ЧДГ Славейче

• 56 462
  • 85
  •   1
Отговори
# 75
  • гр. София
И ние сме 4-ти месец в Драгалевци в средната група и определено доволни! По 10-ина деца са в група,излизат много редовно  навън и всеки ден ни дават листче какво са учили. Незнам как на някого се е видяла остаряла база-направо си е много хубаво и просторно.
Колебаех се между базата им на ул.Любен Каравелов ( на моя близка детето е там),но се спряхме на Драгалевци,въпреки че ни е по-далеч.
Има ли други мами с деца там вмомента?

Базата не е особено добра. Паркета в помещението за хранене е черен от изтъркване. Посещавала съм няколко други градини, в тази определено има какво да се желае от към база.

Както и откъм отношение към родители и деца. Когато за първи път отидох да оставям детето, излезе един мъж, грабна го и без да каже нищо, нито на мен, нито на детето, за да го въведе плавно, той го грабна все едно го отвлича. Бях в шок, как може такова отношение. На втори ден беше една по възрастна лелка с лош поглед и отново същата работа. Изобщо никой да не ми ги хвали колко са добри и сърдечни, откъм отношение са кръгла нула.
Няколко пъти бях свидетел как момичетата отвън на двора си говорят, как няма да им бършат сополите като реват и прочие простотии ( това за най-малките ), докато го оставяха да реват за майките, без да им обърнат грам внимание. Вие не знам как ги виждате толкова прекрасни… честно….

# 76
Здравейте, някой със скорошни впечатления от яслата на ул. ,,Отец Паисий"?

# 77
Здравейте! Има ли някой със скорошни впечатления от яслата на ул. Отец Паисий?

# 78
Скорошни,стари, положението в тази градина е едно.как очаквате да се смени нещо след като ръководството е едно и също

# 79
Като собственик на ЧДГ Славейче бих желала да се включа в дискусията с отговори от 1-во лице.
Срещу нашата детска градина се води масирана атака чрез форуми и статии от години от лице/лица,които нямат никакъв досег с детската градина. Тяхната мишена съм аз,използват увзвимостта на работата ми с деца за да сриват името и бизнеса ми. С което аз вече свикнах,спечелих множество дела срещу тях,но нямам как да спра публикациите им,представяйки се за майки от градината,на които децата системно се “тровят”,”малтретират” и какво ли още не.
Остава въпроса-защо ако нашата градина е толкова нискокачествена е пълна с деца,братчета,сестричета,комшийчета и т.н.  Кой ще плаща за да му тормозят и тровят детето години наред. И защо накрая на престоя при нас получаваме благодарствении писма!
Със сигурност за 15 години работа имаме и разочаровани родители (то е неизбежно),но със сигурност не става въпрос за това,с което  моите “доброжелатели”  засипват форумите.
Бих Ви посъветвала- придобийте си собствени впечатления от нас и не залагайте на чужди-свободата на словото вече е свободия и място за разчистване на лични сметки много често!
Усмихнат и слънчев да е денят ви🙂

# 80
  • Sofia
Дано не сте наистина собственик на градината, защото се изразявате доста неграмотно, а пунктуацията я нямате за нищо. Да не говорим, че е нелепо да се защитавате по форуми.

# 81
А къде да се защитаваме според Вас? Или само да четем тихомълком къде истини,къде чисти лъжи?
Бихте ли ми посочили едно дете,което “отровихме”??
Лесно Ви е отстрани да съдите… Желая Ви само да не попадате в подобна ситуация.
Относно грамотността-моята грамотност да имат  хората в днешно време….
Както вече написах- факт е,че детските ни градини са пълни и децата идват предимно по препоръка. За щастие не всички родители вземат под внимание мнения на непознати по форумите, които много често нямат никакъв досег с градината ни,а са водени от съвсем други подбуди за да пишат.

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 09:05 от Kamelini

# 82
Е до  сега не съм писала никъде  но не издържах.
И ние дойдохме по препоръка на моя колежка в градината обаче явно критериите на всеки са различни.
Персонала се сменяше през 2-3 седмици,освен управителката на клона.това според вас нормално ли е?
Едно от деца беше избягало от двора на градината и беше стигнало до главната улица е Драгалевци.случайни хора го видяли и беше извикана и полиция.
Е градината има "тъмна стая" и непослушните се изпращат там.това го потвърди и учителката като се оправда че преди това е съгласувано с родителите.те били ок с този начин на възпитание.
След като разбрах на следващия ден прекратихме договора с градината
Сестрата(която вонеше на цигари и си ги носеше в джоба през цялото време ) ме учуди още първия ден когато ми каза че детето ми не искало да яде но тя насила и го била нахранила....детето беше в ясла.
Честно чувствам вина че не проучих градината повече преди да пусна детето там

# 83
Отдавна следя публикациите в темата,но за пръв път реших да пиша.Юрист съм по професия и за ЧДГ "Славейче" разбрах от мои клиенти,чието дете посещаваше филиала в кв.Драгалевци.Те бяха изключително доволни от детската градина, детето им бързо се беше адаптирало,посещаваше с удоволствие, явно ,според тях,получаваше необходимите грижи и  разбиране от персонала в градината.По това време детето на брат ми, който също живее в Драгалевци,посещаваше друга частна детска градина там ,от която като цяло беше доволен, с малки забележки и незначителни оплаквания.По моя препоръка премести детето си в "Славейче"- локацията му беше удобна, и всъщност остана доволен от промяната. Детето,все още в яслена възраст тогава свикна много бързо с новото място, нямаше проблем с адаптацията и персонала,за текучество изобщо не можеше да се говори. Детето беше спокойно и влизаше с усмивка,в случай на здравословен проблем го уведомяваха своевременно.По всичко изглеждаше,че детето е обгрижвано и доволно.Така, че преместването в" Славейче " се оказа за близките ми добър и успешен избор.Впоследствие препоръчаха градината на техни приятели и колеги,които записаха децата си в друг филиал на "Славейче ".
Реших,че е добре да споделя и тази гледна точка и мнение за ЧДГ"Славейче" , предвид дългогодишния си опит и наблюдения за градината.

# 84
Моето дете беше до съвсем скоро във филиала на ул. ,,Отец Паисий”. Да, има текучество на персонал и не всичко е идеално, но детето ми се чувстваше прекрасно там, всеки ден ходеше с желание, личеше си, че харесва жените, които се грижеха за тях.  От скоро е в държавна ясла и сега разбрах какво е да има проблеми и всеки ден да ходи с рев!

# 85
  • София
Както и по-напред или в предна тема съм писала своето мнение. Моето първо дете беше записано и ходеше в Славейче далечната 2014 г. на ул.Росица. Ами тогава останахме страшно доволни от яслата. Детето бързо се адаптира тогава и ходеше с желание особено при една от помощник възпитателките. Направихме една среща тогава с управителката и мнението ни беше много положително. Често я засичахме в детската и в яслата и се отнасяше изключително добре и с децата и с персонала.
В последствие доста познати бях насочила натам и те също бяха останали доволни, но от сградата на ул. Росица. От тази на ул.Отец Паисий нямаше много доволно, но не мога да кажа защо или заради какво/кого.

Общи условия

Активация на акаунт