пу пу
Другата седмица съм на преглед - ще видим какво ще каже док и тогава може да раздухаме мъглата. 
..., но реших все пак да попитам за да си "сверя часовника" и да се уверя, че не ми убягва нещо. и ето, като споменаваш оригването, то ни е проблем - държа го изправен и потупвам гръбчето 20-30мин., но да се оригне се получава веднъж на 3-4 хранения...., а съм констатирала, че без да изкара въздуха чрез оригане, коликите направо го влудяват
просто се захласва от рев
- просто учудихме света
Също така по корем като е вирчи главата и прави опити да се изтласква с крачетата...Изобщо си имам един Здравко Желязков аз
- все пак сме на 23дни още...
притесняваме неспокойството, не мога да подремна все иска да смуче, с оригването и ние имаме проблем 

,
и покрай ежедневието умората се натрупа. Днес даже освен всичко друго имаме и проблем с количеството кърма- нещо яденетто не стига. Чудех се дали е от недоспиването и умора или имаме скок в растежа... Иначе сменихме капките за колики. Бяхме на инфакол, сега сме на коликинд. Ама май и те не вършат много работа. Едно напъване пада на моменти да се изпръцка, чак целия почервенява . Хайде аз се оплаках 
. И за секса- и тук е мираж. Останаха ми кончета на едно място ( при мен бяха само външни), а пък и ще видя гинеколога чак в началото на август и тогава ще питам за контрацепция.
на всичкиПрепоръчани теми