"За" и "против" чалгата

• 102 456
  • 1 961
  •   1
Отговори
# 1 755
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Да, в ролята на конска муха.
Twisted EvilМалко по-кротко. Не обиждай! Naughty

# 1 756
Съвета си стои написан в самия пост - алармирай социалните, че освен по ресторанти, което в случая е по-малката злина, са и по дискотеки и кафенета. Намерила си е майката начин да я нахрани, по-добре ли щеше да е както не готви нищо два пъти в седмицата да я оставя гладна.  Laughing

# 1 757
Как така не е нормално? След училище отивам на заведение, ям, прибирам се.
После си пиша домашните и към 5 излизам навън с приятели. Това не  е ли нормално? Разхождаме се навън, в паркове, напоследък почнахме и по Витошка, понякога пием кафе, шейк или горещ шоколад, понякога просто си говорим...това странно ли е и трябва ли да има родител с мен през цялото това време? Разбира се това не е програмата ми за всеки ден, не харча толкова много...но да речем в петък това правя и в четвъртък също. През другото време ям вкъщи като останалите.
Просто мама готви нещо в неделя и то свършва до сряда...през седмицата няма време за това. До четвърти клас ходех на стол, но сега вече няма такова нещо в училище.

# 1 758
Софи, защо да не им дават "неоправдано" много пари? Някои родители така компенсират липсата на внимание и грижи. Никой не твърди, че е редно, а че се случва.

О, възможно е, но говори точно за лошо родителство, ако е вярно. Децата, особено през училищно време, е редно да се хранят у тях, със семейството. Иначе кога ги виждат майките им? Аз също нямам време да готвя всеки ден, но има и лесни варианти, пък и на 14 сами могат да си приготвят храна. Една салата, примерно, за вегетарианец е чудесно решение! Колко време се прави? Изобщо, много ми е странно на мен. Питай майките в нашите деца, да видим колко пубера вечерят навън, и то редовно? Интересно ми е.

# 1 759
  • Пловдив
Как така не е нормално? След училище отивам на заведение, ям, прибирам се.
После си пиша домашните и към 5 излизам навън с приятели. Това не  е ли нормално? Разхождаме се навън, в паркове, напоследък почнахме и по Витошка, понякога пием кафе, шейк или горещ шоколад, понякога просто си говорим...това странно ли е и трябва ли да има родител с мен през цялото това време? Разбира се това не е програмата ми за всеки ден, не харча толкова много...но да речем в петък това правя и в четвъртък също. През другото време ям вкъщи като останалите.
Просто мама готви нещо в неделя и то свършва до сряда...през седмицата няма време за това. До четвърти клас ходех на стол, но сега вече няма такова нещо в училище.

Ти от изисканите френски специалитети със сьомга мина на закусвалните покрай училището.От "вечерям в ресторант" до "хапвам в 17 със съучениците си в някоя закусвалня" сещаш се, има огромна разлика.Та кое е вярното?

# 1 760
Аз не прочетох да вечеря по ресторанти, може да съм пропуснала конкретната част с ходенето вечер.
И тя сама казва, че ходи след училище, яде, прибира се, пише домашни и в 5 излиза с приятелки. Съответно тя обядва по ресторанти, понеже в тях няма нищо за ядене. Което предизвиква следващия ми въпрос - а какво вечеряш? Или вечер все пак се появява някаква храна на семейната трапеза?

# 1 761
Какви закусвални, какви 5 лева? В единия си пост казах какви храни обичам, това не значи че ги ям всеки ден.

1.Не ходя в закусвални, защото просто не обичам мазни баници и кашкавалки.
2. Ходя в заведения близо до вкъщи, дадох ви примери с "Хепи" и "Рафи".
3.Това се случва 2 пъти в седмицата, не всеки ден. И в дните, в които няма нищо за ядене вкъщи -мама купува  вечерта готова готвена храна. Има едно заведение до нас, където предлагат готвена храна за вкъщи.Можеш и там да ядеш, но мама я взима за вкъщи. Излиза същите пари, като да отидеш в ресторант. Понякога ходя и там, но менюто им е много еднообразно.
4.Просто нашите не ми позволяват да си купувам пици и подобни неща всеки ден. Предпочитат да ми дадат 10лв за да отида в ресторант и да ям готвена храна като супи например, отколкото да си купувам пици и дюнери, които и без друго не ям. Има си причина за всичко.

# 1 762
УФ.

Фешън лавър, кво се обясняваш. Кажи какво ново има в света на чалгата. И аз мога да кажа нещо: в "Култ" на Петя Дикова имаше интервю с Коцето и кадри от новия му клип. Двама млади се целуват под потоци от вода, а режисьорът обяснява как му дошла идеята за концепцията. "Концепция", разбираш ли. Тя присъства в стотина клипа отпреди новия на Коцето, ама айде, концепция да бъде.

# 1 763
  • София
И супа може да се поръча по телефона, както и не пречи да се вземе купешка храна и да се съхранява в хладилника и да се стопли за обяд. Навсякъде има топли витрини и безброооой заведения онлайн.

# 1 764
УФ.

Фешън лавър, кво се обясняваш. Кажи какво ново има в света на чалгата. И аз мога да кажа нещо: в "Култ" на Петя Дикова имаше интервю с Коцето и кадри от новия му клип. Двама млади се целуват под потоци от вода, а режисьорът обяснява как му дошла идеята за концепцията. "Концепция", разбираш ли. Тя присъства в стотина клипа отпреди новия на Коцето, ама айде, концепция да бъде.

Еее тъкмо нея слушах. Клипа не е много оригинален, но песента е хубава.  Grinning Grinning

Какво ново има ли...ами много хора пуснаха нови песни.

# 1 765
Е, ти ме заля с подробности. Опитвам се да отклоня темата от кулинарията и лошите родителски грижи, които получаваш, но няма да стане без твоя помощ.  Wink

# 1 766
  • София
И супа може да се поръча по телефона, както и не пречи да се вземе купешка храна и да се съхранява в хладилника и да се стопли за обяд. Навсякъде има топли витрини и безброооой заведения онлайн.

И защо да плащам и доставка? И да чакам да я приготвят, че после и да ми я доставят. Много по-лесно е да отида на ресторант.
Няма ти, майка ти нека се погрижи. Има и безплатни доставки. Супата навсякъде се приготвя. Готвят я за деня, както в ресторанта.

# 1 767
Е, ти ме заля с подробности. Опитвам се да отклоня темата от кулинарията и лошите родителски грижи, които получаваш, но няма да стане без твоя помощ.  Wink

Хехе добре  Grinning Grinning

Преслава има нова песен, не е лоша, но хората които слушат чалга по-дълго от мен казват, че им е омръзнало от гръцки мелодии:
http://www.youtube.com/watch?v=Wg9PqSy8nqY
Новата песен на Коцето:
http://www.youtube.com/watch?v=-2cim187iwY
И нещо по-съвременно от Деси Слава:
http://www.youtube.com/watch?v=McfkdgPfLmY
 Joy Joy Joy

# 1 768
Songes...защо?  Tired

# 1 769
Нека върнем темата към същността й.  Peace

Има кулинарен раздел, има и теми за възмутено обсъждане на неща, които си мислим за другите хора, но не сме ги видели с очите си или пък сме недоразбрали нещо.

Общи условия

Активация на акаунт