Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 50

• 35 968
  • 760
  •   1
Отговори
# 450
отчитам горна и долна част на Джаки по 15 мин изобщо не ме кефят тез много повторения....
Иначе да почнах работа в молааа продавам бижута  Simple Smile
Отивам на витоша с колелото приятна събота  Simple Smile

# 451
МУмичитЪ, а стига с тоз тахан вечИ дИе!! Crossing Arms Ей сега ще омААм тоз в хладилника и ще ...изпадна в умопомрачение Naughty

За днес Алън Барет ,Стр. и красиви'- докато не ми омръзне- все тя ще е. Може да ви е смешно, но ей така се лее пот sweating и се чувствам като победител после.

Я да ви питам- пишете често, че сте яли бъркани яйца- ами това не е ли вид пържене,което е вредно или слагате няколко капки мазнина? И друго- само в тефлонов тиган ли става това?

# 452
Бърканите яйца без никаква мазнина в тефлонов тиган. Понякога преди тях слагам лук с вода в тигана, като задушен става и после яйцата. Сочно и вкусно.  Laughing

# 453
Аз доста често си правя такива бъркани яйца, обожавам  Heart Eyes

В тефлонов тиган. Никаква мазнина не слагам. Най-често си добавям гъби и лук, а и гъбите си пускат водичка и задушават лука  Laughing чуквам си 2 яйца, слагам сирене (ако не слагам сирене, добавям още 1 яйце да станат 3) и после една голяма салата  Crazy

Отчитам Les Mills Combat ~ 06 ~ HIIT 1 ~ Power - Би, трябва да си направим групичка  Joy такава пот май скоро не съм ляла, много яко  Mr. Green

И аз съм оттървала линка за Шончо, щях да стана  Laughing ако я има в ютуб, хвърлете насам   bouquet

И сега заради вас ми се доядоха бъркани яйца, но нямам гъби. Ще си направя броколи със кисело мляко и сирене. Това е другото, което цял ден мога да ям  Heart Eyes Mr. Green

А аз искам да попитам как я правите тая кокосова палачинка. Какви са ви продуктите (с точност, ако може Grinning ) и чакате ли малко да омекнат кокосовите стърготини в млякото или в яйцето, там, каквото слагате? Защото веднъж опитах, но заприлича на всичко друго, не и на палачинка  Joy

# 454
  • София
Мерче, кокосовата палачинка се прави по следния начин: 1 яйце + 1 с.л кокосови стърготини без връх. Това ти е пропорцията, ти си правиш колкото яйца искаш + толкова кокос. Ако искаш да я правиш с нещо сладко, можеш да сложиш ванилия в тази смес, ако ще е солено - може щипка сол, според пълнежа.
Сместа се оставя 5 -10 минутки да постои, аз не винаги я оставям, че понякога бързам  Laughing и изсипваш в съвсем леко намазнен с масло или кокосово масло тиган. На средна Т се пече. Като се опече от едната страна, с широка шпатула обръщаш да се изпече и от другата.
Аз редовно си правя дюнер от такава палачинка, пълня и го с месце, домат, авокадо и маслини. Уникално става  Heart Eyes

За днес отчитам Хийт https://www.youtube.com/watch?v=Ea6o73uwVYM&index=7&list … A2vp7MSBOIdwiqBje

# 455
Bob4enka, благодаря за съвета.   bouquet Ще те послушам и ще видя как е положението след 2 дни.

Туко виж след това и аз съм пробвала този Тамилсън  Laughing

# 456
  • Пловдив
Леле, вие сте машини! #Crazy
За тази седмица отчитам само един пилатес, тренировката 100 squats challenge, много ходене пеша и редовно клекове и лицеви при възможност. Ужасна умора ме налегна от системно недоспиване и просто минах в някакъв енергоспестяващ режим....Освен това и крак ме боля известно време след няколко дни тренировки с Шон. Мисля днес да направя една йога евентуално и другата седмица пак да влизам в ритъм, че ми липсват редовните тренировки... Confused

Последна редакция: сб, 05 юли 2014, 12:29 от yulinga

# 457
Хаха, Мери, и гъби, и яйца, че и печени чушки имам, сега ще врътна едни яйца.  Sunglasses Sunglasses Sunglasses

Пък аз да ви се похваля, че навих моето домашно прасенце да тренира вкъщи. Трудно беше, нещо не иска да повярва, че може да отслабне така.

Ще го пробвам с T25, като чу че Шон е американец и се нави моментално, нещо е набрал на българите.  Joy Пък и с 30те мин. продължителност на тренировката още повече.  Mr. Green

Нямам търпение,  Mr. Green,  според него тренирането вкъщи било несериозно на фона на фитнеса, любимото ми. Сядам на дивана с домашния студен чай  Heart Eyes и ще му се присмивам тихичко.  Mr. Green

# 458
Suede, да му пратя моя приятел да му каже, че домашните тренировки не са шега работа. Нямат си и на идея за какво иде реч. Моя вече има  Joy и аз 1-2 пъти му се присмях и той каза, че не иска повече да прави мойте тренировки (на Румяна)  Laughing Laughing Laughing

Ако така ми се подиграва (твоя) за домашните тренировки, ще му пусна най-яката в тип "Ти кво посмя да кажеш за домашните ми тренировки?! Амаха!"  Grinning

Вив, мерси за палачинката, ще се пробва  Hug

# 459
Цитирам "Те са женски и върху мен нямат да имат същия ефект, както при теб".

Да видим тая работа.  Whistling Whistling Whistling Whistling

Ще докладвам в понеделник как му е понесла.  Twisted Evil

# 460
Приятеля ми беше като робокоп, няколко дни не искаше да чуе думата тренировка  Mr. Green Задължително да докладваш  Laughing

# 461
  • Stavanger,Norway/ Varna
Пинки аз ползвам такъв ролер и съм много доволна. Ползвам го всеки път в залата за загрявка и разгрявка и доволно си масажирам гърба с него  Peace. Бих си купила за в къщи, но ми идват скъпички за сега, само дебна промоции.

Не му се плашете толкова на този Тамилсън. Според мен, блек джек-а е доста по- убиващ  Peace.

Аз днес почивам, наспах се дъъълго, а по-късно съм на работа  Tired

# 462
Страхотни сте всички до една   bouquet Следя ви от поне 2 теми назад и от известно време си тренирам с вас. Когато ми е уморено след работа и съм на кантар да си размърдам ли д-то малко и влизам в темичката и скачам в маратонките. Инспирирате ме на макс  Hug Как няма да ви копират в телевизии и статии. Не съм се включвала по причините на едно от момичетата, което скоро се отказа от темата, защото не се чувстваше на нивото ви. Вече се реших и се надявам да ме приемете  Hug
Надявам се утре най-накрая да се обзаведа с дъмбели и да изневеря на Шон  Joy

И понеже обсъждахте кардио и силови ето какво ми попадна преди малко

# 463
  • Пловдив
OneAndOnly, добре дошла! Hug Тренирай вдъхновено и питай смело - тук всички са изключително добронамерени и винаги ще се намери кой да ти отговори на въпроса!

# 464
Сега чакам Фея да каже нещо за тефлона... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт