Север-Юг - тема 20

• 27 442
  • 752
  •   1
Отговори
# 15
Добре съм ви заварила! hug

Ромина, момичета, в тема 20-та...аз за 17-ти път ще кажа...

За възможността и с поредната нова тема да споделям компанията ви,
както и интереса ни към СЮ! 

Прасчо пита Мечо Пух:
- Пух, какво е любовта?
- Това, което означава всичко за теб - отговори Пух.
- А до края ли продължава? - попита Прасчо.
- Не - отвърна Пух, - продължава дори ПО-ДЪЛГО, защото тя е безкрайна!
- И значи тя е по-велика от всичко? - попита пак замислен Прасчо.
- Не Прасчо, пак не разбра - ТИ СИ ПО-ВЕЛИК ЩОМ ОБИЧАШ, тя те прави такъв!!!

- Как се пише любов? - попита Прасчо.
- Тя не се пише, тя се чувства... - отвърна Пух.

Из Мечо Пух от Алън Милн

С пожелание и в юбилейната ни тема 20-та да има
усещане за приятни и споделени мигове за всеки...
 и за всички нас заедно!

Ина, привет и за теб днес! Hug

Фенче,  Hug
Нямаше работа Мехмет у Берилката, ама и Инджито прекали...спор няма. ooooh! Wink

Ама не видя какъв Кузей имаше специално за теб......в тема 19-та...

# 16
За всички, които не са гледали Киво в мюзикъл

http://www.youtube.com/watch?v=vNj-Dss72aM
Марги  Heart Eyes сега ще погледна, непременно! PeaceОоооо, благодаря ти, мило! Страшен е, а ?  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 17
Малко весели движещи се картинки, като за начало на темата Mr. Green Wink

hahaha

# 18
А този гледали ли сте го ?  Joy Joy Joy Joy Joy

">#t=11[/video]
http://www.youtube.com/watch?v=w3P40r7aIlU#t=11

# 19
Фенче, ни мюзикъла, ни Киво каубоя Joy съм гледала но в първото видео прическата му е трапач. Mr. Green
Гледайки снимки и видеа от детските му години, от манекенския му период, и след това все повече си затвърждавам мнението, че е като отлежалото вино.

# 20
Наде  Heart Eyes така е - колкото повече възмъжава, толкова по-хубав става ... а прическата в мюзикъла няма как да е друга  Joy Joy Joy ама пак си е готин! А какво ще кажеш , справя се все пак и с не турски песни, а ?
Скрит текст:
Един от най-успешните Бродуейски мюзикъли - "Grease", беше представен от 25 май до 2 юни 2011г. на сцената на търговския център "Аrena Kurucesme", Истамбул. В него участва като гост-звезда и Къванч Татлъту, който за първи път ще пее в мюзикъл. На пресконференцията, свикана от екипа на проекта, главните изпълнители на мюзикъла "Grease" - Derek Keeling и Brandi Burkhardt, които са двойка и в живота, споделиха, че са останали възхитени от Истанбул, където хората са много гостоприемни. Те признаха, че са чували за Къванч, че е много красив, но след като се запознали разбрали, че е и много усърден и талантлив млад човек.
Къванч се представи на 27 май, в ролята на "Teen Angel". Костюмът му и изработен от дизайнера Хакан Akkaya .
Американският екип е одобрил Къванч за ролята, като са чули гласът му, предварително на запис и въпреки, че не е професионален певец, той е впечатлил продуценти и екип с харизмата си, с актьорското си присъствие и не на последно място - с голямата си популярност.
Билетите са продадени толкова бързо, така че се предвижда още едно участие на Къванч на 6 юни.
В мюзикъла, Къванч изпълнява на английски песента " Beauty School Dropout "
За ролята си, той взема уроци по пеене и вокална техника при Cihan Okan два пъти седмично. Хореограф на мюзикъла е известният Mark Minnick.
Скрит текст:

Скрит текст:
Интервю с хореографа Mark Minnick

http://www.hurriyet.com.tr/magazin/maga ... 795620.asp

С какво се съобразявахте при подбора на състава?
-   „Брилянтин“ е мащабна продукция, ето защо трябваше да изберем най-добрите от най-добрите. Всички актьори в състава са хора, които са най-добри в работата си, особено тези, които изпълняват Дерек и Бренди... В Турция много имена ни бяха препоръчани, но ние избрахме Къванч Татлъту.

Защо избрахте него?
-   Знаехме, че Къванч е много известен и популярен. Търсехме красив актьор с добри гласови данни, но в същото време трябваше да е някой, който и жени, и мъже биха гледали със завист. Когато Къванч за първи път дойде на репецития аз видях този поглед във всички очи. Той притежава естествена привлекателност и е изключително спонтанен. Беше напълно подходящ за ролята на Teen Angel (заиграване с думата teenager). А има и хубав глас.

Доволен ли сте от изпълнението му?
-   Беше вълнуващо да работя с него, тъй като той е лишен от егоизъм и е природно талантлива звезда. От момента, в който дойде, слушаше какво казвам. Станахме един тим още на втория ден от репетициите. Мюзикълите са много различни от сериалите. Но той прие ролята си много сериозно. Всъщност можете да видите, че поемаме голям риск сега. Но той е винаги готов и не се страхува да поема рискове. И това е още едно нещо, за което съм му благодарен. Поемането на риск е единствения път към успех в живота.

Щом се върнете на Бродуей бихте ли го препоръчали на тамошните продуценти?
-   Разбира се! Мисля, че индивидуалността и с пособностите са много важни качества за един актьор. Ако трябва някого да препоръчам на Бродуей, това без съмнение ще бъде Къванч.

Знаете сериала „Забранения плод“. Някога мислили ли сте да го гледате с тима си?
-   Сигурен съм, че всички искат да го гледат. Аз не съм го гледал целия, само някои части в интернет. Но бих искал да го видя целия.

По време на репетициите всичките ви танцьори трудно откъсват очи от Къванч Татлъту, което разсейва тима, така ли е?
-   (смее се)... Когато работим със знаменитост естествено е всички да му обръщат внимание. Няма проблем, когато започнем да работим оставяме всичко настрани. Къванч тук е като всеки друг актьор.

превод - Тупарова  bouquet

Последна редакция: ср, 25 юни 2014, 17:53 от queen_fenka

# 21
Наде и с двете ръце  newsm10 newsm10
Ами така си е и за мен. Simple Smile
И аз не мога да разбера това, че все мъжете не разбрали, все невидяли, че ги свалят. Ами то е очевадно направо. Тази Берил толкова напориста, че направо Мехмет изглежда глупаво след като не я забелязва какви ги върти и суче. Точно това ме ядоса, че все едно е малоумен. И Инджи му се връзва повече от необходимото, но я разбирам много добре. До вчера спяха на различни легла и макар и женени не се държаха като такива, и изведнъж се залюбиха двамата. Ами нормално е като го знае какъв плейбой го раздава да не му вярва много. Пък и той на всичкото отгоре скри от нея, че е ходил в дома на Берил. Еми сори,но напълно си я разбирам ИнджитУ. И другото, на което много се дразня е когато вместо някой да защитава жена си, тръгнал да се застъпва за другия/другата. Ами унижава я по този начин. Та така и Мехмет седнал да се вайка " ооо извинявай скъпа" и то не на Инджи, а на Берил.

Фенче  Heart Eyes така е. Вие почти всички говорите вече така, че чак аз се чувствам странно.  Joy
Тук в моя край имаме много цветущ диалект, но се сдържам да не го използвам. Не знам дали ми се получава, но поне се опитвам. Опитвам се да говоря правилно, за да ме разбират така.
Иначе така в тази обстановка е забавно  Laughing

Марги  Heart Eyes

Айра  Heart Eyes ех, че хубави гифчета  Simple Smile

# 22
# 23
Фенче, две мнения по въпроса няма, спрявя се с всяка възложена му задача.
Мими, добре ме подсети, че пропуснах. И мен ме е яд като тръгнат да защитават дружките си а съпругите си не, и по този начин ги унижават. #Cussing out
Мееметчо се извиняваше на всяка фльорца включително и на Нихан заради Инджи, и ooooh!  в такива моменти ми идваше да му прасна box един Crossing Arms еле пък като казваше на всяка дума на Нихан-скъпа и т.н., и то пред Инджи, мноооого ми е черен на моменти. bash
Добре, че наш Кузей не беше чак толкова като изпаднал германец в цинкова кофа и не залиташе в крайности по отношение на жените.

Последна редакция: ср, 25 юни 2014, 18:13 от Neidjal

# 24
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Мноу съм се нАпрегнала на Булката...нема гледам пойчИ Naughty

# 25
Наде  Heart Eyes така е ... а бе кажи му мъж и нема какво друго да добавиш  Joy Joy Joy
Зизке  Heart Eyes що така бе, мило ?  Laughing

">#t=76[/video]
http://www.youtube.com/watch?v=CQ4XPzkRDTY#t=76

Последна редакция: ср, 25 юни 2014, 18:18 от queen_fenka

# 26

http://www.youtube.com/watch?v=rh_Bh0a1EvY
днес съм решила да ви "образовам" на тема Киво. Някой да има нещо против ?

# 27

http://www.youtube.com/watch?v=rh_Bh0a1EvY
днес съм решила да ви "образовам" на тема Киво. Някой да има нещо против ?

Давай тука smile3508

ама да е много жълто Mr. Green

# 28
Скрит текст:
Скрит текст:

">#t=88[/video]
Скрит текст:

Скрит текст:

Айрич, айде сега пък, жълто  Mr. Green

Последна редакция: ср, 25 юни 2014, 18:56 от queen_fenka

# 29
Скрит текст: