Север-Юг - тема 20

• 27 484
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро, сладурки! Наде, Марги, Ванче, Алекс  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug
Наде  Heart Eyes благодаря за кафето! А гифчето е от едно видео, което ви бях постнала преди време, на което Киво куфееше  hahaha ще го потърся пак и ще ви го пусна отново.
Марги  Heart Eyes приятно изкарване!
Ванче  Heart Eyes нета е необятен, а снимки и колажи с наш красавец дал господ колко щеш ...
Изобщо не вярвам на тези слухове за филма ... ще го пуснат, та той им носи най-високия рейтинг, въпроса е кога , сега септември или по-късно  newsm78

Последна редакция: пн, 30 юни 2014, 09:26 от queen_fenka

# 631
Изобщо не вярвам на тези слухове за филма ... ще го пуснат, та той им носи най-високия рейтинг, въпроса е кога , сега септември или по-късно  newsm78
Фенче!  Hug Heart Eyes
И аз не вярвам да се случи, още повече заради дублаж.  Mr. Green

# 632
Ай доброо утроо Kissing Heart

Наде Hug лимончето ше го взема аз Mr. Green
Марги Hug весело изкараване, сигурно ще е готино там където отиваш Simple Smile

И аз мисля, че СЮ ще го продължат,ама не се знае кога Mr. Green
Фенче Heart Eyes ти от днес ли си на работа newsm78

Ванче  Heart Eyes, Алекс Hug

# 633
Айрче  Heart Eyes Hug wavey как си, мило ? Не, от утре съм на работа, днес съм тук  Laughing
Алекс  Heart Eyes ето ти клипчето, за което питаше

# 634
Айрка, Grinning взимай го лимончето, даже и чайче с мед ти нося, че да оздравееш по-бързо.
Скрит текст:
Фенчеее. Grinning

# 635
Не, по-скоро е от това

Наде  Heart Eyes тази снимка на Йойкю с мотора е от промото на канал Д за 2 сезон на КГ. Иначе тя не яха мотори като наш красавец  hahaha

# 636
Добро утроооо   love001  love001  love001  love001  love001

Наде  Heart Eyes Hug Марги  Heart Eyes Hug  Алекс  Heart Eyes Hug Ванче  Heart Eyes Hug Фенче  Heart Eyes Hug Айра  Heart Eyes Hug

Петенце Heart Eyes хубава работа, пак не ме отрази вчера, ама нищо ще го преглътна, защото ти беше празник   Joy

Честито на всички останали, на които вчера не съм честитила празника  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Всички болни, бързо да оздравявате  Hug Hug Hug

Фенче  Heart Eyes пропуснах да ти благодаря за линка за сайта   love001  love001  love001

Марги  Heart Eyes Hug  да си изкараш страхотно.

Утре е най- хубавия деееен   bigdance2

Браво на Холандияяяя  dance  newsm18 newsm18 newsm18  beer3 beer3

Зизка  smile3534  newsm43

# 637
Не, по-скоро е от това
Скрит текст:

Наде  Heart Eyes тази снимка на Йойкю с мотора е от промото на канал Д за 2 сезон на КГ. Иначе тя не яха мотори като наш красавец  hahaha
Много добре и се е получило.
Мими. Grinning
Голяма игра направи тя в тази сцена.

# 638
ЕЕ покрай вас вече съм по-добре, нямам т. ама все едно ме е сгазил камион Mr. Green Mr. Green
Наде, мерси и за чайчето Hug
Мими Hug, ти да не би да имаш РД утре newsm78
Фенче Heart Eyes, сигурно ти се иска днес да не свършва Joy Joy
И аз като видях Ойкю на онзи мотор, си помислих че е за реклама Mr. Green

Последна редакция: пн, 30 юни 2014, 09:48 от Airra

# 639
Фенче, мерси миличка!  Heart Eyes
Айрче, Миме, здравейте!!!  Hug
Искам да кача едни снимки тук през prikachi.com , но не се показват като ги кача. Какво да правя?  #Cussing out

# 640
Гуд морнииииинг скъпи мои  Hug Hug Hug Hug
Гледам напуска ли сте ми сума ти работи за разсънване  Hug Heart Eyes
Айре жива ли си душо  Hug аз вече нямам темп ама главата ми е космос  #Crazy
Ван4еватаааа много ми отсъстваш!

# 641
Ина, Grinning оправяй се бързо.
Днес, ще е жежко, да се подсигурим с разхладително докато е време.

# 642
Айра  Hug радвам се, че си по- добре. Дано скоро си напълно здрава  Heart Eyes

Да, утре имам РД. И аз така се изказах, все едно е кой знае какво, но просто много си харесвам датата и месеца, в който съм родена. Свързвам го с любимия ми сезон - лятото, с морето... изобщо с много летни емоции. Обожавам този сезон и най- вече моретоооо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Алекс, и аз имам проблем с прикачи.ком. Явно сайта нещо се е бъгнал. Пробвай от тук:
http://kachi-snimka.info/ - след като качиш снимката, копираш втория линк. Simple Smile
При мен се получи  Hug

Ина  Hug добро утро и на теб. Дано и ти скоро се оправиш  Heart Eyes

# 643
Миме  Hug
Па утре да почерпиш  newsm53

# 644
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Буенос диас мухеер... Hug Hug Hug Hug
Ке паса? Laughing Laughing Laughing

Фен Heart Eyes Hug Лелче Heart Eyes Hug Айра Heart Eyes Hug Марийке Heart Eyes Hug Марги Heart Eyes Hug Алекс Heart Eyes Hug Ванче Heart Eyes Hug и последния да затвори вратата... Mr. Green
Некой ако има претенции за неотражение, мой да помучи... Laughing Laughing Laughing
Инестата Hug Heart Eyes ше я отразим отделно...сал се не гътнала нощеска Mr. Green Joy Joy

Коста Рика...би... newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Общи условия

Активация на акаунт