"За" и "против" чалгата

• 102 661
  • 1 961
  •   1
Отговори
# 1 785
Хайде, че ми стана интересно. Joy Joy Joy
Каква роля играя  Mr. Green Mr. Green

Ами фалшива.

Ами не е. Всичко, което съм казала е вярно.

Ами хубаво. Да си жива и здрава.

# 1 786
Защото си дете, според това, което твърдиш. Нормално е да излезеш някъде с приятели, понякога. Но на тази възраст обикновено има придружаващ родител. Е, не е залепен за децата, но е някъде наблизо. Децата не вечерят два пъти седмично в заведения. Вечерят вкъщи, с родителите си.

14-18 годишните в България, могат да са навън до 22 часа без придружител, та нищо чудно да казва истината.

# 1 787
  • София - Рим и обратно
Абе престанете с тия вечери, придружители и 22.00 часа, детето каза, че хапва след училище, което е обедно време. И аз предпочитам дъщеря ми да хапне в Хепи една салата и някакво филе (както и правят често със съученичките й), отколкото да си купи мазна баница или дюнер. Вкъщи винаги има кутия с готвена храна от предната вечер в хладилника, но познай като излязат прегладнели по обяд, дали стига до тая кутия вкъщи. Решават и отиват. Обажда ми се, че ще ядат еди къде си. Напълно реални неща пише 14 годишното. Лоши майки навред, това е.

# 1 788
  • В Космоса

Това:

Преслава има нова песен, не е лоша, но хората които слушат чалга по-дълго от мен казват, че им е омръзнало от гръцки мелодии:
http://www.youtube.com/watch?v=Wg9PqSy8nqY
Новата песен на Коцето:
http://www.youtube.com/watch?v=-2cim187iwY
И нещо по-съвременно от Деси Слава:
http://www.youtube.com/watch?v=McfkdgPfLmY
 Joy Joy Joy

Общо взето парвенющина, пошлост и откровена тъпота. baby_neutral Манджата с грозде (особено при Десислава) в звученето ще я оставя настрана... Wink

# 1 789

Както писа един мой приятел във Фейсбук,

Повечето от всичко мразя две неща: когато депутатите говорят за борбата с корупцията и когато к*рвите пеят за любовта!

# 1 790
Мара търси, търси , пък каква голяма любов срещна.

# 1 791
  • София
Ами голяма... И със 7 години по-млад, доколкото знам.

# 1 792
Ами голяма...

Голяма е. Поне 150 кила.

# 1 793
  • София
Ами голяма...
Голяма е. Поне 150 кила.
Нямах предвид това. Нали претендираш за добър вкус, защо въобще го споменаваш?
Значи тогава Фики е върхът?

# 1 794
Ами голяма...
Голяма е. Поне 150 кила.
Нямах предвид това. Нали претендираш за добър вкус, защо въобще го споменаваш?
Значи тогава Фики е върхът?

Да ти имам логиката.  Laughing

# 1 795
  • София
Нарочно.
Гущеров сигурно има проблем с обмяната, не е редно да го критикуваме заради това. Виж мозък - явно няма. Не е единствен.

# 1 796
Нарочно.
Гущеров сигурно има проблем с обмяната, не е редно да го критикуваме заради това. Виж мозък - явно няма. Не е единствен.

Съгласна.  Peace

# 1 797
  • София
Мария беше с красив мъж доста време , явно е решила да се вгледа този път в нещо друго .

# 1 798
  • София
Не ми пука с кой си мачка бельото Мария или която от контингента, важното е да не пеят. Simple Smile

# 1 799
  • София
Теб не ти пука , но нали се сещаш ,че главните виновници те да пеят са именно тези ,които им мачкат бельото. 

Общи условия

Активация на акаунт