От това моето диване сутринта стана в 7,на обяд заспа в 13.30 и в 15.00 се наспа и сега крещи бони(в превод бонбони) от леглото.Защо ми трябваше да му давам от тези тик-так и сега ляга,става и все иска и крещи,ако не му дам.

Малката реве, ще дописвам друг път....
Къде аз, къде ММ, къде дядото
Луда работа е това да ходиш с дете на тази възраст на такива мероприятия, но пък в крайна сметка се налага 
и се надявам да няма проблем с тегленето на майчинството. Добре, че изтеглих всички пари същия ден
/ няма да ми я върнат, направо ново ще се вади.
Хващала се основно от болнични заведения или храна. Разбрах, че не се предава така лесно, така че се успокоявам, че няма да заразя домочадието, но все пак ги пазя на този етап. От която чаша пия или ям от лъжица или вилица отиво директно в мивката. Избягвам и целувките на този етап 

Аз на - 40 определено няма да вирея ... то на -15 замръзвам, а за по -ниски градуси нямам представа какво ще стане с мен 
Като са казали хората, всяко зло за добро 

В кой район сте точно ... пиши на лични като се настаните за адрес и като дойда живот и здраве август да се видим пак
като последното направо ме очудва, но явно хората нямат къде да си събират боклука и така изнудват родителите 

Все му казвам, че трябва хубаво да търка зъбките и на зад, но не се справя много добре и понякога аз успявам на бързо да го измия
В петък с дребното се разхождахме и реших да си поседна на една детска площатка и тя да си поиграе. Но милото , докато бяга се спъна и така падна, сви ми се стомаха. Половината лице ожулено, носледо ожулено, така плака. Реших да взема крем с арника за рани, взе за него чета в нета и по форумите. Не е лош.
За тялото няма проблем, но стигне ли се до лицето и главата като цяло, реве като уплашена. Да не би да е някакъв страх?