Пазаруване от Асос - тема 58

• 97 400
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
  • София-Лагера
Аз съм на море,но ви следя. Mr. Green
Чакам само 1 рокля от намалението.Определено нищо не ми трябва.

# 31
      Знам,че тук ще помогнете,затова се обръщам към вас .Много моля,някой с добър английски да ми помогне да разбера от този отзив, дали си отговаря роклята на номера,или е умалена  Praynig

Good design, good dress for the value. I would have like the size would fit more comfortably. In my case it was fine as my sister liked it and kept it. I am size 14 .But for whatever reason when is a tube type of dress I have to use size 16 . However this did not fit properly for me.

# 32
  • Sofia
искала да й стои по-свободно, обикновено оттози тип рокли си вземала 1 номер по-голяма, явно  и с тази така - т.е. умалена е или стои прекалено по тялото, което на дамата не й харесва.

# 33
искала да й стои по-свободно, обикновено оттози тип рокли си вземала 1 номер по-голяма, явно  и с тази така - т.е. умалена е или стои прекалено по тялото, което на дамата не й харесва.

bowuu  bouquet

# 34
Кога сложиха минимална сума за безплатна доставка?
В началото на намалението си поръчах една рокля за 12 п., надявам се да не се забави много..

# 35
  • на земята
Мерси за темата,чакам един бански с плетиво аз..)))дано да дойде скоро и да ми стане..)))

# 36

Аз съм на море,но ви следя. Mr. Green
Чакам само 1 рокля от намалението.Определено нищо не ми трябва.

Деси,задължително да споделиш когато роклята е при теб   bouquet

# 37
  • София
Благодаря за темата Чоколина!

Сложила съм разни неща в Saved list-а, но реално нищо не ме грабва чак толкова. Преди 2 седмици получих тези http://www.asos.com//Pieces/Pieces-Jegging-In-Dark-Denim/Prod/pg … .aspx?iid=3024581, благодаря на момичето, което сподели за тях. За парите са ок - удобни, и стават за офиса с ток и сако.

# 38
Момичета, да имате забавяне в пристигането на пратки. Аз чакам моите, шипнати на 27-ми и 30-ти юни. За втората има време, но първата нещо се позабавя  Mr. Green

# 39
# 40
  • Варна
Момичета, да имате забавяне в пристигането на пратки. Аз чакам моите, шипнати на 27-ми и 30-ти юни. За втората има време, но първата нещо се позабавя  Mr. Green

В събота получих поръчка шипната на 27-ми.

# 41
  • София
И аз чакам поръчка от 27-ми.

# 42
Аз от 26-ти и 28-ми. Дано не ми ги изгубят пак.  #2gunfire

# 43
Ох, и трите са Heart Eyes
Не че си нямам подобни вече, то това ми е летния гардероб, ама ме сърбят ръчичките за още. Whistling

Благодаря за темичката  bouquet
Нищо не чакам, но ви следя. Wink

# 44
Доста време подържах тази пола в листата ми и след като я намалиха се реших... Да видим дали ще ми стои така както си я представям  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт