"За" и "против" чалгата

• 102 621
  • 1 961
  •   1
Отговори
# 1 800
Поредният мит.

# 1 801
  • Вестерос
Брей, и какво наказание трябва да измисли социалния работник, че детето се храни в ресторант?  Tired
СамО , без възрастен и не е прецедент Wink  не е нормално непълнолетна девойка да виси по кръчмите, но виж за теб може да е.. аз поне не познавам родители да си пращат детето да яде по ресторантите без тях.
А в Хепи ядяла Simple Smile нещо по веганско. Така може Simple Smile и пак няма да пратя дъщеря ми на 14 в хепи ако ще турско да стане, дори да изглежда на 18 г, още по- зле!

Хахах как пък точно ще повярвам, че майка казва "няма нищо за ядене, на ти тези 10 лв да се нахраниш в Хепи саминка и в 8 да си в нас"  hahaha

# 1 802
  • София
Ама на кого му пука дали е така, или не? Темата е за чалгата. Naughty

# 1 803
За да върнем темата за чалгата, от много време имам един въпрос. Какво бихте направили, ако детето ви прослуша тази музика? И не казвайте, че е невъзможно, защото няма как да сте сигурни. Светът е такъв, че всичко се случва.
Ще го набиете? Ще му вземете компютъра? Ще го накажете? Ще поговорите?..споделете  Grinning Grinning

# 1 804
И двете ми деца минаха през това.  Казвах им това, което казвам и тук. И аз да не чувам, да си слушат по стаите. 

# 1 805
 Моето дете докато порасне за чалга, тя ще е вече в небитието.

# 1 806
Моето дете докато порасне за чалга, тя ще е вече в небитието.
Дали? И аз на това се надявам,  много, много.

# 1 807
  • Galaxy 13197853088
Споко, Дрисковци ще има и за внуците.

# 1 808
За да върнем темата за чалгата, от много време имам един въпрос. Какво бихте направили, ако детето ви прослуша тази музика? И не казвайте, че е невъзможно, защото няма как да сте сигурни. Светът е такъв, че всичко се случва.
Ще го набиете? Ще му вземете компютъра? Ще го накажете? Ще поговорите?..споделете  Grinning Grinning

Едното ми дете е по-голямо от теб и винаги чалгата му е предизвиквала позиви за повръщане. Другото е 9-годишна кифла. Ще ме изненада, ако прослуша чалга, най-малкото защото досега е била на повече от 30 концерта с качествена музика- от класическа, изпълнявана от Веско Пантелеев-Ешкенази и Васко Василев, през Депеш Мод, Рамщайн, Металика, АСДС, Таря Турунен и още, и още. Скоро сме на концерта на Anastacia. Ако при това, което е имала и има като възможност да слуша на живо, избере чалгата, ще я призная за тъпо парче. Да, пак ще си я обичам- нали ми е дете. Но мнението ми за нея няма да е особено високо. И за мен като родител също. А да забранявам или наказвам е глупаво. Как да забраниш на някого да е тъпак?

# 1 809
Мисля, че в средата, в която thewishmaster възпитава детето си, е малко вероятно то да прослуша чалга.

# 1 810
  • София - Рим и обратно
Ако при това, което е имала и има като възможност да слуша на живо, избере чалгата, ще я призная за тъпо парче. Да, пак ще си я обичам- нали ми е дете. Но мнението ми за нея няма да е особено високо. И за мен като родител също. А да забранявам или наказвам е глупаво. Как да забраниш на някого да е тъпак?
Прекрасно казано. Направо ми се дощя да го копирам и да го пусна на щерка ми.
Ирис, и аз на това се надявах #Cussing out.
Поне разбра, та се крие, да не ме дразни.

# 1 811

Сериозно ще си поговорим, не бих допуснала да расте с такава музика.

# 1 812
  • Ямбол
На теб какво ти казаха? Браво?

# 1 813
  • София
Дъщеря ми е на 14. Отраснала е с хубава музика. В момента слуша поп музика.
Признава, че е слушала чалга, но не слуша по принцип и не ѝ харесва.

Малкия е на 6. Все още няма утвърден музикален вкус. Като малък харесваше италианска музика. А по време на бременността се успокояваше от Пинк Флойд.

# 1 814
На теб какво ти казаха? Браво?

Не сме разговаряли специално за това. Може би не им е приятно, но аз почти никога не слушам чалга пред тях. Знаят, че слушам тази музика само защото съм им казала и съм ги осведомила за любимите си певци от този жанр. Не им я натрапвам, защото не би ми било приятно те да ми налагат техните музикални предпочитания също. Въпреки че те слушат абсолютно всичко без поп-фолк и класическа музика.

Общи условия

Активация на акаунт