СЕДМОКЛАСНИЦИ - класации, заявления, записвания - седмична (27.06-03.07)

• 42 557
  • 679
  •   1
Отговори
# 180

имате ли вх.№ или нещо друго, че сте записани? Ние се записахме, но нямаме нищо освен бележка за старото у-ще. Нещо започнах да се филмирам дали не пропускам нещо.

Да, имаме входящ номер и декларация попълнена от мен, че детето е записано в 8 клас в съответната паралелка на училището.

# 181
  • I want it all and I want it now.
В ТУЕС има и четвърто класиране, поне миналата  година имаше.

# 182
Да се запиша.

Ние утре сме се нагласили да ходим да записваме Радо в Правец, ама преди това се надявам да е излязло второ класиране в ТУЕС (ако има такова). Още се чудя дали да подаваме за второ класиране. Уж най-голямото му желание беше Промишлената електроника в Джон Атанасов, приет е, ама пък е първи по бал в списъка. Още повече, че последния е с 5 единици под него. За строителния може и да му стигне на второ класиране, ама пък на него не му е много по сърце. Ще видим...

второ класиране ще има (доколкото разбрах). Излиза утре  bouquet

# 183

имате ли вх.№ или нещо друго, че сте записани? Ние се записахме, но нямаме нищо освен бележка за старото у-ще. Нещо започнах да се филмирам дали не пропускам нещо.

Да, имаме входящ номер и декларация попълнена от мен, че детето е записано в 8 клас в съответната паралелка на училището.
На нас нищо не ни дадоха,но си мисля,че няма проблем.Пред мен го отбелязаха в 2 отделни тетрадки.
Така че,споко и стига шашкане.Да отдъхнем и да се чукнем за успешно приключилата мисия. newsm24 cheers Drunk

# 184
  • Пловдив
Записахме се.  Peace

Другата седмица ще ходим за униформата.

# 185
Някой знае ли нещо по този въпрос:
При участие във второ класиране не ни дадоха никакъв документ или номер. Въпроса е - ако нещо се обърка или ако стане техническа грешка някъде, как ще докажем, че сме участвали във второ класиране, защото тогава ще загубим мястото от първо класиране и отиваме към трето!
Благодаря Ви предварително  Simple Smile

# 186
  • София
Да се отчетем и ние. Днес се записахме в НФСГ. Нужно беше само обявеното в сайта на училището ( удостоверение за завършен 7 клас - оригинал, бележка с оценките от изпитите - оригинал и медицинското от ЛЛ - оригинал)
Попълнихме декларация ( предоставена бланка на място) с данните на детето и двамата родители и за желания изучаван втори чужд език и за СИП.
Трябваше да попълним и още една декларация в която се съгласяваме да платим таксата за охрана 20лв/годишно, доброволна финансова подкрепа на училището - по 20лв на учебен срок , съгласие за поръчка на униформени дрехи (риза и пуловер с емблемата на училището) и съгласие за закупуване на учебниците по чуждия език с отстъпка от училището ( за НЕ-45лв, другите бяха по-евтини).
За униформите ще се взимат мерки и ще се прави подробна заявка между 2 и 20 юли. Ориентировъчно цената била около 50лв.
След това ни дадоха входящ номер за приетите документи (на него е отбелязано с Х дали е за записване или за второ класиране) и ни записаха в училищната книга. С номера от тази книга попълниха формуляр, който занесохме в старото училище и си взехме отпусното.
Не се сетих да питам до кога трябва да го занесем, но мисля да е тези дни или направо когато ходим за униформата. За здрави картони никой нищо не спомена.
Изрично попитах ка ще се разпределят децата по паралеки - казаха че това става малко преди започването на учебната година и вероятно ще е по успех.

# 187
При участие във второ класиране не ни дадоха никакъв документ или номер. Въпроса е - ако нещо се обърка или ако стане техническа грешка някъде, как ще докажем, че сме участвали във второ класиране, защото тогава ще загубим мястото от първо класиране и отиваме към трето!

Аз подадох заявление за второ класиране днес. Също не ми дадоха нищо, но отбелязаха в списъка с приетите деца, че сме подали за второ. Дамата отбелязваше срещу всяко появило се име дали се записва или ще участва в борбата по-натам. Отделно подреждат заявленията, подадени за второ класиране.
Вероятността да се обърка нещо е нищожна. Най-вероятно в края на периода на записване (01.07.), преди да изпратят окончателните списъци, всичко ще бъде сравнено отново.

# 188
  • София
Девойката се записа днес във 2 АЕГ. За униформа и учебници - 307 лв (като това включва само 2 бр от ежедневните тениски тип Лакоста). Много добра организация, училището от вътре изглежда още по-хубаво...

Понеже две майки вече писаха, че дъщерите им с бал 34.200 не са приети на първо класиране във 2 АЕГ в паралелка с НЕ да споделя, че последното прието момиче в такава паралелка е със същия бал - 34.200. Явно са се сравнявали и други оценки и имат голям шанс да бъдат приети на 2 класиране.

# 189
За униформа и учебници - 307 лв (като това включва само 2 бр от ежедневните тениски тип Лакоста).

Питам от любопитство - ако родител не може сега да плати за униформи, охрана и каквото още се сетите, значи ли, че няма да запишат детето?  newsm78

# 190
Излезе второ класиране в ТУЕС  Grinning

# 191
  • София
За униформа и учебници - 307 лв (като това включва само 2 бр от ежедневните тениски тип Лакоста).

Питам от любопитство - ако родител не може сега да плати за униформи, охрана и каквото още се сетите, значи ли, че няма да запишат детето?  newsm78
И за мен сумата е голяма (включва само учебници по английски, официална униформа и 2 ежедневни тениски). Но не искат парите при записването, не знам кога е крайният срок..

# 192
  • Пловдив
Сумата е голяма, да. Днес оставихме 142 лв за охрана, уч. по англ и вратовръзка.
Униформата е още поне 150 лв, а може и повече да са, зависи какво ще поръчаме точно, и трябва да се поръча и плати преди 9.07 т.е. има още десетина дни... ooooh!

Последна редакция: пт, 27 юни 2014, 19:15 от *Бенджи*

# 193

Аз подадох заявление за второ класиране днес. Също не ми дадоха нищо, но отбелязаха в списъка с приетите деца, че сме подали за второ. Дамата отбелязваше срещу всяко появило се име дали се записва или ще участва в борбата по-натам. Отделно подреждат заявленията, подадени за второ класиране.
Вероятността да се обърка нещо е нищожна. Най-вероятно в края на периода на записване (01.07.), преди да изпратят окончателните списъци, всичко ще бъде сравнено отново.

Нас ни плаши тази нищожна вероятност  Sad

# 194
Нарочно в отделен пост:
Следях 7-класните теми и с предишните два набора и мислех, че няма какво да ме изненада и дори обезпокои. НО, тази година, когато ми дойде до главата, имаше моменти, в които мислех, че откачам (може и да съм откачила, пък да не съм разбрала  Mr. Green). В този ред на мисли, искам от сърце да благодаря на всички, които активно помагаха цяла година. Благодаря за отзивчивостта и търпението им. Благодаря за разбирането и съпричастността им. Благодаря, че всяка година горите в един и същи огън и продължавате да сте полезни!
Благодаря на всички за подкрепата! Ако не бяхте вие, сигурно щях да съм оплетена здраво в някакъв момент.

Извинете ме, че не цитирам имена. Опасявам се, че ще изпусна някой.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт