Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 50

• 35 944
  • 760
  •   1
Отговори
# 420
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ама какво й се връзвате на Екатерина, тя не е от този свят, тя е Самурай... хо!  Crazy Laughing

# 421
Специално прочетох няколко теми в нета за спринтовете. Навсякъде са определени като Хийт тренировки, т.е кардио.  Peace

# 422
Успях да се запиша втори път днес с кардио от алфата на Шон, не знам можи от тахана с мед да е, много сили напират в мен  Grinning.

Не знам какво ми став, но така се изнервям на вътрешната част на бедрата ми и на долната част на ръката /не нзам как се казва между рамото и лаката/ имам чувство че така ми виси и се друса, та реших да правя от днес на татък упражнения за ръсете си .

Отчитам:

Флайс
Пул овър- 3х10
Повдигане на гири в страни- 3х5
Раменна преса- 3х10
Сгъване за бицепс- 3х10
Разгъване за трицепс зад врат- 3х10

И за вътрешната страна на бедрата
напад в страни върху хавлия за всеки крак -2х15

Благодаря за мненията и отговорите ви, както казва една позната "отровата е в дозата", мисля, че  тахана с мен ще ми помогне з ахраненето, имам в предвид,че наиситна доста засищта. Дано ми помогне и с проблема със сладкото. Днес почти не съм се тъпчила и изпитвала непрестанна нужда да дъвча нещо, да се тъпча. Но да си призная хапнах още тахан с мен.

Обяда: супа топчета с полувин домат и малко сиране
Междинно: тахан с мед  Grinning
Вечеря: печени тиквички с пилешка паржола

Имам въпрос за хартията за печене- вие мажите ли с мазнина тавата или хартията? Нещо не ми с еполучи печенето  Thinking

# 423
  • В полите на Пирин планина
Аз слагам около една чаена лъжичка масло върху хартията и разтапям във фурната. Добре е филийките тиквичка да не са много тънки, за да не се залепват.

# 424
Здравейте! Отдавна не съм се разписвала, но ви следя редовно.
Отчета ми за днес е Jillian Michaels - Body revolution, workout5. Преди бях правила цялата програма, сега не я карам по план, а за разнообразяване на тренировките, когато се чудя какво да правя.
Правих Т25 три седмици Алфа фазата, но много ми омръзнаха и кардиото ми дойде в повече, правех го с нежелание и преминах на Бета фазата, която е доста по-различна, поне на мен ми допада повече и правя тренировките с удоволствие.
С храненето засега се справям добре.
Закуска: Кисело мляко с овесени ядки и годжи бери.
Обяд: Салата домати, краставици, пушена сьомга и варено яйце.
Вечеря: Печено пиленце, салата зеле с моркови и филийка пълнозърнест хляб
Снак: обикновено е някакъв плод.
MEGI, aз не мажа хартията с мазнина!
Би благородни ти завиждам за думичката Мама, моя син е на 2г.8 м. и все още не съм го чула от него, като беше по-малък правеше някакви опити да го казва, сега уж сме на тема повтаряне като папагал та да видим. Simple Smile

# 425
Не очаквах да намеря сили за нещо днес, но успях това с Джилиан Shred it with weights:
http://www.youtube.com/watch?v=4w2ssgjdIts
с 8кг пудовка. Само турското сядане ми се опря, много ми е 8 кг, но съм доволна и няма да съм изморена утре за нови подвизи с пудовката.
Калориен прием около 1200.

Би, честито! Прекрасни, незабравими моменти са това! С най-малкия чаках много дълго тази дума....

Аз този тахан цял ден го мисля.  Twisted Evil Утре ще ида да си купя, пък може и да се науча да съм умерена в употребата.

# 426
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Би, честито!  Hug Heart Eyes Heart Eyes Много е миличко, пожелавам на всяка една от нас да го чуе, няма по-голяма радост!

Аз отчитам Бобче-ния Тамилсон, леле хора, това е НЕ-човешко, заявявам го най-отговорно!  bowuu Аз го направих за 34:49
8 рунда от 200 високи колене, ама баш високи, не маршируване на място, старах се, наистина + 11 бърпита с лицева и тяга, аз правих с 10кг.
Взе ми се акълеца...на 6-ти рунд бях готова да се откажа, честно! Обаче си викам "айде още 2 рунда, спомних си какво ви споделям тук, че ако не предизвикваме себе си няма прогрес и т.н." и се надъхах и изкарах и другите 2 рунда...
Много ми е времето, ама... другия път по-добре. На мен и първия рунд ми беше бавен докато свикна с тез' бърпита с тяга, после като им хванах цаката ми беше ОК  Peace

Пфу' отивам да се къпя, че от мен текат реки.....

# 427
Аз се отчитам със зумба и малко водна гимнастика. И ужасна МТ на прасците.

# 428
TDI   Mr. Green Дойдохме си на думата. В по- лек вариант можеш да го правиш като заместиш високите колене с 200 скока с въже. Аз го правя за 16 и малко минути, но ти4ам на пътека и предполагам , 4е е по- бързо, отколкото високите колене  Peace

# 429
Данито, аз съм във Варна, може да си видим, ако искаш  Peace
Много ще се радвам Deliberation  Simple Smile От Вторник следобеда съм във Варна за около седмица Simple Smile Може да направим среща за крос в Морската  Flutter

Днес отчитам йогата, която препоръчака Билянка и Дезидерата https://m.youtube.com/watch?v=THm2gUdeZuM  Peace

Някой може ли да ми препоръча здрава тренировка, по възможност без гири, че тук нямам  Laughing
Днес търсих тренировка основно с планкове, но всичко което намерих е до 10 минути. В последно време правя често тренировките на Кристин Къри или 4/5 степен на трудност без гири/лост и т.н. на блендерите, но взеха да ми омръзват вече  Crazy

# 430
Danito:) ще се връщаш ли пак във Варна? Аз ще съм там от 17.06- 12.08  Mr. Green, който е от Варна да свирка да направим една тренировка заедно. Тази година пак ще плувам в басейна рано сутрин, кеф  Mr. Green
Здрави тренировки има Зузка- без гири, както и старите Бодирок имат една, която ми е много лЮбима 12minute madness. и много други. 12 минути се изнизват неусетно и добре натоварва само със собствено тегло.  Peace

# 431
Хайде! Вие ще бягате, а аз ще се търкалям след вас  Whistling Не помня от кога не съм ходила да тичам, честно! Данито, пиша ти на ЛС да се разберем Wink

# 432
За вчера отчитам това http://fitnesinstruktor.com/super-sila-i-rezultati/ , но с по 10 повторения в серия. Днес имам лека мускулна треска и почивах.
Връщам се да ви чета, че скоро няма да мога да смогна.

# 433
Danito:) ще се връщаш ли пак във Варна? Аз ще съм там от 17.06- 12.08  Mr. Green, който е от Варна да свирка да направим една тренировка заедно. Тази година пак ще плувам в басейна рано сутрин, кеф  Mr. Green
Здрави тренировки има Зузка- без гири, както и старите Бодирок имат една, която ми е много лЮбима 12minute madness. и много други. 12 минути се изнизват неусетно и добре натоварва само със собствено тегло.  Peace
Бобче, аз съм до 31-и юли в БГ, но се налага да прескачам между двата града. Надявам се да можем да направим форумна тренировка  Flutter

Deliberation, аз да не мислиш, че съм някоя лекоатлетка  Laughing  Бобчето, ако се появи с нейните здрави тренировки, ей тогава ще е страшно вече  Blush

# 434
Малееее хораа много пишете...аз днес бях на работа цял ден от 10 до 10
Това за безсмислените движения напрово се спуках дя  се хиля....аз си се кефя на безсмислени неща хахааа

Общи условия

Активация на акаунт