връщаме веднага, ако не..утре сутрин  ylinfant  love001. Ще пиша пак надвечер Wink

# 691
Добро утро!

Елфита, ужас! Баш сега накрая този зъб! Дано зъбарката да ти сложи нещо, че наистина  няма такава болка!

Авенсис, оправяш ли се? Много е неприятно лятото в жегата да си болна и с температура.

knick_knack, пожелавам леко да мине утре секциото и вече да се гушкате с бебчо!!!  Видя му се, викаш, края  Wink

Вчера добре си поприказвахме на срещата, на хладничко, направо не ми се тръгваше. Следващия път вече ще сме с ремаркетата  Laughing.

Мама Санчо, сигурно е трудно с двамата, но дано бързо влезете в ритъм. Моят син ще е лепнат за мен и бебето, отсега е заявил, че не иска да ходи при бабите в началото. Та и аз ще съм с два броя, ама поне единия ми е голям и няма да ми е трудно. Отсега хайванът помага - вчера си получих поръчания стерилизатор и дребния го носи от куриерския офис до вкъщи. А разстоянието си е голямо, ама влачи детето. Да не ми тежало, на мама златен. Надявам се и аз да няма ревност, пък да видим.

Юлианка, дано нямаш повече поводи за такъв стрес и бебчо да се движи, па макар и по-лекичко.

Лаленце, днес дали ще е  хиенков ден Laughing

# 692
Добро утро, дано днес малкия не ми изправя вече косата,а да си го усещам.! Лаленце чакаме малката хиена да те зарадва,ама явно не и се отделя от мама,Knic_knac не се притеснявай остави се в ръцете на зъбара и няма да има спомен от болката,аз този ад го преживях в 8 мес. Колкото по-малко остава почнахме да рухваме  Rolling Eyes ..........

# 693
Добро утро  Hug
yulianka и аз така като се разчистя и беба става много кротка, но легна ли да си почивам и се почва  Simple Smile От два-три дена много взе да ме боли кръста, не знам дали беба си проправя път  newsm78 щото по - принцип си я нося доста ниско долу и тези пробождания вчера доста ги имаше пак.
♥Elfita♥ стискам палци да не е нешо сериозно  Peace
Лаленце ще чакаме днес да те изненада малката хиена  Wink

# 694
Лаленце явно няма да се хвалим в тази тема  Mr. Green
Елфита бързо да минава  ooooh!
Сега погледнах списъка с термините, ами то до 10.07 от 70 бременелки сме останали има няма 7-8 не родили майчета  ooooh!

Последна редакция: чт, 03 юли 2014, 09:46 от Мимето14

# 695
Елфита, тичай на зъболекар. Всеки ще те приеме по спешност. А и до колкото ми е известно, упойките им са безвредни, но те ще ти кажат.

# 696
Добро утро Hug

Елфита,дано те оправят бързо,че си представям колко ти е до това баш сега  ooooh!

Лаленце,и аз си мисля,че днес ще те изненада мъничето-да видим  Whistling

За движенията-yulianka,според мен всички е наред,но дано пък да се раздвижи малко повече,за да си си спокойна.Аз също съм като повечето мами-като фуча насам-натам и не помръдва,ама изпъна ли се вечер на дивана и се почва едно показване на крачета и дупене  Heart Eyes

Много ми е интересно как реагират каките и батковците-на нас ни е първо детенце и пак не съм сигурна,че ще се справим,а вие мами с по 2 или 3 просто.. ПОКЛОН,възхищавам ви се:)   bouquet

Да се оплача накрая,а?Вчера бях на тонове-думите на лекаря бяха:"Не ми харесват много...".Имаше един рязък спад на пулса и след него държеше все 160,че и нагоре.Днес ме вика пак в Шейново,дано всичко е наред. Cry

# 697
Мами ,колко много сте изписали ,вярно не съм влизала отдавна и хоп чак цяла тема и скоро на 24 тема ще сме,браво на вас !
Радвам се че имаме и връзка с ЛЛЛ консултантите ,дори веднага ще се възползвам Simple Smile
Вчера бях на лекция в Лабиринт ,но нещо не ми бе интересно ,незнам пък и ми бе  поспаливо,но подаръците интересни - биба на МАМ,Чайче хип мостра за кърма и ми се падна от томболата ветрило на ХИП, до тук имам две ветрила от лекции.Следващата лекция е за грижи на новоредно в болница и у дома 
Успех на мамите ,които са в болница сега и им предстои хубаво събитие .Аз утре съм на тонове за първи път ,да видим какво ще кажат ,така че до утре:)

# 698
и Въпроса ми към ЛЛЛ
Здравейте ,ЛЛЛ ,благодаря ви че ви има в форума и ни помагате .
Искам да попитам ,по отношение кърмене
Термина ми е края на юли ,второ раждане .С първото дете не можах да кърмя
,още в болницата ми казаха че с тези плоски зърна ,няма да стане,да кърмя
детето, при престоя ми там ,никой не ми съдейства ,не ме обезкурожи , дали
както от това и че до последно работих и работата беше отговорна .Та сега
много искам да кърмя бебо ,с контакт с други мами плоските зърна не са
проблем.И затова реших да попитам и вас ,да ми кажете :
първо да обясна -малки гърди с ареола бледо розово с размер около 20стотинка ,но без зърно,тъй като съм си беличка сега се виждат много хубаво и вените ,не са се уголемили по време на бременносттта и дори при първата бременност не бяха мръднали,меки са ми сега гърдите ,чат пат усещам напрежение ,и често виждам засъхнали корички ,които ги махам ,не знам да ги махам или не ,второ  дали трябва
да си мажа предварително зърната с ланолин,дали като наближи раждане или
след това да ползвам освен ръчната помпа за стимулация или както имам още
една малка помпа за изтегляне на зърно ,или и аз вече не знам ,купих си за
всеки случай силиконови зърна ,или е най добре като дойде времето ,да се
обадя на някой от вашите консултанти да ми обясни по подробно.Посъветвайте
ме ,какво да правя ,към кого да се обърна,искам и аз да кърмя Simple Smile ,живея в София ,кв люлин 10,Благодаря предварително!

# 699
Аз днес след преглед разбрах, че моето няма никакво намерение да избърза. По мерките от ехографа си излиза точно, че на 20-ти трябва да се роди. Аз не че съм очаквала друго, но тайничко се надявах. Моя доктор излиза отпуска, каза - няма да го мъчим насила, да не се стигне до секцио, че няма ни разкритие, ни нищо и ме прехвърли на другия доктор, както се бяхме уговорили. Оставам и аз да си кибича като плондир с другите, които сме към края на юли Simple Smile

# 700
  • Телиш/Плевен
Милички, връщам се от преглед и новините не са много добри... Cry
Силно са ми намалели водите (докторката има съмнение, че дори са изтекли, но аз нищо не съм усетила и не знам дали е възможно Confused), така че трябва да се отправям към болницата и там вече ще решат какво да ме правят. Силно се моля всичко да бъде наред! Вече не ми пука ни за секцио, ни за нищо, само да се роди жива и здрава хиенката. Моля ви, стиснете по едни палчета за нас.  Praynig Ще ви пиша при първа възможност. Прегръщам ви всички!!! Hug Hug Hug

# 701
Лаленце  Hug Hug Hug много стиснати палци от мен и всичко ще е наред чакаме да се похвалиш!

# 702
Лаленце имаш стиснати палчета от мен и малчо,всичко ще е наред Simple Smile

Последна редакция: чт, 03 юли 2014, 11:54 от ninka_76

# 703
  • Бургас
Стискам палци! Всичко ще бъде добре! Чакаме ви!

# 704
Лаленце  стиснати палци и от мен, чакаме да се похвалиш!

Общи условия

Активация на акаунт