Флажил таблетки + Флажил глобули и секс ?

• 9 414
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте Simple Smile Доста ме налегна един въпрос ... Имам доста често срещаната Gаrdnerella Vaginalis или по - просто казано Бактериална вагиноза. Изписаха ми Флажил таблетки за мен и партньора ми и Флажил глобули - за мен. Та .. И двамата пихме хапченцата и аз продължих лечението с глобулите ( 10 дни ) Вчера сложих 8мия глобул, но днес нещо не ни издържаха хормоните и кажи речи го направихме без. ( Казвам кажи речи, защото не е свършвал в мен, няма как да го позволя Grinning) Общо взето го вкара няколко пъти и ни тресна главата какво правим , та спряхме. Въпроса ми е, прехвърлили ли сме бактерията като горещ картоф и следователно резултата от лечението ще е = 0 или като той е пил хапченцата преди седмица , вече би трябвало да са го излекували и да няма какво да ми прехвърли ?

# 1
хайде мамчетаа, чакам ви Simple Smile

# 2
  • Млечния път
Боб ли да хвърляме? Може би най-сигурното и разумното е след следващ цикъл да си направиш нова микробиология и вероятно пак ще се лекувате.

# 3
  • София
Спокойно. Щом сте си изпили хапчетата и двамата и 1 седмица вече си слагала глобули, няма нищо страшно. (казвам ти го в каяеството си на медицинско лице)

Общи условия

Активация на акаунт