Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели -13 :)

• 56 554
  • 535
  •   1
Отговори
# 525
bobo_13 , много неприятно си изпатил с твоя телефон.Поръчвали сме поне 20-30  китайски телефони, различни модели и характеристики,наистина е имало и някои  несполучливи, но дори с ходене на митница винаги са били по-сполучливи като цена-качество от това в магазините тук.Линковете от въпросния магазин - като модели не ги знам, но наскоро се наложи да отворим таблет купен оттам и откровено беше връщан, нескопосано отремонтирам и отново изпратен на клиенти.Беше още в гаранция, но не знам защо хората решиха да не си я ползват, както и да е.
Иначе по-скъпите модели китайски телефони наистина са по-добри.Преди имах Cubot X9 -доволна бях, в момента съм с Zopo Zp920 не мога да се оплача.ММ  е с Zopo 980+, от цъкане на някакви игри един сектор от тъча вече не сработваше добре, поръчахме от АЛИ комплект- дойде перфектен. Имам наблюдения по отблизо върху Kingzone Z1 и Kingzone N5 - мога само да ги похваля, втория е направо супер за парите си.Камерите са им страхотни, звукът също.
Що се отнася конкретно до BIC телефоните от там  никога не са минавали митница ( поне при мен) за разлика от един друг сайт, от който всичко там каца.

Извинявам се  малко дълго стана , ако е малко оф топик.Дано съм полезна.
ПП. Лятото за приятели поръчахме UMI Hammer  ама не сме го тествали дали е хамър наистина  Wink ,

# 526
  • В реалността
Е доста често съм попадала на неща уголемяващи н'ам кво си, ама това кърти миФки
http://www.buyincoins.com/item/65790.html

# 527
  • Ямбол
Ха-ха,определено, интересно дали Китайчетата сега ще си увеличат ръста.

# 528
Хахах направо се изкушавам да го пробвам Laughing Да не увелича само номера на обувките Thinking

# 529
Здравейте, някой поръчвал ли си е диамантената пила на Д-р Шол? Може ли линк, качеството как е?

# 530
  • Бургас
Здравейте, някой поръчвал ли си е диамантената пила на Д-р Шол? Може ли линк, качеството как е?
Масово се поръчват такива от Алиекспрес. Че и аз в кюпа  Mr. Green Като цяло съм доволна.

# 531
  • Враца
здравейте,
имам една поръчка, която е изпратена на 08.10.  и все още не съм я получила. Писах им преди няколко дни, но дори не ми отговориха. Бихте ли ме посъветвали как се процедира? да им пиша ли пак?

# 532
на мен дори да са минали 2 м. пак са ми връщали парите ако забравя да пусна диступ. Иначе отговарят винаги. Ако искаш след като наближат 45дена пусна диступ в който пишеш че ще изчакаш още 20дни. или просто чакай ще дойдат нещата. Ако не дойдат им обясни че достатъчно си чакала и нищо не ти е дошло да ти върнат парите.

# 533
  • Ямбол
Днес ми пристигна поръчка от 28 Септември,та чакайте до  догодина....

# 534
  • Ловеч
Дами, знам, че темата за магазина вече отдавна не е актуализирана, макар аз от време на време все още го ползвам този стар сайт, но имам един телефон, който само тук сме го обсъждали - Tooky 1981 и от тук бяха най-много ползвателите му.  За съжаление в моя останаха много телефонни номера, които в новия ми смартфон не успях да прехвърля, поради счупване на дисплея. Ако някоя от вас има все още заврян някъде, но до последно работещ смартфон, дори без батерия да е, ще се радвам да го купя, само, за да мога да си прехвърля номерата.

# 535
  • Гражданин на света
Дами, знам, че темата за магазина вече отдавна не е актуализирана, макар аз от време на време все още го ползвам този стар сайт, но имам един телефон, който само тук сме го обсъждали - Tooky 1981 и от тук бяха най-много ползвателите му.  За съжаление в моя останаха много телефонни номера, които в новия ми смартфон не успях да прехвърля, поради счупване на дисплея. Ако някоя от вас има все още заврян някъде, но до последно работещ смартфон, дори без батерия да е, ще се радвам да го купя, само, за да мога да си прехвърля номерата.

За съжаление и моя е като твоя - тотално мъртъв, а ми беше така любим.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт