Север-Юг - тема 20

• 27 490
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте!
Спокойна неделя!

Здраве за празнуващите и близките им!

Имаме си и ние дама с празник в темата- Петя, честит празник! Hug
Пожелавам ти здравето да е винаги с теб,
щастието да те съпътства на всяка крачка,
любовта винаги да е под ръка,
а късметът да те чака зад всеки ъгъл!
Честит имен ден!

Фенче, Airra, привет и днес! Hug

Фенче, хубаво клипче си ни предложила и днес, благодаря ти!

Airra моля, трябва да сме информирани какво се случва по света и у нас, не само в турските дизита... Hug
Спойлера много ми хареса, благодаря, че го сподели!

По този повод и понеже от известно време все мрънкам за нашите тв медии/те и печатните в кюпа, ама това е друга тема  Mr. Green Wink/ та, много и приятно съм изненадана от Канал 1. Студията и коменарите им за световното са много забавни, имат разнообразни гости, страхотна комбинация от спорт, култура, изкуство, изобщо удоволствие е да гледа човек/поне според мен/ И научава нещо ново и интерсно и се разтоварва с приятни емоции около гостите и коментарите им, браво, имаме професионалисти на ниво и ние в медиите си!

Много се впечатлявам когато някой си върши работата и то добре!
И не пестя похвалите си в такива случаи!

Днес продължавам на тема: Джемре...

От вчера се чудих как с няколко думи за обобщя мнениято си за нея до момента?
Какво се случи всъщност с това момиче, с мислите, с чувствата, с живота й?

И отново нещо от любимия ми Мечо Пух ми помогна да се фокусирам на най-важното за нея /според мен/

"... - Защо ли нещата трябва да се променят? - прошепна Прасчо.
Пух помисли, помисли и каза:
- Така имат възможност да станат по-добри!..."  из Мечо Пух  от Алън Милн

По -късно нещо за промяната на Джемре- защо, какво и как...

Надето ми се губи от оня ден... newsm78 Hug

Приятен ден за всички!

Последна редакция: нд, 29 юни 2014, 11:26 от margita9

# 556
Петенце  Heart Eyes честит имен ден. Пожелавам ти много здраве, късмет и любов!

Фенче  Blush честит имен ден и на мъжа ти. Бъдете много щастливи!

На всички останали   love001  love001  love001  love001

# 557
Мария, привет и за теб!

Фенче, и ти си имаш именик, честит да ти е! Hug
С пожелания за здраве и сили за победите му в битките на живота!

Последна редакция: нд, 29 юни 2014, 14:01 от margita9

# 558
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Днес е св.Петър и Павел честито на празнуващите
Петя, желая ти много здраве и прекрасни мигове с твоето семейство
Скрит текст:
Днес моята сестра близначка също празнува и черпя

За днес ми остана 78,79,80 епизод... на СЮ.Ще кажа, че от 60 еп. нататък няма скучен епизод, а
Скрит текст:
разговора на Джемре с Гюней, когато тя е с червената рокля беше откровение и за двамата....
".....Кузей никога не разплаща грешките си с други, особено с любимата жена....."другото без коментар....

# 559
  • Плевен / София
http://www.videoclip.bg/watch/266677

# 560
   Здравейте, котенца!
   Ей, за пет дни, какви са тези творения? Не мога да ви изчета. Само препусках.
   Зиз - честита диплома! Здраве и късмет! Е и парички, разбира се!
   Фен - не бях и чувала, дори, за различен аранжимент в изпълнението на Фреди!? Виж за Бон Джоуви знам - има и албум, мисля, на стари песни, но на нов глас. Благодаря за информецията, но на мен по ми харесва техния си, специфичен, Куинско- Меркюрийски стил!
  Не знаех, че Ойкю има близначка. Много си приличат. Е, близначки са, но има и такива, които не си приличат.
  Момичета, знаете ли нещо ново за Дидка, Димето?
  Ако някое събитие, или накой тук пропускам, значи не съм успяла дя го доизчета. Много бе! Което много ме радва, защото в нашата тема няма повторения "еN" пъти на цитати, в цитати, в цитати, сериалът не е нов, не свършваме на 49 страница, а пък живее толково интензивно, искрено и хубаво. Темата, де, и ние в нея.
  Съгласна съм на обща среща, предварително уговорена.
  А, прочетох и среличките между някои от вас и Ками. Мисля, че в нейния пост нямаше нищо злонамерено. Тя просто предложи, който може да дойде сега, който не - следващи пъти. Нека не се настройваме една срещу друга, моля ви. На мен ми се иска да предложа - определен ден от месеца да кажем, или през по-дълъг период от време, регулярни срещи  на определено място, което да си остане нашето място. Който не е могъл да отиде един път - ще отиде следващ и така. Отделно, може да се уговорим  за по 1 или 2 общи срещи, където да се видим всички. Нещо като конгрес, да кажем! Съгласни ли сте?

Пускам ви едно хубаво интервю с нашия талантлив красавец. Знаем си ги тези неща, но аз тук ги срещам събрани в 1, събрани в интервю. От вражески лагер бяха подхвърлили, че "някои" правят "случайни срещи" с папараци и журналисти, ама пък точно ние нямаме нужда от тях. Напротив! На момчето ни сигурно му е дошло до гуша от преследващи го тълпи репортери, журналисти, хора, така че... Държи се възпитано, но и не може да се разхожда никъде свободно.

Светъл Петров ден! На вас и близките ви хора!

http://www.slava.bg/news/57737.html

# 561
  • Варна
благодаря ви, мили мои! благодаря за хубавите пожелания, да ви се връщат! да сте много здрави и щастливи и вие и близките около вас!

Фенче Heart Eyes, Марги Heart Eyes, Айричка Heart Eyes, Гости Heart Eyes, Орси Heart Eyes, благодаря ви! Hug Hug Hug Hug Hug

ама вие и мачовете гледате...сладурки! Heart Eyes

ох, още не мога да се наканя да започна да си гледам филма, не ми е забавно без вашите коментари!

# 562
Привет мили мои. Hug Heart Eyes Embarassed
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ФЕНЧЕТО И НА ПЕТЕТО
ЗДРАВИ,ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ И ВИЕ И ВАШИТЕ ПОЛОВИНКИ  love001

Желая ви хубав ,летен ден и до скоро  newsm03

# 563
  • Варна
Ванче, благодаря ти, миличка! Hug  bouquet

като се завърнах малко назад да попрочета, не разбрах- и ко сега, аз като не съм от Софето няма ли да дода на среща?!? Thinking искам пъъъъъък!!!!

ама нашата принцеска и клонинг ли си има??? еее, това е то, хубавите хора са по две! големи сладурки и двечките!!!

хммм, гледам някои навици у определени хора не са ги напуснали и продължават да ни "забавляват"!!! лошо, мнооого лошо! Sick #Cussing out

Зизунка, ей тъй ми дойде от вътре да те нагушкам и нацелувам много, много!!!

# 564
gostenka68, Криси, Петя, Ванче, привет и за вас!

Фенче, gostenka68, Петя, много мило, че споделяте личните си празници с всички нас в темата, благодаря ви!
Наздраве за Петровден днес и за празнуващите го!

gostenka68, честит имен ден и за сестра ти днес!
Ти си вече на финалната права със СЮ! Най-хубавото предстои! yes
Скрит текст:
Ти си на Цветница, близначката ти на Петровден...и двете сте с празнуващи имена! Heart Eyes
Бъдете здрави и много щастливи!
Живейте в мир, хармония, любов и разбирателство
не само със себе си, но и всички около вас!  Hug

Петя, хубав празник днес за теб! Hug
Ако ти се коментира сериала- аз съм на линия н с най-голямо удоволствие. thumbsup

Криси,  добре си дошла след кратка ваканция! Hug
За срещата- уви, получи се от нищо... нещо... Rolling Eyes
За Дидка, скоро Фенчето беше сложила снимка нейна с малката, изглеждаха щастливи, навярно са добре! yes
Димето писа преди ден за повода на Зиз, но това беше от нея.
Как е, що е- не знам.  newsm78
Цитат
...живее толково интензивно, искрено и хубаво. Темата, де, и ние в нея...
За темата- споделям и аз, моите усещания и впечатления са същите!

Последна редакция: нд, 29 юни 2014, 14:45 от margita9

# 565
Петенце, прочети ми поста в частта за срещите. Предлагам да се каже примерно: всеки месец /или през месец/ на това число, на еди кое си място, да се знае, и всеки, когато може да ходи. Отделно - 1 или 2 пъти в годината да си организираме гранде среща с всички дружки. И тези извън София, и тези в чужбина. Ще се дискутира датата, мястото, така че по възможност да присъстват всички. Но това изисква огласяване и натаманяване от по-рано.
Мисля, че и двата варианта са приложими
Нали колкото повече, толкова повече!  newsm51

# 566
  • Варна
Гости, да ти е жива и здрава сестричката, както  и ти разбира се! казах аз преди малко, че убавите хора са по две! Simple Smile

Фенче, мъжо ти е Петър ли, слънце? да ти е живи здрав и много да те слуша!

Орси, пак нещо не съм разбрала, мила, сори! smile3538 страхотна идея за голяма, "национална" среща! имам много приятелки от такива срещи, все от мамата и съм убедена, че ще намеря и нови и нови..... Hug Hug Hug Hug Hug

Марги Heart Eyes, толкова си мила винаги! винаги намираш за всекиго по някоя хубава и добра дума! за мен ще  е огромно удоволствие да се запозная с толкова стойностен и читав човек, като теб!

# 567
  Някои, май, заслужено си почиват. Но ми липсват техните никнейми на страничката!

Чакаме ви!

Последна редакция: нд, 29 юни 2014, 14:42 от ORS/KRISI

# 568
Мацкии!  Hug

Честит празник на всички, които празнуват!  Hug

# 569
  • Плевен / София
Здравейте Hug

Роминче, Орси,Ванче,Марги,Мария,Фенче
Стигнах до финала на СЮ....няма слаба серия от 60 до 80 епизод....
това което ми направи най-голямо впечатление от последни четири епизода 77-80
Скрит текст:
еп.77
Гюней  -”….Мислех, че мога да му изплатя този дълг с теб…..”
Джемре-„….ето затова ти никога няма да бъдеш като Кузей.Защото той никога не прехвърля собствените си грешки на други.Той не кара другите да плащат за неговите грешки.Той не си разчиства сметките с жената, която обича….Не прави пазарлъци със сърцето си….”.Не си плаща дълговете с нея….”
„….Любов означава да не искаш нищо за себе си….Само да желаеш неговото добро и щастие…..”
Еп.78 -мечтата на Джемре и Кузей за съвместен живот в нощта,когато е задържан в полицията
Кузей-„….никога няма да им крещя, дори няма да повишавам тон….не искам да се страхуват от мен/мечтата му за неговите деца/
Джемре-„….за тях ти ще бъдеш герой….”
Еп.79
Гюней-„….колкото повече наближава сватбата сякаш живота ми се скасявя…..гади ми се от това ,че Джемре и Кузей ще се женят….”
песента на Кузей на плажа….
„…Казах на целия свят че те обичам
Защо се скри, сякаш съм убил баща ти2
Защо се скри?защо се скри?
Момичето ми отвън пред вратата ти ще постеля килима си
Мина  време откакто видях лицето ти, видях тази , която обичам….”   
Еп.80
Гюней-”….аз съм убиец на четирима души….хлапето, Ферхат,Бану и бебето ни….каза ми , че съм я убил с липсата си на любов.Заради теб не я обичахтолкова, колкото обичах Джемре….Мразя те Кузей, мразя те…..
Хубав финал със сватба най накрая и спомен за приятеля Али
Ще коментирам когато го излъчат и по БТВ..
Хубава любов между Кузей и Джемре
Гюней омраза до дупка......
Зейнеп.....опита се да развали роклята на Джемре, но не успя....господ си знае работата.....

Последна редакция: нд, 29 юни 2014, 18:13 от gostenka68

Общи условия

Активация на акаунт