Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 50

• 35 948
  • 760
  •   1
Отговори
# 435
Посред нощите отчитам яка 25минутна тренировка за долна част  Laughing

Хеееей, искам и аз на форумска тренировъчна срещааа  Crazy
От 19ти до 26ти юли съм в Черноморец/Бургас  Hug

# 436
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Фъстъче, изтървала съм, нова работа си почнала, и не съм ти пожелала късмет  Embarassed  Много успехи ти пожелавам  Hug

Аз да ви споделя това и си лягам: http://www.crossfit.com/  всеки ден имат WOD Workout Of the Day- повечето ще трябва аз поне да ги модифицирам, че 15 набирания  #Crazy  

Ооо Мери, задължително ще се видим! Само не ме карайте да тренирам с вас, моля ви  Laughing  След тоя Тамилсон ти и Бобчето сте хората, с които няма да игра пък  Crossing Arms  Joy

# 437
Аз още не съм го пробвала тоя Тамилсооооон! Тати не мога да го хвана да ми направи bulgarian bag  Crossing Arms а съм си вече у нас, тежестите са ми в София, направо съм в абстиненция  Cry

Тия от сайта са висш пилотаж  Shocked

Фъстък, честита ти работа! Надявам се да ти харесва  Hug

# 438
Срещайте се вие, а пък при мен още не се знае до България дали ще стигна това лято  Sad

Аааа този Тамилсон трябва да се пробва, да. Ще дам отчет като го сборя  Mr. Green (естествено не по нощите)

# 439
Леле, хора, позеленях от завист! Форумска тренировка на морето?! Гррррр!

Бобче, "самурай"  Joy

Би, колко миличко!

От кросфит сайта ме впечатли тази снимка:

П. П. К'ъв е тоя "тамилсон" и как се пише на англ.? Гугъл изобщо не го разпознава, ако е написано tamilson.

Последна редакция: пт, 04 юли 2014, 23:57 от Фея Кръстница

# 440
Не мога да Ви смогна!
Днес съм като парцал, но тренировката я избутах. В началото ми беше малко нанагорно, но след първите 10 мин ми дойде енергията. За днес гръб, бицепс, рамо и трицепс. Все още днес усещам напрежението в дясното рамо, но следващата тренировка за ръце е във вторник. До тогава се надявам да съм ток. Mr. Green( и жици) Mr. Green.
И аз съм на мнение ( като това, изказано в публикуваното от ТДИ), че е най-важно трениривките да са разнообразни, да "атакуват" мускулите от различни ъгли, тялото постоянно да се изненадва. Важно е постоянството, но ако се насилваш с нещо, което ненавиждаш, е доста трудно да го постигнеш.
Мозъкът ми отказва да се концентрира. Спирам до тук. Mr. Green
Лека вечер!

# 441
  • Canada
Предполагам, че е Tumilson .

# 442
# 443
Аууу, това не е за хора ..много страшно ми се вижда.. Отчитам един Щон за днес, взе ми душата..кратка тренировка от сутринта, нали на живо имаше тренировка от ЛА..
Утре може би трябва да почивам, и ще ида да потичам... Crazy  Не ми е любимо, ама и сланините не са ми любими, ако,че са си  мои.  Намерих си  едни дънки в гардероба, когато съм изглеждала добре, дори си мислех,че съм ги изхвърлила...Едва ми влиза д*то, ципа максимално седи разтворен,  какво да ви говоря, изпаднах в тих ужас... #Crazy   Не, че ги обичам тези дънки, но  явно ще ги запаза за сверяване на часовника...  От утре пак започвам да смятам във фитдей, и тренировките, и те така..

# 444

Тамилсън... Тамилсон... Tumilson = Тъмилсън. Това като суетчер - почти няма връзка с думата sweatshirt  Laughing

Благодаря, Бобче!

# 445
  • София
Ох, много се изкушавам Тъмилсъна да е моята днешна трениравка, обаче едва ли ще се справя  Embarassed Изглежда нечовешко!

Пинкииии, да тренираш на живо с Шоооон ... ооооооооо  smile3511
Искам!!!!
И да не бягаш "свински тръст" чу ли? Просто си тичаш както се тича, а може и спринтове да включиш, така и така ще тичаш, по ефективно е  Hug

Любче, какво става с кръста? Оправи ли се? Стреча на Шон правиш, сигурна съм. За прищипки в кръста е убиец!

Фъстъче, ама не си се похвалила за новата работа!  Crossing Arms Честито! Да ти е доходоносна и да си щастлива там  Hug

Днес сме на гости на едни приятели, ще има голямо ядене, мръвки, ала бала ... И трябва да се разбия подобаващо, че да не ми е гузно, че ще плюскам така  Embarassed Отдавна не сме се събирали и сме си домъчняли едни на други, та големи планове кроихме за това гости  Laughing

# 446
Добро утро! Днес и утре ще са ми почивни , само минавам да ви пожелая приятен уикенд!
Фъстъче, честита нова работа! Много успехи ти желая!

# 447
Вив, ама Люба беше казала, 4е ще има на живо  с Шон тренировка, и пусна дори линк !
Люба, много ти Благодаря!   Hug
И аз станах сутринта и в 7,15 започна...  при вас е било 17,15... аз предполагам, че може да я има в  тубата , не съм проверявала.. Беше 18 -20 минути, ама то ми стигна ... Crazy
Да , да , аз тичам интервално, не мога в свински тръс, защото  ми е скучно ,монотонно, бавно, и се нервя... Времето ще е топло, ще се показвам на басейна...ъъъ, хич няма какво да се показвам, а ще плувам. Почивен ден съм, така, че денят си е за мен !  Crossing Arms  Ще обърна внимание само на Пикла, и на пържолките ,които ме чакат.
   Сега видях това ролерче, аз го знам отдавна, ама защо не ме е впечатлило , не знам.. замислям се да си взема едно, вие ползвате ли такова?
http://www.bb-team.org/articles/4550_samomasazh-s-foamroller

# 448
Добро утро!  Simple Smile
За днес мисля да направя нещо от блендерите, но още е много топло и май ще го оставя за по-късно.
За сметка на това с детето ще направим една голяма разходка в морската градина.
Закуска: кисело мляко с овесени ядки и годжи бери.
Обяд: салатка и пилешко филе
За вечеря ще му мисля.
Слънчев уикенд дами!   Sunglasses

# 449
Добро утро, спортни дами!
Днес не ми е ден, нямам никаква сила. Мисля, че вчера се претренирах  Shocked. Тялото ми няма сила за нищо, станах и по план си пуснах Lower focos на Шон- точно 7  минути и край. Понеже бях се облякла с екипа направих с голям зор страничен напад върху хавлия за всеки крак- 2х15 и упражнение за висящите ми ръце /трицепс се казвал този мускол/ . Колкота да не е без нищо Sad.
Ще си почивам днес, закуска с една кокосова палачинка, намазана с мед, тахан и сиране.

Приятен уикенд!

Общи условия

Активация на акаунт