СЕДМОКЛАСНИЦИ - класации, заявления, записвания - седмична (27.06-03.07)

• 42 557
  • 679
  •   1
Отговори
# 225
Да си повторя въпроса - дали днес приемат заявления за второ класиране??? По точно интересува ме в 133СОУ? newsm78

Защо не им звъннеш един телефон да питаш - има го в сайта? Не съм се сетила да питам вчера Confused
Би трябвало, днес всички училища, които са в кампанията ще работят с намалено раб. време.

# 226
  • София
Да си повторя въпроса - дали днес приемат заявления за второ класиране??? По точно интересува ме в 133СОУ? newsm78

Защо не им звъннеш един телефон да питаш - има го в сайта? Не съм се сетила да питам вчера Confused
Би трябвало, днес всички училища, които са в кампанията ще работят с намалено раб. време.

В София не е така. Вчера като записвах децата, ми казаха да върна отпусното или до края на деня, или в понеделник. Което значи, че днес не  работят.

# 227
  • Варна
Annyto_e, не е точно така. Например МГ-Варна днес и утре няма да работят и са го упоменали изрично в сайта си.

# 228
  • виртуално
И аз благодаря на всички за подкрепата  Hug

Записахме вчера в 22-ро с испански.
Цяла единица ни дели от френската и решихме, че е невъзможно балът да падне толкова много.
Дъщерята е доволна, аз също  Peace
Ще се пробва след 8кл да се прехвърли в испанската с изпит по език, ако има свободни бройки.

# 229

Petenci-cvetenci нали твоето дете е в Туризма-в коя паралелка е.

# 230
Дайте предположения с колко може да падне минималния бал в езиковите гимназии в Пловдив за второ класиране.  Thinking Thinking  Thinking Детето е прието в НТГ и вече свикваме с тази мисъл, но силата ни е в езиците и все още имаме малка надежда.  newsm78

# 231
  • София

Ами лошото е, че не си вдигат телефона, което може би значи че не работят...

# 232
По-скоро изключение е да работят, отколкото да не работят  Peace Така че по-добре в понеделник.
Ниската активност тук показва, че вече релаксирате както си трябва    grinning039 Хубав уикенд

# 233
  • София
Дами, в събота и неделя училищата не работят. По наредба датите за записване (подаване за 2 класиране) са:

27.06; 30.06; 01.07 (петък, понеделник, вторник)

# 234
  • Варна
Дами, в събота и неделя училищата не работят. По наредба датите за записване (подаване за 2 класиране) са:

Не всички обаче. Затова по тел .или на сайта да се търси инфо. Например 1ва ЕГ Варна днес работи до 15.30ч.  Peace Миналата година също записваха в събота.  

# 235
  • София
Дайте предположения с колко може да падне минималния бал в езиковите гимназии в Пловдив за второ класиране.  Thinking Thinking  Thinking Детето е прието в НТГ и вече свикваме с тази мисъл, но силата ни е в езиците и все още имаме малка надежда.  newsm78

Няма значение с колко ще падне. Болднотото говори достатъчно - имате надежда, значи подавате за второ!

Миринда, имате два дни да умувате какво да правите.

# 236
  • София

Не всички обаче. Затова по тел .или на сайта да се търси инфо. Например 1ва ЕГ Варна днес работи до 15.30ч.  Peace Миналата година също записваха в събота.  

В София няма училище, което да работи в събота.

# 237
  • Балчик
Странно е, че работи. Училищата не работят в събота. Това е за цялата страна. ПО желание на самото училище ли го правят, много работливи тия госпожи. Simple Smile

# 238
  • Варна
Странно е, че работи. Училищата не работят в събота. Това е за цялата страна. ПО желание на самото училище ли го правят, много работливи тия госпожи. Simple Smile

Явно е възможно и законово, щом някои го правят. И със сигурност е по желание на ръководството с цел улесняване и на родителите ,и на служителите.  Peace

# 239
Честито на всички записали се:)  bouquetНякой знае ли какво е нивото на английският език в 134  СОУ-т.нар."еврейско"?Моят мързел нещо се разколебава за второто класиране/за СГСАГ/-не бил сигурен май какво искал #Crazy,направо луднах вече...Идва ми да му наредя аз желания за трето и да ходи където влезе и ако влезе..Бясна съм направо... #2gunfire Tired

Общи условия

Активация на акаунт