Север-Юг - тема 21

• 24 121
  • 738
  •   1
Отговори
# 495

Сега къде ли ще се нанесат дамите с гръмки никове. Rolling Eyes[/b]

Ако се дотресат тука ше стане интересно  smile3521 #2gunfire

# 496
По преценка на админа се заключва.  Peace
Бай дъ уей...до сега с целия ми стаж тука не съм видяла заключена тема... Shocked
Стана ми некво интересно как изчезна завинаги...ама ми стана и тъпо, че беше съсипана.
Сега къде ли ще се нанесат дамите с гръмки никове. Rolling Eyes

Зиз,  Hug

Изненадана съм...чак пък да я заключат... Shocked
И аз съм била свидетел на редовни чистки и предупреждения, ама сега ми се вижда някак странно, много бързо се стигна до тази крайна мярка.
И сега какво...няма тема и проблема е решен,,,   newsm78

Жалко за зрителите на КСШ... Rolling Eyes

# 497
По преценка на админа се заключва.  Peace
Бай дъ уей...до сега с целия ми стаж тука не съм видяла заключена тема... Shocked
Стана ми некво интересно как изчезна завинаги...ама ми стана и тъпо, че беше съсипана.

В темата ЗП се е появил/а един гръмък ник отпреди ден, два и много интересно е описал/а сегашната визия на Къванч. Mr. Green newsm09

# 498
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
По преценка на админа се заключва.  Peace

В темата ЗП се е появил/а един гръмък ник отпреди ден, два и много интересно е описал/а сегашната визия на Къванч. Mr. Green newsm09

newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09

# 499
Навремето и тук имаше гръмки никове, и то не един, два. tooth
Мен ми е криво за темата КСШ, защото благодарение на  добронамереността и способността да предразполага съфорумците Госпожата аз прописах там. Сега ни инфо, ще имаме, ни линкове с преведените епизоди от предстоящите сезони.
Аз съм виждала заключена тема и админ/тати(не и знам ранговете) съм мяркала в нея като зелен гущер на мястото на аватара.

# 500
Привет, дружки! Защо казвате, че я няма темата за КСШ  newsm78 Аз сега влязох там ... просто е на 2 стр. никой не пише  newsm78

# 501
Фенче аре бе нарде се губиш  Hug

# 502
Не пише, Фенче, защото е заключена. Тема може да се заключва, ако авторът й помоли администратор.

Инче, аман от такова интересно..  Stop

Наде, наистина жалко, а така хубаво я започна Госпожата  ooooh! С красиви снимки и много история и информация. Не знам колко умствено и морално трябва да си осакатен, за да съсипеш такова място.  Sad

Зизка, абе този сайт ги генерира по един, така че винаги ще са 50 МБ.

# 503
Роминке и аз не искам дразнители тука, ама знае ли човек  Naughty

# 504
Привет, дружки! Защо казвате, че я няма темата за КСШ  newsm78 Аз сега влязох там ... просто е на 2 стр. никой не пише  newsm78

Фенче,  Hug
Ако решиш да публикуваш излиза забраната- темата е заключена. Crossing Arms

# 505
Мен много ме е яд, защото КСШ е единственото Дизи(преди имаше и други но ги зарязах), което следя а сега инфо и преводи йок. Надявам се да продължат да качват преведените епизоди в различни сайтове както досега.
Дано Praynig поне наесен продължат с нашето сериалче.

# 506
Ами тогава значи Госпожата я е заключила  Peace Тя отдавна се канеше, снощи просто и прекипя, както и на мен. ooooh! Жалко ... с такава любов и желание я направи ... язък за трудът и  и за момичетата, които бяха намерили толкова инфо, снимки, клипове ...
Инче  Heart Eyes на работа бях, къде ... да не мислиш, че на кино  Laughing
Гости  Heart Eyes честити гащи! Страхотни ! Браво на нашата дизайнерка Зизка ! Heart Eyes Hug
Наде  Heart Eyes нека си го обсъждат наш сапфир колко си искат - няма да погрознее от това, не бой се  Joy Joy Joy Joy Joy

# 507
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Оооо, Фен Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Party Party Party Party Party

# 508
Фенче!  spoko  love001

# 509
Зизуня, Роминче  Heart Eyes Hug    love001

Последна редакция: пт, 04 юли 2014, 22:44 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт