Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 4

• 60 840
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
Много благодаря за отговора! Heart Eyes

# 106
Еххххххххх, чудесен корем, браво!  Party

# 107
  • Русе
Птиците, коремът ти е страхотен! Ти си пример, че всички услия си струват Simple Smile
 За мен лично би било интересно да видя и една снимка "преди" (изивнявам се, ако вече си пускала).

# 108
Не съм пускала, щото ме е сраааам  Embarassed

Последна редакция: чт, 03 юли 2014, 14:06 от Птиците ...

# 109
  • София
Супер! Хванах и "преди" и "след" - браво!
Поздравления, Птиците! А колко килограма е разликата в двете снимки, % мазнини също не интересуват.

Аз също забелязах, че тичането много чисти мазнинките. За малко над месец редовно тичане съм свалила 4 см от хашнша, по 2 от бедрата, 2 от корема, и 1 от прасците без никакво ограничение в храненето.

# 110
  • Русе
Уау! Птиците, страхотна промяна  newsm20

# 111
  • София
Аз пък за себе си не си представям как ще поддържам форма, ако се храня без да следя храната и порциите до живот Grinning

+1 - и при мен е така. Птиците, резултатът ти е чудесен!

Аз след като прекратих кореспонденцията с Руми продължавам сама. Миналата седмица бяхме на почивка - поотпуснах му края с менти, бири, водки и сладоледи, но вече съм в правия път.
Доста ми е трудно сама да се дисциплинирам, за момента не мога съвсем да изключа непозволените неща, а и съм доста гладна - имам усещането, че храната не ми стига, салатите взеха нещо да ми писват и вероятно съм намалила доста количествата.

На новодошлите желая успех и силна воля. Аз съм от бавно свалящите - за 3 месеца съм минус 5 кг (при максимална цел -25 кг).

# 112
А колко килограма е разликата в двете снимки, % мазнини също не интересуват.

- 10 кг, -11% мазнини  Peace

Благодаря пак момичета  Hug

И при мен нещата се движат не много бързо, но ето че може Simple Smile

# 113
Птиците, и аз успях да хавана снимките "Преди". Страхотен прогрес! Браво!
Аз имам още да чистя от корема, най-вече около пъпа. От двете страни вече се вижда релеф, но по средата имам една възглавничка мазнинки. Много смешно изглежда  Laughing

И само да добавя, че много се радвам на хора, които изпитват удоволствие от тичането! Аз така и не го обикнах. Много ми е скучно и монотонно  Embarassed

# 114
  • София
Днес се записвам с видеото за крака, корем и дупе от "Божествени тела".
Вир вода съм, но безкрайно доволна  Mr. Green

buggy-->, аз бях така години наред. Не обичах да тичам. Хванах се покрай една приятелка на инат и взе, че ми хареса, но наистина има голяма доза превъзмогване на себе си.

# 115
  • На север
Птиците... едно голямо браво! Възхищавам се на хора с толкова желание да спортуват. Не можах да видя снимката от началото, но съм сигурна, че имаш голяма промяна. Аз преди години редовно бягах край морето и помня, че се чувствах страхотно. Е, тогава и изглеждах страхотно като се замисля  Laughing Опитвам се и сега да се надъхам да тренирам по 2 часа на ден, но още ми се опъва. За сега съм доволна, че поне не съм изпуснала нито една тренировка за седмицата и макар и малко виждам резултати в мускулите. Виждам не съм единствената сваляща бавно. Макар, че го очаквах предвид това, че тялото ми е свикнало да е постояно на диета... А колкото до разделното хранене винаги мога да комбинирам всичко за деня и да не е разделно  Wink За сега държа на него и съм ок. Все още намирам някакво различно месо, за да ми е интересно. Например вчера си направих скариди с доматен сос и беше страшно вкусно. А ако вече преритвам за разнообразие ще спра разделното и ще си готвя с продуктите за деня.

# 116
buggy-->, аз бях така години наред. Не обичах да тичам. Хванах се покрай една приятелка на инат и взе, че ми хареса, но наистина има голяма доза превъзмогване на себе си.

Лаленце, ей сега някой да дойде да ми каже "Айде на плуване/тенис/волейбол", ставам и тръгвам. Обаче това тичане ми е много скучно. Всеки път като се хавана изкарвам по 4-5 дни и толкова. Би ли разказала теб какво точно те мотивира? Приятелката ти беше по-напред от теб и ти трябваше да я догонваш или бяхте на едно ниво и си поставяхте някакви цели? Мерси  Peace

Аз от тази седмица минах на "Ние не сме желета" и днес правих един убийствен HIIT. Едвам си събрах душицата, но я изкарах цялата. Накрая на тренировката Руми ме разсмя като каза: "Аз едва ли ще правя тази тренировка друг път"  Grinning  Е аз другата седмица съм пак на нея  Mr. Green

Никой не писа за клуба  newsm78 Аз реших да се абонирам от другия месец, надявам се да си заслужава  Peace

# 117
Ооо, Бъги, заслужава си  Crazy

И на мен ми е много скучно бягането! Затова си го правя интервално. Монотонно на едно и също място не мога да бягам - с 300 зора 10 обиколки (общо 3 км) (+ някой друг спринт)! Някой ден ще взема да тръгна от единия край на наше село до другия, може да ми е по-интересно. Току-виж и някое куче ме подгонило, та мотивация да видиш  Joy Joy Joy

HIIT-a от Ние не сме желета е разбивач, помня го  Mr. Green аз си го правя от време на време Grinning

# 118
Ура за още един свален кг.  Grinning
Днес ми е отчетен ден. Всъщност приключвам първото завъртане.
За 4 седмици съм свалила 4кг., може би и малко повече от 4, но ползвам механичния кантар и не мога да преценя с голяма точност. Електронния ми от самото купуване дава разлики с по 2-3 кг. на човек, та не е точен.
Обаче обиколки :
талия -15см.  Shocked Rolling Eyes /както писах и преди, почнах режима в последните дни от месечното ми неразположение, когато съм била все още подута от ПМС и затова сигурно/ То и днес съм точно преди цикъл, ама предния месец аз самата се усетих, че здраво се бях освинила.  Embarassed
ханш -8см.
гърди -7см.
прасец -0см.
бицепс - 0см.
врат - не помня  Crazy

Доволна съм от постигнатото. Дрехите започнаха да ми оширочават. ще направя зареждане два дни и се стягам за втори кръг. Само ме притеснява, че другата седмица съм на път и не знам как ще имам възможност да спазвам. Освен да си нося разни плодове повечко, друго не се сещам...

За бягането - аз също много го обичам, но последните години все не намираме време. Иначе с мъжа ми ходихме заедно да бягаме, ама... Нещо сме се измързеливили или по-скоро той. Аз, ако има с кой да ходя, няма проблем.

Един въпрос ми изникна и вероятно ще питам и Руми - на мен хранителния режим ми идва дори прекалено разнообразен, честно казано. С това ядене на всяко хранене на различни неща. Имам предвид, че когато се готви вкъщи, обикновено е количество за 2 хранения - обяд и вечеря или вечеря и обяд за другия ден. В смисъл, че дали има пречка да се обядва и вечеря едно и също. И това по-скоро ми е въпрос за след режима. Айде още месец-два ще гледам да си го спазвам стриктно, но ми е интересно дали е проблем примерно на обяд и вечеря да се яде ориз.

Лек и успешен ден!

# 119
Врат?  Mr. Green  Grinning И аз видях, че в таблицата в режима го има, ама никога не съм го мерила.  Joy

Иначе браво, супер резултати, особено талията. Simple Smile

Вместо врат мери бедро, в най - широката част.

Общи условия

Активация на акаунт