http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=645027.0;topicrefid=19
На мен мн ми помогнаха момичетата...Истината е, че трябва да си търсим сами правата и възможностите...
Ще разгледам линка, който си дала, като имам повечко време, че вихри чистка в нас
Ще разгледам линка, който си дала, като имам повечко време, че вихри чистка в нас

Нашата директорка засега е много разбрана, днес й занесох изследванията и даже аз си избрах група за Маги. И тя тръгва на 23.09 като Плами - ще споделяме преживявания 
Пробвахме снощи да спи в леглото си, но след ставането за гърнето опита да го върна в кошарата е неуспешен. Има ли други като нас? И искам да ви попитам, на вашите деца как им махнахте нощния памперс, че Пламен пак започна да си пиша в пампито нощно време?
Пробвахме снощи да спи в леглото си, но след ставането за гърнето опита да го върна в кошарата е неуспешен. Има ли други като нас? И искам да ви попитам, на вашите деца как им махнахте нощния памперс, че Пламен пак започна да си пиша в пампито нощно време?
пиша си понякога. На обед обаче вече не слагам от около две седмици. Има само две изпускания.
че и Ваянка на мама Сиси ще е бонус при тях, без дори да сме ги молели ... абе събрахме си децата
Честит 2 - ри рожден ден на Йоана на мама beefeater.