Пазаруване от Aliexpress.com 32

• 43 307
  • 725
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте момичета, изчетох почти всички отговори,но не успях да намеря доволна от слънчеви очила. Много ви моля да ми препоръчате продавач с хубави очила.

# 316
  • Бургас
Здравейте!
Записвам се да следя темата!Не съм поръчвала от сайта, но имам желание да го разуча и скоро да направя първа поръчка.

# 317
  • TX
Здравейте!
Записвам се да следя темата!Не съм поръчвала от сайта, но имам желание да го разуча и скоро да направя първа поръчка.
Внимавай краста е  Mr. Green

# 318
Момичета имам проблем моля за помощ Praynig
Сутринта пуснах този панталон
http://www.aliexpress.com/snapshot/6141124519.html, цената му беше 6,31 долара. Оказа се, че наличността по картата не ми е стигнала. Захраних сметката и реших да потвърдя плащането, но ми дава грешка и иска да плащам панталона вече на високата цена Confused Какво трябва да направя, за да го платя.....

# 319
# 320
  • София
Netty, можеш да пробваш да пишеш на продавача да ти намали сумата до тази, на която си го поръчала. Ако не се съгласи, имаш 2 варианта - или го купуваш на по-високата цена или зарязваш поръчката - след като изтече определено време (20 дни, ако не се лъжа), поръчката ще се канселира сама.

# 321
Netty, можеш да пробваш да пишеш на продавача да ти намали сумата до тази, на която си го поръчала. Ако не се съгласи, имаш 2 варианта - или го купуваш на по-високата цена или зарязваш поръчката - след като изтече определено време (20 дни, ако не се лъжа), поръчката ще се канселира сама.

Благодаря  bouquet
Сега ще му напиша едно писъмце Heart Eyes

# 322
Здравейте имам въпросче за една пратка,която не знам кога ще пристигне ,на 13 живот и здраве заминаваме за морето та има ли начин друг да ми получи пакета и ако да какви документи трябва да представи, а ако няма кой да ми ги вземе колко време могат да престоят в пощата,много ще ме улесните ако някой знае  newsm78 Hug

Praynig

# 323
  • Sofia
В пощата престояват 20 дни.

Може да я вземе друг човек, на гърба на бележката от пощата има пълномощно.

# 324
  • Русе/Germany
Здравейте имам въпросче за една пратка,която не знам кога ще пристигне ,на 13 живот и здраве заминаваме за морето та има ли начин друг да ми получи пакета и ако да какви документи трябва да представи, а ако няма кой да ми ги вземе колко време могат да престоят в пощата,много ще ме улесните ако някой знае  newsm78 Hug

Praynig

До колко имам спомен е 9 дни престой на пратката безплатно. После се плаща магазинаж на пратката за всеки следващ ден. На известието на гърба има пълномощно, което може да се попълни и друг да вземе пратката. Но теб като те няма, този вариант отпада. Не знам как биха разбрали ако някой друг го е попълнил де, но знае ли човек. По принцип ще отправям същия въпрос към служител от пощенската станция, понеже аз пък си заминавам за чужбина и ако не ми пристигнат всички пратки докато съм си в България някой друг трябва да ми ги вземе. 
Дано съм ти помогнала поне малко  Hug

# 325
До момичето поръчало тази рокла   http://www.aliexpress.com/item/2014-new-summer-korean-family-fas … r/1719434448.html  как се наглася за майките?

# 326
Върти ми се нещо около 20 дни. Като ако не си я вземеш до 9 дни, или 7 се начислява някаква такса магазинаж. Май така пишеше на известията. За др незнам дали може, трябва лична карта

# 327
  • Русе
Държа едно известие в ръцете си и Ви преписвам буквално:

Скрит текст:
Вашата пратка ще бъде съхранявана в пощенската станцията в продължение на 20 дни от датата на получаване в пощенската станция за доставяне. За всеки колет, неполучен в срок от 5 работни дни - за селища с пощенска станция и 7 работни дни за селища без пощенска станция (след датата на връчване на поканата), се заплаща цена за магазинаж.

# 328
  • Варна
До момичето поръчало тази рокла   http://www.aliexpress.com/item/2014-new-summer-korean-family-fas … r/1719434448.html  как се наглася за майките?

Не съм момичето поръчало роклята, но тъй като и аз я разглеждах в обявата по надолу има таблици с размер за деца и размер за майки.

Това са размерите посочени за майки- 14,16 и 18
 S # (изберете размер 14 #)
 M # (изберете размер 16 #)
 L # (изберете размер 18 #)

# 329
До момичето поръчало тази рокла   http://www.aliexpress.com/item/2014-new-summer-korean-family-fas … r/1719434448.html  как се наглася за майките?

Не съм момичето поръчало роклята, но тъй като и аз я разглеждах в обявата по надолу има таблици с размер за деца и размер за майки.

Това са размерите посочени за майки- 14,16 и 18
 S # (изберете размер 14 #)

M # (изберете размер 16 #)
 L # (изберете размер 18 #)

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт