Buyincoins - Нашите покупки и отзиви,поръчване и помощ от приятели -13 :)

• 56 558
  • 535
  •   1
Отговори
# 495
  • Гражданин на света
Влизам да споделя, че след дълга кореспонденция най-после ми преведоха парите за неполучения телефон. Бях ги помолила да са в коинси, за да си поръчам направо нов. Обаче отказаха и ги изпратиха по сметка. Важното е че крайния резултат е добър. А дали ще си поръчам нов още не знам, само ме е яд че избързах и си поръчах калъфче за въпросния. Сега калъфче имам а телефон не.   bouquet

# 496
Доста време отне  newsm78 По- добре , че са в картата , така можеш от друг сайт да си поръчаш телефона !
Скрит текст:
http://www.pandawill.com/  или алиекспрес

# 497
# 498
  • Ямбол
На мен последните поръчки ми идват за около 2 седмици(основно козметика).

# 499
  • Бургас
На мен последните поръчки ми идват за около 2 седмици(основно козметика).
Направо си късметлийка, аз и от али и от койнса чакам по 60 дни  Crossing Arms

# 500
  • Димитровград
Момичета много от вас купиха четки за грим.Трябва ми голям комплект от 32 или повече четки.Може ли да ми препоръчате.Благодаря много.

# 501
И аз се интересувам от четки за фондьотен (ползвам с помпичка на Guarlein), за коректор също.

# 502
Здравейте, някой да има отзиви за този телефон? http://www.buyincoins.com/item/59253.html#.VXTnTs_tmko

# 503
  • in a Lovesong
Привет, от вчера има колело на късмета в сайта, което се върти всеки ден и дава коинси и кодове Simple Smile  Peace

Относно коинсите, четох и назад в темите и по руските форуми и ужас не можах да намеря отговор на въпроса си  Shocked  Имам 5 коинси и слагам неща в кошницата за 10 долара например и не ми дава да си ползвам коинсите  newsm78 Изписва ми your consumption amount is less than 3 unable to pay with coins  #Cussing out

# 504
  • Ямбол
hopе като тръгваш да правиш плащане отбелязващ ли ги коинсите,не ти ги приспада ли,пиши им.

# 505
  • in a Lovesong
hopе като тръгваш да правиш плащане отбелязващ ли ги коинсите,не ти ги приспада ли,пиши им.

Да, отбелязвам ги и не ми ги приспада  Confused Писах им, чакам отговор и после ще споделя и тук...много хора имат този проблем и никъде не прочетох адекватно решение  Tired

# 506
  • in a Lovesong
Такаааа, писаха ми и се оказва, че чак след като вече си въвеждам пейпал данните тогава излиза, че са ми приспаднати коинсите... сложих в кошницата неща за $11,02 и аз имам 10.1 коинси и в пейпал ми изписа,че трябва да платя $0,92   Whistling Но все пак преди това като мина през полето, където се въвеждат коинсите ми изписваше,че не мога да плащам с тях  newsm78 Както и да е  Mr. Green

# 507
здравейте  bouquet
имам малко досаден въпрос ,ако се наеме някой да ми помогне,ще съм много щастлива  Praynig

искам да купя таблети на дъщерите си,които за 2г успяха да потрошат всичко из къщи/двата техни,един мой и един служебен/,после минаха на портативните компютри и за известно време се успокои ситуацията,но сега има повод да им се купят нови,но аз не съм сигурна дали разбирам новостите....
все така  осем ядрените ли са топ гама?нещо за ядрото по/специално трябва ли да търся?кой е най-купуваният модел напоследък?онда,айнол и кубо познавам,доколкото си спомням други надеждни марки няма в сайта newsm78
моля,помагайте Praynig

# 508
Здравейте! Може ли мнение за този таблет : http://www.buyincoins.com/item/46477.html#.VZZbNPmqpHw
Благодаря!

# 509
здравейте  bouquet
имам малко досаден въпрос ,ако се наеме някой да ми помогне,ще съм много щастлива  Praynig

искам да купя таблети на дъщерите си,които за 2г успяха да потрошат всичко из къщи/двата техни,един мой и един служебен/,после минаха на портативните компютри и за известно време се успокои ситуацията,но сега има повод да им се купят нови,но аз не съм сигурна дали разбирам новостите....
все така  осем ядрените ли са топ гама?нещо за ядрото по/специално трябва ли да търся?кой е най-купуваният модел напоследък?онда,айнол и кубо познавам,доколкото си спомням други надеждни марки няма в сайта newsm78
моля,помагайте Praynig

Щом ги трошат за отрицателно време вземай евтини и да вършат работа. Зависи какви игри играят. АКо е за нет, ФБ и някои леки игри(не такива с тежки графики, бойни) 4 ядрен с РАМ 1 гб вършат работа. Ако искаш по-мощен търси с 2 гб РАМ.
Онда не са лоши. Като си харесаш някой виж за мнения в Амазон Uk ili DE. Там хората си ги обсъждат.

Ти си решаваш дали ще чакаш 40+ дена и дали ще отидат на митница, но у нас отдавна се продават сравнително качествени китайски таблети за по 150 лв. Има много сайтове.....разликата в цените не е чак толкова голяма

Общи условия

Активация на акаунт