Секс от съчувствие

• 10 081
  • 67
  •   1
Отговори
# 45
Приятелю, имам желание да съм много, много груба в коментара си, но заради "метлата" ми не мога - професионално се въздържам един вид. За това само ще ти кажа: не се дръж като боклук! Тя не го заслужава. Която и каквато и да е тя!

# 46
Един голям любовник умрял. Попаднал пред портите на Свети Петър. Пита го светията, на къде иска да поеме. Онзи отговаря, логично, че иска в рая. Добре, казал Св. П. и в рай може да се отиде, но при едно условие: на гърба на е!бача ще бъде закачена кошница с всички негови любовници, а глутница вълци ще бъдат пуснати по петите му. Ако с цялата тежест притича разстоянието между Ада и Рая, без да го изядат вълците, ще векува в Рая, ако не- бегом в Чистилището. Съгласил се човечецът. Запознало състезанието- тича той, тича, тежи му, вълците аха да го хванат. Сетил се и метнал една от жените на глутницата. Забавили се вълците, докато я изядат. После пак го догонили ... И така, докато любовникът не бръкнал в кошницата и не установил, че там вече няма жени, а вратите на Рая се виждали, но един вълк вече разкъсал крака му. "Еее, мамка му, казал си, ако не бях простил на оная куцичката ...."

Не съм чела темата освен първия пост на автора. Та, защо да не чукаш от съжаление?! Щом ще ти стане, щом чувстваш, че можеш- давай, нооо да не вземе да ти хареса, а не нея- не, че тогава ти да видиш рев и писъци момчешки.

# 47
  • София
Мъжете не са това, което бяха.

# 48
Ще нараниш много повече "голямото й сърце", ако й се "отдадеш" от съжаление. Ако цениш толкова "красивата й душа" ,  дръж си съчувствения орган в гащите.
Напълно подкрепям това мнение!

# 49
реших го. ще и кaжa че нa този етaп не изпитвaм слaст, но ще и предложa дa опитaме, пък може aпетитa дa се появи след товa.

Егати обидата. То било вярно, че мъжете изчезнаха.

Кажи и, че имаш венерическа болест, че си гей, импотентен или нещастно влюбен, тоест зает, абе каквото искаш и кажи, само не и казвай, че не те привлича.

# 50
Ти не си добре. СеХ от съчувствие............ Божееееееее.

# 51

Ако те разбере какво и мислиш дано ти шибне един по муцуната. То бива смотани мъже, ама пък толкова...

# 52
 Joy Joy Joy
Голям майтап е тази тема. Я да дочакам решението аз туканка, я ! Mr. Green

# 53
Ако темата беше пусната от жена, отговорите щяха да са по-различни. Simple Smile Това със сигурност.

Към автора
Помисли си на кое държиш повече...на тази жена като приятел...или да уважиш желанието и да си легне с теб за 1-2пъти....и после все пак да и обясниш, че не си имал такива желания към нея.
Повярвай, с второто много ще сгрешиш, ще побеснее....и ще ти тегли една. Simple Smile
Така че...топай си топката и отклони елегантно намеците и за секс. Играй по тънката струна как заслужава нещо по-добро, мъж който я обича, боготвори и т.н. и че ще го намери. А ти си не точно такъв. Simple Smile

# 54
това един мъж да ми каже, че заслужавам нещо по-добро от него, ме обижда - показва ми, че съм сбъркала жестоко в преценката си за него и дори не му стиска да си каже в прав текст, че не иска да е с мен

# 55
това един мъж да ми каже, че заслужавам нещо по-добро от него, ме обижда - показва ми, че съм сбъркала жестоко в преценката си за него и дори не му стиска да си каже в прав текст, че не иска да е с мен

Каквото и да каже един мъж на жена, която му се натиска и иска да спи с него, а той не изпитва същите желания и влечения...ще е грешка и обида.
Така че...правилен отговор няма.

# 56
поне аз го предпочитам в прав текст, казвам го от опит  Peace
така само ще се чувствам нехаресвана, вместо да се чувствам нехаресвана и тъпа  Grinning
красотата и сексапилът са преходни, но интелектът ми надавям се, че не е

пп струва ми се, че авторът на темата май не се интересува от мненията в нея Simple Smile

Последна редакция: пн, 30 юни 2014, 14:45 от bubanka

# 57
Има правилен отговор, нали ви казах, даже няколко:

1) падам си по мъже
2) импотентен съм
3) болен съм от сифилис
4) от години съм нещастно влюбен в друга, толкова съжалявам, че не сме се срещнали по-рано

# 58
Има правилен отговор, нали ви казах, даже няколко:

1) падам си по мъже
2) импотентен съм
3) болен съм от сифилис
4) от години съм нещастно влюбен в друга, толкова съжалявам, че не сме се срещнали по-рано

Всяка средноинтелигентна жена ще прецени, че това е клинчене и са пълни простотии.
Ако на теб някои дойде и ти каже по-горното, ще му повярваш ли? Особено ако го познаваш от достатъчно време и имаш що годе представа и за ориентацията му и живота му като цяло?

# 59

Правилният отговор е мълчаливо да я обладае.

Общи условия

Активация на акаунт