"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 87

• 27 229
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
  • Попово
Добро утро и от мен.   bouquet
Добре дошла на Рени и искам публично да й благодаря, че толкова много ме зарадва. Ще си имам списание с Чатай. Благодаря много, много, Рени.  Hug  bouquet Hug  bouquet Hug

# 361
Здравейте момичета, искам да ви попитам епизодите във Вики дали са блокирани или само на мен не ми се отварят.Благодаря предварително.

# 362
Добро утрооооооооо  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Даниии,
как е на плажа?  Party Party Party Party Party

Ние ще се задволим с басейн  Joy Joy Joy

# 363
Здравейте момичета, искам да ви попитам епизодите във Вики дали са блокирани или само на мен не ми се отварят.Благодаря предварително.

Hug HugЕпизодите във вики са блокирани от доста време.  Peace Ако искаш можеш да гледаш до 30-та серия засега с превод като ги свалиш от торент  Peace

# 364
Добре дошла на Рени и искам публично да й благодаря, че толкова много ме зарадва. Ще си имам списание с Чатай. Благодаря много, много, Рени.  Hug  bouquet Hug  bouquet Hug

Браво на Рени  Hug Hug Hug Hug жалко, че не докопа Чачо в бърлогата му да вземе автограф  Rolling Eyes Joy Joy Joy

# 365
Ехаааа... готин аби  Crazy Crazy Party Party Party

Ali Aksöz ‪#‎Cosmopolitan‬ july 2014 //NEW

Crazy Crazy Crazy мнооого готин, мноооого!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 366
Ивееее  Hug Hug Hug,готин,ама много готин-само за мойте ръце е  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Дууууур бе, остави нещо и за нас  Joy Joy Joy Joy

Ама вярно всчиките за нея ги иска яяяяяяяяяяяяя  ooooh! ooooh! ooooh!

# 367

ама Хасанчо и той ли е там?  Thinking Thinking Те направо сбирка са си направили .. сигурно плюят Керем аби за забраната  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 368
Добро утро, прекрасни! Hug  Hug Hug
Честито на имениците! Много здраве и късмет!  bouquet  bouquet  bouquet
Дани, Hug Весело изкарване и много слънце  Hug
Аби е много готин на тези снимки... Вай бе  Crazy Joy Joy Joy

Hug Hug Hug Hug Рени, дай малко снимки  Hug Hug Hug на нощен Истанбул от ресторанта с хубавия изглед  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 369
Забравих да честитя празника.  Joy Joy Joy

Честит имен ден на всички, които празнуват! Да са живи и здрави!   ura  bigdance2  ura  bigdance2

# 370
Добро утро, прекрасни! Hug  Hug Hug
Честито на имениците! Много здраве и късмет!  bouquet  bouquet  bouquet
Дани, Hug Весело изкарване и много слънце  Hug
Аби е много готин на тези снимки... Вай бе  Crazy Joy Joy Joy

Hug Hug Hug Hug Рени, дай малко снимки  Hug Hug Hug на нощен Истанбул от ресторанта с хубавия изглед  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Да бе Рени никаква не се отчете  Whistling Whistling Whistling

# 371
Анииии  Hug Hug Hug,той плажа си е там,ние тази вечер заминаваме  Hug,сега се чух с адашчето и утре сутринта ни чака  Heart Eyes.мен главата ме заоля от багажи и направо ще забравя нещо  Mr. Green
Ивееее  Hug Hug Hug,готин,ама много готин-само за мойте ръце е  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Дууууур бе, остави нещо и за нас  Joy Joy Joy Joy

Ама вярно всчиките за нея ги иска яяяяяяяяяяяяя  ooooh! ooooh! ooooh!
А ммТц,не всички,само някой,другите са за вас  hahaha,оставам ви Хасан,Гирай,ония русия,Крачолов...и АШК  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 372

Привет,прекрасни! Grinning
Честит празник на всички именници! Hug
Абито е мн готин на снимките от фотосесията. Grinning

Екипът ни почива пълноценно-повечето в Бодрум, Laughingи среща си правят даже  ,Шебнем в Чешме,Мерт в Италия,Мурат  не разбрах къде  newsm78
а сладките влюбени изчезнаха от хоризонта.  smile3503

# 373

Hug Hug Hug

Борянка, сканирай го и ни го разпрати  Party Party Party

# 374

Общи условия

Активация на акаунт