Ахтопол 2014

• 17 201
  • 61
  •   1
Отговори
# 30
Отзиви за Ескада Бийч от тази година някой може ли да даде.

Веднага се включвам с отзиви и то положителни
На мен лично ми харесва много, стига да не си в стая с изглед към басейна-изпаренията са ужасни, можеш да се удушиш от жега, но стаите с изглед към морето мммм......има включена закуска-блок маса, вкусно е, на 5 минути от плажа, заведение на хотела, ако не ти се разхожда -също много добро, въпреки, че има достатъчно много други  заведения и доста по-евтини.Хотела предлага и ол инклузив....

# 31
Тръгваме към Ахтопол тези дни и много ме вълнува дали и там вече е плъзнал летния вирус? PraynigИма ли някой с пресни впечатления?

# 32
  • Пловдив
raly77 Весело изкарване и никакъв грип. И аз нямам търпение да тръгнем ама чак на 2.08

# 33
Тръгваме към Ахтопол тези дни и много ме вълнува дали и там вече е плъзнал летния вирус? PraynigИма ли някой с пресни впечатления?

Ние вчера се върнахме от там,страхотно беше.Малката и ние не сме се разболявали  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 34
  • гр.Русе

Ние вчера се върнахме от там,страхотно беше.Малката и ние не сме се разболявали  Laughing Laughing Laughing Laughing
А бихте ли споделили къде бяхте отседнали

# 35

А бихте ли споделили къде бяхте отседнали

Ето тук: http://pochivka.bg/o-10592-%D0%B1%D1%83%D0%BD%D0%B3%D0%B0%D0%BB% … D0%B0%D1%82%D0%B0
Вътре бунгалата не бяха кой знае какво,но пък отвън са супер,детската площадка беше точно срещу нас,малката много се забавляваше.

# 36
  • гр.Русе
 Благодаря, но ние след около десетина години решихме да пробваме квартира или нещо такова, да не са бунгала.Само не знам дали няма да съжалявам, толкова много да ми харесва спокойствието на бунгалото и на спокойните местенца по нашето черноморие.В Ахтопол никога не съм ходила.

# 37
  • София, България
И ние се прибрахме, беше страхотно!
Плажът и морето са уникално чисти. Водата е топла дори по моите стандарти.

Санта Мария е чисто нов страхотен комплекс, още оправят тревните площи пред него. Намира се буквално над плажа. Предполагам че ще е много скъп.

За храна мога да препоръчам отново Бриго.

# 38
 HugБлагодаря за отговорите, вече сме тук и наистина е прекрасно-въпреки пороя от снощи(((Градчето се е разхубавило още повече за последната година))

# 39
Я кажете някое хубаво заведение, да има риба. Ние сме в Созопол, но на тръгване ще минем през Ахтопол, че са ме налегнали носталгични спомени, поне 10 лета сме почивали подред с наще като бяхме деца - иска ми се да го видя сега как е, бунгалата има ли го още, лунапарка, смокинята пред бунгалото... кея, абе носталгия  Whistling

# 40
HugБлагодаря ,мерита!
А заведения с добра кухня бихте ли препоръчали-отново подчертавам ,че се съобразявам с малката и бих искала да има разнообразни готвени ястия .

Горещо препоръчвам Хавай - китно ресторантче по пешеходната алея, в долната й част. Много добра кухня и сърдечен персонал  Hug

# 41
Макар и BG-mamma на пораснало вече дете, реших да напиша няколко реда за Ахтопол, откъдето се завърнахме само преди 2 дни.
Градчето е тихо, приятно, много чисто - по улиците и на плажа кошчетата за смет са през няколко метра. Съдейки по това, колко много бебета и малки деца имаше на плажа, явно е предпочитано  място за почивка от  млади семейства.
На плажа има участъци с камъни по дъното на морето, но има и хубав плаж с пясъчно дъно. Морето е плитко, още една предпоставка за почивка с по-малки деца.
Разходките по крайбрежната алея и по кея с изглед към фара създават прекрасно настроение.
Бяхме отседнали в къща за гости "Нели", на ул. "Велека". Цени за стая с три легла - 30 лв/вечер. Условията - съвсем прилични.
Храна - на съвсем поносими цени. Честно казано, на обяд често хапвахме в едно заведение от типа "закусвалня", по пътя от плажа вдясно, малко преди да се излезе на главния път. Цени - народни, при това за вкусни и добре приготвени ястия. От заведенията в градчето горещо препоръчвам "Тихата лагуна" - прекрасна храна и млад и отзивчив персонал, винаги те посрещат с "Добре дошли" и на тръгване някой те изпраща до вратата. Пиците на "Каса Белла" също са много вкусни, вкусно похапнахме и в бирария "Бриго", но вечер към 20 часа там трудно ще намерите свободна маса. С лошо впечатление останахме само от обслужването в "Хавай", където на обяд ни поднесоха първо основното ястия, а минути след това - супата?!?, а като им направихме забележка, си изпросихме и скандал от сервитьорката, с препоръка от нейна страна: "Заведения в Ахтопол много, като не ви харесва - не сядайте повече при нас."
В заключение, че май стана дълго:) Заредихме се с много положителни емоции от почивката в Ахтопол, и живот и здраве и друг път ще отидем там!!!
Прекрасна ваканция на всички!!!

# 42
  • София

Може ли по-подробно да разкажеш за Котва-та? Чудя се дали да си резервирам там.

# 43
  • Пловдив
Момичета и ние си минахме реда. Ахтопол си е същият но плажа е доста изяден имаше само 3 реда чадъри даже и първия го заливаще водата. Ходете на плаж Делфин. Много по хубав е! И задължително посетете новото ресторанче до кея точно на брега на залез слънце.ММММММ

# 44
  • гр.Русе
 И ние се завърнахме от Ахтопол в неделя.Очарована съм.Аз също бих препоръчала плаж Делфин, а за Силистар просто нямам думи, райско кътче.На централния ходихме рядко и слизахме в началото на плажа до скалите, е там морето е спокойно когато има вълни.
 Заведенията горещо бих препоръчала Бриго, огромни порции, нормални цени бих казала даже ниски.Догодина живот и здраве сме пак там, но май ще избера отново бунгало.Нещо не ми допадна почивката в семеен хотел.Много е шумно по центъра, може би ние бяхме на такова място, но със сигурност предпочитам бунгалата.

Общи условия

Активация на акаунт