Проблем с магазини Технополис

• 12 715
  • 42
  •   1
Отговори
# 30
  • София
И така, случая се разви в изключително положителна насока, с един телефонен разговор с господин от сервизния отдел на магазина. Човека каза че се заема лично със случая и ще задвижи нещата по възможно най-бързия начин. Колкото аз имам вина, че съм хвърлила кутията, толкова и те че не предупреждават. Никога няма да постигнем консенсус точно кой колко е виновен, но в крайна сметка нещата се случват. Аз изказах своето мнение и те тяхното. Важното за мен в случая е, че ще се случи това което искам, а именно да ми го сменят. И може би вече ще започна да си пазя кутиите...  newsm10

# 31
Гледам и заглавието на темата е доста посмекчено. Говори добре. Успех!

# 32
  • София
Да, защото както навсякъде когато попаднеш на грешния човек става страшно, а когато е правилния нещата се нареждат. Надявам се на положителен край на драмата...

# 33
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ето затова си мисля,че преди да се пускат подобни теми е хубаво човек да опита всички възможни начини да се оправят нещата и тогава да се оплюва.

# 34
Да, защото както навсякъде когато попаднеш на грешния човек става страшно, а когато е правилния нещата се нареждат. Надявам се на положителен край на драмата...

Радвам се, че са се наредили нещата добре за теб!

# 35
  • София
Ето затова си мисля,че преди да се пускат подобни теми е хубаво човек да опита всички възможни начини да се оправят нещата и тогава да се оплюва.

Не смятам, че темата Ви пречи кой знае колко. Все пак някой може да сподели опит, или друг да прочете и да си има едно на ум. Някой като мен, който няма навика да пази такива неща, ще види и ще си каже, че няма нужда от такива проблеми и ще си запази това, което е приготвил за кофата... А и благодарение на статия, която публикувах в една медия, нещата се развиха толкова бързо. Защото такива големи компании се притесняват малко или много за това какво се отразява за тях в медиите.

# 36
Мисля, че не е редно да се изопачават нещата. Дори и ти сама беше казала, че кашонът се изисква за да върнеш артикула. Доста хора ти обясниха, че за отремонтиране, може и без кашон. В крайна сметка са ти го взели за ремонт без кашон, което не противоречи нито на казаното ти от магазина, нито на това, което се пише в тази тема от самото и начало.

# 37
  • sf
Аз съм положително изненадана от Технополис. Развали ни се грил-плочата, остават 6 месеца до изтичане на гаранцията. Днес се обадиха,че не могат да я направят и ни се полага нова. Тъй като в момента нямали от този модел, можем да изберем друг, съответно срещу доплащане или връщане на разликата в цената.

# 38
а дали някой е запознат с практиката на Технополис относно връщане на стоки, става дума за закупена от магазина стока, която е без дефект, но просто сте решили, че не я искате. В закона има такъв срок за онлайн поръчка и не се споменава за директна покупка, т.е. зависи от практиката на магазина. в тази връзка- някой наясно с практиката на Технополис?

# 39
  • Щастлива мама на 3 слънца
За това само онлйм взимам. Като не ме кефи го връщам

# 40
Да се включа и аз с въпрос: На 24 си купих телефон от Технополис и до днес не съм го ползвала, докато не отидох в Мтел да ми отрежат картата. Видях, че имам нещо като изгорял пиксел (една малка точица на екрана) и въпроса ми е дали Технополис ще ми замени телефона или ще го поправи? Би ли имало някакъв проблем?

# 41
  • до най-прекрасния мъж
Аз съм връщала 2 пъти телефон в Технополис в рамките на 10 дни. Първият път се появи нещо като сянка от всички страни на дисплея - след щателен оглед ми го смениха. Два дни по-късно на дисплея на новия апарат се появиха черти, ясно видими. Отново го смениха, без проблем. Само ми взимаха задния капак - казаха, че ги връщали като дефектни на производителя. Все едно дефектът се е появил при тест в магазина, а не при мен няколко дни по-късно, затова не трябва да има следи от употреба. Третият, който взех, беше най-зле от всички - едно сянката, второ чертите на дисплея, за капак и трето - взе да мига като звъни /смущение някакво се получаваше/. Лошото е, че всичко го правеше за минути и се оправяше - никакъв шанс да го сменят. Е, задържах го и след първата актуализация на софтуера, трите дефекта изчезнаха като с магическа пръчка. Явно е някаква политика на веригата да намират начини да удовлетворяват клиентите си като им заменят стоките, а не ги пращат в сервиз.
И между другото, виждала съм да заменят нежелана стока /дублиран подарък/, но доколкото разбрах е въпрос на преценка и решение на Управителя на конкретната верига, а не правило. Така че нищо не пречи да се пита на място в сервиза.

# 42
Истината е, че Технополис заменят стоките си, но правят много въртели преди това, ако мине номера и клиента се откаже. Миналата година ми върнаха парите за закупен от тях грил тиган Горение с керамично покритие. При второто използване ми нагоря на едно място и следващия път, когато до използвах стана кошмар. Върнаха ми парите, но след много въртели.

Общи условия

Активация на акаунт