Цялата ОКТОМВРИйска дружина се моли за малката Марина - TEMA 9

• 32 350
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Индометацин ми е изписван след пукане на киста. Противовъзпалителни свещички.

# 571
black_pearl_30 Стискам палци и се моля на Господ за малката принцеска Марина. Дано всичко да се  оправи и скоро да се прибере у дома!

# 572
Black_pearl, разплаках се от историята ти, пращам ти цялата си енергия и се моля за малката Марина да се оправи и скоро да я гушкаш Hug

# 573
black_pearl_30 стискам палци всичко да е наред,много съжалявам за това което ви се е случило.
Бъди силна не губи надежда

# 574
black_pearl_30, и аз се моля за дъщеричката ти! Нека бъде Божията воля!  Praynig

# 575
Момичета днес бях на преглед и казах на Др.,че преди няколко дни съм усетила втвърдяване на корема под пъпа,като легнах да ме преглежда с видеозона той ми опипа корема и каза''Аа твърдичко ти е коремчето..'' и ми изписа: Nutri Mag. 2x1 за 10 дни,след това по 1 таблетка за още 10 дни,заедно със Biozin Mama! Peace Слава Богу иначе бебче е Ок. всичко е както трябва. Praynig

# 576
Да,анални свещички са.Обаче не знам дали магнерич или тоя Индометацин ми сваля кръвното.Много ми е зле.Обадих е на доки каза,че не може да е от тях.Ама е факт,че четах страничните ефекти и има такива ...Едно ми е замаяно,отмаляло... Sad Cry  Кара ме да спя.Чудя се сега вечерта дали да взимам трета свещичка.

# 577
black_pearl_30, бъди силна и мисли позитивно, имаш и моята подкрепа! Моля се малката Марина да се оправи бързо.

# 578
6u6ulina, не зная какви са тези свещички, но аз, откакто пия магнезий, имам много ниско кръвно. Но засега гледам да не спирам никакви лекарства, защото е по-добре за детето на този етап. Не ставам рязко, карам мъжа ми спешно да ми носи шоколад, че не мога да стоя права и такива неща.

# 579
Хмм kle0patra дали е от магнезия... newsm78 то все пак е вид добавка,не е типично лекарство ...не пише за странични ефекти

# 580
Момичета днес бях на преглед и казах на Др.,че преди няколко дни съм усетила втвърдяване на корема под пъпа,като легнах да ме преглежда с видеозона той ми опипа корема и каза''Аа твърдичко ти е коремчето..'' и ми изписа: Nutri Mag. 2x1 за 10 дни,след това по 1 таблетка за още 10 дни,заедно със Biozin Mama! Peace Слава Богу иначе бебче е Ок. всичко е както трябва. Praynig

Galkaa23_SF, а след това ще спираш ли нутри мага, аз пия 3х1 като нямам контракции и си мисля след 10 дни да го намаля поне по 2х1, леко ми била размекната шийката и не било нищо сериозно. Мисля си, че тези лекари само се презастраховат и ни тъпчат с лекарства... Питам те, защото бях чула от някъде, че веднъж почнеш ли да пиеш магнезий, не трябва да се спира до 9ти месец  Simple Smile

black_pearl_30, не спираме да се молим за теб и Марина  Hug

# 581
Аз съм с много ниско кръвно, 80/50. По принцип съм с ниско, но сега е прекалено много, пия по едно кафе сутрин с позволение на доктора и през деня много течности, много помага айран със сол. Магнезия знам че се пие до 8 месец, защото отпуска гладката мускулатора и това пречи след това на родовия процес и контракциите.

Някой да пие желязо? Аз забелязах от няколко дни, че ме наболява корема, но не като контракции, по-скоро стомашно неразположение, също така ми се гадеше. Реших вчера да не си пия желязото и се чувствах много по-добре, дали е от него newsm78

# 582
  • Бургас
Добро утро мамчета. Не пиша много но малко ремонти имахме обикаляне и нямаше как. Но ви чета. Страхотно заглавие на темата. Всички вярваме че ще се закрепи малката Марина, въпреки нехайството на лекарите!
Аз за сега нямам контракции. Единствено дето ме наболява срамната кост ли мускул, като ставам сядам или като се застоявам. Нещо като мускулна треска го чувствам но не е постоянна болка. Мисля че защото се разширява и така. Докито каза още предния път че е нормално стига да не ме боли постоянно и да се втърдява корема. Да се надяваме всичко да е наред Peace
За желязото LMD аз си го пия заради хемоглобима "феро фологамма " ли нещо такова 2х1. Но нямам някакви промени освен в цвета на изпражненията (сори за коментара) Но четох че е нормално. За прилошаването като не ям ми става лошо всеедно ме е хванало слънцето, но като хапна или пийна айран се оправям. И мисля че е от самото време не ходя по слънцето ама просто си е задушно
И другото в петък ще ходим малко да поразпуснем на почивка за 3 дни, още в началото на месеца шяхме да ходим ама като се случиха неприятните неща и нямаше как хоп след погребението и да ходим. И определихме за тая седмица защото след това влизам в 8мия и надали ще е добре да пътувам дори на близо 100 км.
 И така това е от мен Simple Smile))

# 583
LMD аз също пия желязо,но нямам такива оплаквания....при всеки може би различно.

# 584
Да взема ли да го сменя, аз пия сорбифер. Четох, че е възможно да се появят такива странични ефекти. Докторът ми е в отпуск сега и не искам да му звъня за такива неща.

Общи условия

Активация на акаунт