СЕДМОКЛАСНИЦИ - класации, заявления, записвания - седмична (27.06-03.07)

• 42 509
  • 679
  •   1
Отговори
# 165
  • Русе
Готово, записахме се. Искаха само удостоверението (оригинал). На място попълнихме Заявление и Справка. Т.к. оставаме в същото училище не ни беше нужен здравен картон (иначе искат и него). Става въпрос за МГ Русе. Нямаше хора. Стана много бързо.
п.п. Осигурили са присъствието на фирмите, в които се поръчват униформите - така че и това можете да свършите там, както и да си платите наема за шкафче, ако искате.

# 166
Хиляди благодарности  за подкрепата и помощта ,  която получавах от всички вас , момичета ,  през цялата година   bouquet

Яна е записана по първо желание.  Grinning  вече е спокойна и може активно да почива .  Поръчахме си униформата , защото детето е много слабо и нямаха налични толкова малки размери  Laughing

Честито на всички приети по първо желание и успех на участващите във второ класиране  Peace

# 167
  • София
Ние също записахме китариста вече в музикалната паралелка.
Да се похваля, че съм очарована от организацията по записването. Бяхме се въоръжили с търпение да ходим с колата днес до новото училище, после до старото и после пак до новото, както си му е редът. Но ни спестиха едното ходене. Записването го направиха веднага - при първото отиване, дадоха ни служебна бележка и се прибрахме. Тъй като старото училище ни е квартално, младежът сам отиде да си даде бележката и да си вземе отпусното. А в новото ни казаха, че отпусното може да се занесе когато си поискаме, не е спешна работата.

Добавям мин/макс балове за София в първия пост на темата, ако някой иска да го гледа - там е.
Успех на второ класиране!

# 168
Здравейте, мами!  Simple Smile Тъй като повечето от вас са майки на отличници, бих искала да ви попитам вашите слънца къде са ходили на курсове по математика. Аз много бих искала госпожата да идва у дома. Моля ви не игнорирайте въпроса ми   Praynig.

# 169
Да се отчета и аз - подадохме заявление за второ класиране в НТБГ, надявам се да мръднем  нагоре. Като чета- всички сте до 5-6 желание, а ние - класирани на 45-то.Но това не е критерии, аз съм изписала всички езикови - първи, втори, трети, чак тогава професионални гимназии. Борбата продължава.

# 170
  • София
Малко редактирах първия пост, защото видях, че все още има неясноти.
Моля, четете първия пост!
Мисля, че вече всичко е добре обяснено там.

# 171
  • София
Здравейте, мами!  Simple Smile Тъй като повечето от вас са майки на отличници, бих искала да ви попитам вашите слънца къде са ходили на курсове по математика. Аз много бих искала госпожата да идва у дома. Моля ви не игнорирайте въпроса ми   Praynig.

Известните школи: Веди, Софроний, Милениум, Междучасие, Образователни технологии, СМГ, Регалия. Моето специално ходеше в Междучасие.

# 172

от кой град сте?

# 173
Здравейте, мами!  Simple Smile Тъй като повечето от вас са майки на отличници, бих искала да ви попитам вашите слънца къде са ходили на курсове по математика. Аз много бих искала госпожата да идва у дома. Моля ви не игнорирайте въпроса ми   Praynig.

Последна редакция: сб, 28 юни 2014, 11:35 от vanu64e

# 174
  • Варна
Здравейте, в същия сайт ли ще излезнат второ и трето класиране: http://7klas.mon.bg?

Последна редакция: пт, 27 юни 2014, 17:42 от ysap

# 175
  • Варна
Моята дъщеря я записах от началото на тази календарна година /втори учебен срок/ на подготвителна школа за кандидатстване след седми клас в МГ Варна. Изкара 5.663, но можеше повече.... Обърка няколко тъпи неща от стрес и недочитане... Joy

# 176
  • София
Здравете, в същия сайт ли ще излезнат второ и трето класиране: http://7klas.mon.bg?

Да.

# 177
  • Варна
Здравете, в същия сайт ли ще излезнат второ и трето класиране: http://7klas.mon.bg?

Да.

Благодаря ти, Ганис!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 178
Току що приключихме със записването в НПМГ.Искат само характеристика,сл. бележка с оценките и удостоверението за 7-ми клас.Дават профилакт. карта,която ще се носи на 15,09 и сл. бележка,която занесох в 73-то,получих отпусното и се върнах да го оставя. На место се попълва документ за записване с данните на родителите,ЛЛ и какъв спорт/за 3-ти час физкултура/.Много бързо,експедитивно и нямаше хора.
Успех на всички,останали за 2-ро класиране!

# 179
  • някъде ... тук ...
Да се запиша.

Ние утре сме се нагласили да ходим да записваме Радо в Правец, ама преди това се надявам да е излязло второ класиране в ТУЕС (ако има такова). Още се чудя дали да подаваме за второ класиране. Уж най-голямото му желание беше Промишлената електроника в Джон Атанасов, приет е, ама пък е първи по бал в списъка. Още повече, че последния е с 5 единици под него. За строителния може и да му стигне на второ класиране, ама пък на него не му е много по сърце. Ще видим...

Общи условия

Активация на акаунт