Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели -13 :)

• 56 830
  • 535
  •   1
Отговори
# 165
2Dropper2014
valpan го е писала в другата тема , за 2% ама дали важи още - незнам , публикуван е на 17 август,. Ама като няма друго , пробвай !  bouquet

Благодаря ! Ще се възползвам с този код.

# 166
  • София
Арсеналски, а защо не направиш нов акаунт с "Recommender",и да ползваш  5% отстъпка? При по-големи покупки си заслужава.

# 167
Арсеналски, а защо не направиш нов акаунт с "Recommender",и да ползваш  5% отстъпка? При по-големи покупки си заслужава.

Вече си направих !

# 168
Здравейте,
имам въпрос към тези, които са си поръчвали телефони от сайта . Поръчах си този

http://www.buyincoins.com/item/46399.html#.U_j6WaO_YdU

страхотен е,
не мога обаче да му включа мобилен интернет от сим-картата.
В друг смартфон, купен от Бг, същата карта поддържа мобилен нет   newsm78 .

# 169
  • Казанлък
Здравейте,

страхотен е,
В друг смартфон, купен от Бг, същата карта поддържа мобилен нет   newsm78 .

Трябва ръчно да въведеш настройки на нова APN точка за достъп. Потърси инфото в Гугъл. Ако не можеш да се справиш,отиди във офиса на твоят мобилен оператор и те ще го направят.

http://www.androidbg.com/forum/topic59178-internet-3g-nastroiki- … te-operatora.html

мисля,че тези са доста подробни. За виваком въвеждам ръчно само първите четири...другите се появяват автоматично. Предполагам,че и при другите оператори така...

иначе пътя към въвеждането: Settings/More  и там ще има опция за apn точка

Последна редакция: нд, 24 авг 2014, 20:49 от valpan

# 170
Valpan,   bouquet

Знаех си, че нещо пропускам.

Отивам да чета  Mr. Green

# 171
Искам да попитам и тук.Поръчвали ли сте GPS?

# 172
Здравейте,

страхотен е,
В друг смартфон, купен от Бг, същата карта поддържа мобилен нет   newsm78 .

Трябва ръчно да въведеш настройки на нова APN точка за достъп. Потърси инфото в Гугъл. Ако не можеш да се справиш,отиди във офиса на твоят мобилен оператор и те ще го направят.

http://www.androidbg.com/forum/topic59178-internet-3g-nastroiki- … ite-operatora.htm

Нещо не се получи при мен ... имам VPN, нямам  APN, пробвах но не можах да се свържа, по- различно ли е не знам ..
И някак си съм активирала пин за екрана, иска ми го всеки път  #Cussing out  преди работа с телефона.

Някакви идеи как да го махна, то е ясно, че ще ходя до Виваком за нета, ама това с пина много ме дразни ?

# 173
  • Казанлък
dani 09, писах APN... не VPN
При мен се намира в Настройки/още/мобилни мрежи/имена на точки за достъп.
Виж това на английски как е. Във виваком ще ти го направят бързо,но,както казах техните настройки са само 4 реда.

Пин за екрана не знам къде си го намерила. Мисля,че точно във раздел VPN...като го натиснеш,те предупреждава,че трябва да въведеш пин-код за заключване на екрана. Явно си го въвела. Сега търси как да го премахнеш.  Hug

# 174
  • Русе
dani 09, писах APN... не VPN
При мен се намира в Настройки/още/мобилни мрежи/имена на точки за достъп.
Виж това на английски как е. Във виваком ще ти го направят бързо,но,както казах техните настройки са само 4 реда.

Пин за екрана не знам къде си го намерила. Мисля,че точно във раздел VPN...като го натиснеш,те предупреждава,че трябва да въведеш пин-код за заключване на екрана. Явно си го въвела. Сега търси как да го премахнеш.  Hug

При мен на Lenovo е така:
Settings - Security - Screen lock - None, Slide, Pattern, PIN, Password
Опитай дано се получи  Hug

# 175
  • Бургас
Здравейте,
сутринта направих поръчка от сайта, парите са отразени в пейпал плащането, а нямам отразена поръчка в акаунта си. Дали да им пиша  newsm78, какво ще ме посъветвате?

# 176
  • Казанлък
Здравейте,
сутринта направих поръчка от сайта, парите са отразени в пейпал плащането, а нямам отразена поръчка в акаунта си. Дали да им пиша  newsm78, какво ще ме посъветвате?

Разбира се,че трябва да им пишеш  Laughing
Дай им и номера на транзакцията.

# 177
Пуснах диспут в Пейпал за неполучена стока, но днес дойде част от поръчката. Гледам парите са ми върнали по сметката. Мисля да изчакам да видя дали ще дойде другата част от поръчката и да им платя отново. Как трябва да платя? От Пейпал акаунта ли ли или те ще ми изпратят на имейла ордер. Моля някой да ми обясни, тъй като не ми се е случвало досега? Или ако трябва частично да платя как да стане това?

# 178
Здравейте,

страхотен е,
В друг смартфон, купен от Бг, същата карта поддържа мобилен нет   newsm78 .
Тъкмо съм на тази вълна, както се казва аман от некадърници, наши и ваши хора наредени да работят на заплатка.
Всички телефони, които идват от Китай ми скъсват нервите и то не защото не са добри, просто служителите казват"Ами той телефона не е от нас".Е да ама клиента е ваш, обслужете го!
Миналия месец с една приятелка обиколихме половината офиси на Мтел докато и настроят интернета, и то мъжът ми накрая сам се оправи, а служителката"то няма да стане...".
Сега пък Глобул увещавали един познат колко му е развален телефона( понеже  е китайски), щото неговата карта в техните телефони и работел интернета.Е, утре ще занеса телефона с мойта карта да видим дали телефона е развален или те са некадърни.
То бива бива, ама тия глави не са за украса.
Ние сме клиенти на Виваком, зимата като получихме Зопото на ММ и в офиса казаха: "Той не е от нас и няма да може, вижте там на лаптопа ( в самия офис), влезте в сайта и си направете настройките."
ММ сам ги нагласи, явно техните са най-добре направени.
Аз също не съм 100% наясно , то и  затова работя това ,което умея!

Последна редакция: ср, 27 авг 2014, 22:18 от basmachi

# 179
  • Казанлък
Пуснах диспут в Пейпал за неполучена стока, но днес дойде част от поръчката. Гледам парите са ми върнали по сметката. Мисля да изчакам да видя дали ще дойде другата част от поръчката и да им платя отново. Как трябва да платя? От Пейпал акаунта ли ли или те ще ми изпратят на имейла ордер. Моля някой да ми обясни, тъй като не ми се е случвало досега? Или ако трябва частично да платя как да стане това?

Hug
Изчакай още да дойде и другата част... после можеш да им пишеш и те ще дадат е-мейл, за да им преведеш парите в Paypal. Там има такава опция, няма да има нужда да правиш нова поръчка. Но по-добре изчакай още.

Общи условия

Активация на акаунт