Север-Юг - тема 20

• 27 462
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зизуно  Heart Eyes е кажи най-после ареса ли ти Курето и Шурето  newsm78 Разбрах само, че не ти е харесал особено финала на сезона, ама иначе как е ?
Марийче  Heart Eyes ма знаем, че си сериозна  Mr. Green щом устиска да не видиш Север Юг до край ...

АресА ми като цяло. Peace Не мой устискам на Киво Heart Eyes
Не чакам с трепет сезона, ма ше го наблюдавам. Grinning
Но, в никой случай онлайн... Naughty не припирам чак толкоз... Laughing

# 691
Aaa къде бил ключа за бараката,мисля ,че я имам тази опция в тв,нали е нов Simple Smile) ама ше требЕ да се разровим,а като си купя кабел,ше видите вие,всичко от нета ще го гледам на голям екран Mr. Green Mr. Green и съм решила Кура и Шура(на мен пък не са ми ужасни тези обръщения  Laughing,а Зиз Laughing) да ги гледам на тв,а Фен кО ше кажеш,там снимките в С.Петербург,красотааааа
Фифилотката ,качила си мило,най-сладките пози на Кузейката,мноооого е сладък тук

# 692
Aaa къде бил ключа за бараката,мисля ,че я имам тази опция в тв,нали е нов Simple Smile) ама ше требЕ да се разровим,а като си купя кабел,ше видите вие,всичко от нета ще го гледам на голям екран Mr. Green Mr. Green и съм решила Кура и Шура(на мен пък не са ми ужасни тези обръщения  Laughing,а Зиз Laughing) да ги гледам на тв,а Фен кО ше кажеш,там снимките в С.Петербург,красотааааа
Фифилотката ,качила си мило,най-сладките пози на Кузейката,мноооого е сладък тук
Кабела требе да е ЕйчДиЕмАй... Naughty
Посли га сурваш на тв-то и те така... Laughing
Бай дъ уей...в бокса я има целата Перла и при тва с много добро качество... Peace

# 693
Кабела требе да е ЕйчДиЕмАй... Naughty
Посли га сурваш на тв-то и те така... Laughing
Бай дъ уей...в бокса я има целата Перла и при тва с много добро качество... Peace
Знам ,знам мила,само трябва да му дойде реда и на кабела,че с тая сватба,други трески ме тресат сега  Joy Joy Joy Joy

# 694
Ванче  Heart Eyes да, снимките в Русия определено ми липсват ...
Зизунке  Heart Eyes благодаря !   bouquet
верно ли в бокса има Перла с добро качество ? Едно време бяха едни накъсани серии ... дай линк, мило! Praynig
аре беее ... нема ли да почва Перлита ? Мноу ми се гледа това

# 695
И ся кво...Шура ше напуска сериала #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Ква е па тая Мура па ся... #2gunfire

Фен Heart Eyes ето...тук са всички... Peace

http://vbox7.com/user:diziler?p=collections&search=%D0%BF%D0 … D0%B0&page=10

# 696
Ванче, кой кат теб Mr. Greenи с нов ТВ, пък и с кабел  Wink

Фенче, мерси ....щом е за мен най-любимата ти снимка Grinning

Мими,
За стажа, не очаквах , че учиш финанси Mr. Green

Ай да ви сложим един хороскоп за седмицата Peace

Скрит текст:
Най-после облекчението дойде. Меркурий става директен и за малко ще си починем от ретроградните периоди на личните планети, които нямаха край досега и бяха характерни от първия ден на тази година.

Това, разбира се, не означава, че всичко ще стане крайно позитивно, а означава, че ще се нормализира енергията. Първо трябва да се получи едно успокояване, а след това отново да се ориентираме към подреждане – на мислите, на чувствата и на самите себе си.

Нека сега да проследим как тази енергия се отнася до всеки един от знаците:

Овен – това може да е седмицата на резките промени при Овните. Може да сте си представяли един сценарий, но сега ще разберете, че нещата няма да се случат точно както се очаквали. Може да има и съвсем нови насоки, които да ви вълнуват и да изоставите стари идеи, без дори да ги реализирате.

Телец – много важна ще е темата за ценностите в живота на Телците точно сега. Може да ви се налага да се доказвате пред нови хора както в личен, така и в професионален план. Всички ще са очаровани от вашето качество за стабилизация, но от вас ще се иска да демонстрирате и гъвкавост сега.

Близнаци – голямо облекчение за Близнаците, което ще водете и до много хубави събития както в емоционален, така и в идеен план. В момента е чудесно да действате и да осъществявате идеите си. Емоциите ще са в добра кондиция и ще ви помагат.

Рак – късметът няма а изостави Раците и през тази седмица. Всичко ще ви се подрежда по един чудесен начин, ако успеете да контролирате темперамента си. Това, че понякога показвате загрижеността си с конфликт, критика и емоционално напрежение, не винаги се тълкува като загриженост от близките ви, а като нападение. Добрият изход на всяка една ситуация е само във вашите ръце.

Лъв – силното слънце кара огънят на Лъва да гори още по-силно. От една страна това е хубаво, защото дава много силна мотивация и предпоставки за успешно действие. От друга страна трябва да се пазите да не изгорите в пряк и преносен смисъл.

Дева -  Още един знак, при който ще има голямо успокоение, след обръщането на Меркурий. Сега е подходящо за Девите да се обърнат към емоционалния си свят и да го подредят. В емоционален план може да ги очакват много хубави неща, които да са свързани с интимните партньори.

Везни – настоящата седмица няма да протича с темпото на Везните. Някои представители на знака ще искат да ускорят темпото, други да го забавят, но определено няма да са доволни от това, което им се предлага като динамика и възможности в момента. Бъдете малко по-търпеливи, животът няма да се забърза или забави, само защото вие искате така.

Скорпион – време е за формулиране на нови планове. Добре е да помислите не само за работа, но и как да си починете и с каква компания. Хубаво е да се ориентирате към зареждането на собствените ви батерии, защото и вие имате капацитет, до чийто връх вече почти сте достигнали.

Стрелец – известно освобождаване може да има при Стрелците в момента. Ситуациите първоначално могат да ви се струват напрегнати и дори разстройващи, но след това ще разберете, че промените, които настъпват сега са нещо хубаво в дългосрочен план.

Козирог – тази седмица определено ще тества характера на Козирозите. Много важна ще бъде целта и мотивацията. Това ще са нещата, които ще ви карат да сте търпеливи и когато се налага да стискате зъби. Около вас може да им много неща в личен и в професионален план, които да не ви харесват, но и да не можете да промените. Просто гледайте към целта и не обръщайте внимание на дразнителите.

Водолей – семейството може да е много напрягащ фактор в живота ви точно сега. Може да има промени в живота на членове на семейството ви, които ще ви напрегнат. От една страна ще се иска вашето одобрение, но ще се иска и вашата не- намеса. Реално не е важно какво мислите, ако сте съгласни.

Риби –много подходящо време за бизнес дела и за отдаване на работата. Сега е моментът да поискате повишение или да се борите за такова. С други думи тази седмица е много добре да берете плода от усиления ви труд

# 697
Зизунке  Heart Eyes тенкю, мац ! Не, това са само слухове, няма да напуска ... а Мурка е жената на Сеит - поне е така в романа, ама сериала няма почти нищо общо с книгата, така, че нищо се не знае  Mr. Green

ай стига ви толкоз за днес  Mr. Green
Айрич  Heart Eyes благодаря за хороскопа !   bouquet

# 698
Моя хороскоп е изключително точен  Party Party Party

# 699
Малиииии Фенче, нямаш милост. Crazy Blush smile3544 Joy
Алиска, Grinning привет и на теб.
Мими, успех Flowers Four Leaf Clover на стажа.
Фенче, мерси и за първото промо. Heart Eyes Я как нашичките от КГ са се вихрили на дансинга. Joy

# 700
Моя хороскоп е изключително точен  Party Party Party
Да'н са ти публикували диагнозата... Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha

# 701

Не ма  Naughty тя не е открита още  hahaha ма прочети за Козирог ко пише и ш са сетиш  Mr. Green

# 702

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Инче  Heart Eyes за теб не знам, ама за Скопиона е баш така ... дано Киво успее да зареди батериите това лято, че мнооого му дойде!
Наде  Heart Eyes що да немам милост  newsm78 Имам ... нема повече снимки за днес  Mr. Green

# 703

Наде  Heart Eyes що да немам милост  newsm78 Имам ... нема повече снимки за днес  Mr. Green
Слава богу... Mr. Green

# 704

Наде  Heart Eyes що да немам милост  newsm78 Имам ... нема повече снимки за днес  Mr. Green
Слава богу... Mr. Green

Joy Joy Joy Joy ко ма ... не ти ли аресаха, та мучиш тукя  Mr. Green Роминка  Heart Eyes ше припадне  Joy Joy Joy па требе нова тема да пуска  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт