СЕДМОКЛАСНИЦИ втори етап на класиране - седмична (04.07-10.07)

• 35 802
  • 588
  •   1
Отговори
# 330
Да се отчета и аз. Записахме детето в 133 СОУ. Освободихме 1 място в ЕГ Иван Вазов  - гр. Пловдив - ФЕ/РЕ. Дано, който чака 3-та класиране там има късмет   bouquet Дано сме взели правилно решение. Но дъщеря ми все още мисли за ФЕГ Thinking
Успех на всички дечица в новите им училища... Hug

Моята племеница е в 9 ФЕГ/ завърши сега 9-ти клас/. Та след 8-ми клас, класа им се увеличи с 2 деца и станаха 30. Едното дойде от 35-то, а другото от 133-то, след като бяха държали изпит по езика! Така, че вариант има ако толкова много е желана френската, да се борите и да учите там! Успех!

# 331
  • София
И аз вчера записах ученик в 35 СОУ -ЧЕ-НЕ;РЕ;Г. Поискаха само оригинала от дипломата. Според тях отпусното и мед. картон едва след 15 септември.
Направи ми впечатление, че на първо класиране в паралелките(и тези с френски) бяха от по 26 деца. Сега повечето са от 18-19, само две паралелки са  от 22-23 деца. Ние не сме се предвижили напред в друга паралелка. Балът леко е паднал, предполагам че в това у-ще ще има свободни места за 3 класиране.

Успех на всички деца и родители в следващите турове!!!
Сърдечни благодарности на ядрото на тази тема!!! Всичко е толкова добре структурирано, ясно и изобщо не беше нужно да питам каквото и да е. А пък приложените формуляри и статистиките ми спестиха много стрес . Само със справочниците ми нямаше да се справя. Благодаря!  bouquet

# 332
Да се отчета и аз. Записахме детето в 133 СОУ. Освободихме 1 място в ЕГ Иван Вазов  - гр. Пловдив - ФЕ/РЕ. Дано, който чака 3-та класиране там има късмет   bouquet Дано сме взели правилно решение. Но дъщеря ми все още мисли за ФЕГ Thinking

hris, радвам се, че сте избрали този вариант! Много се надявам училището да й хареса, а и друго си е да ти е пред очите!
Ние се записахме вчера във френската, че даже и за заешкия лагер се записахме:)

Желая на всички дечица, разчитащи на третото класиране, да намерят най-подходящото училище, а на вече записалите се - едно весело лято! Всички имаме нужда от почивка след тоя стрес...

# 333
  • Пловдив
И ние се записахме днес.На есен с песен френския  език я зове.  Тя има огромно желание да го научи,та ще видим .

Успех на 3 класиране и много късмет !

# 334
  • I want it all and I want it now.
Успех на 3 класиране  !

# 335
И ние се записахме днес.На есен с песен френския  език я зове.  Тя има огромно желание да го научи,та ще видим .
В руската или във френската  newsm78

Да се отчета и аз. Записахме детето в 133 СОУ.
Успех на Мими !  Heart Eyes

# 336
  • София

Да се отчета и аз. Записахме детето в 133 СОУ.
Успех на Мими !  Heart Eyes
[/quote]

Мерси Даниелка  Hug
Дано е за добро, но този вариант избрахме. Naughty

# 337

hris, радвам се, че сте избрали този вариант! Много се надявам училището да й хареса, а и друго си е да ти е пред очите!

Желая на всички дечица, разчитащи на третото класиране, да намерят най-подходящото училище, а на вече записалите се - едно весело лято! Всички имаме нужда от почивка след тоя стрес...
Здравейте! Не съм се включвала отдавна в темата, тъй като моят син реши още на първо класиране да се запише във 9 ФЕГ, отказа да участва във второ класиране. Имам питане за заешкия лагер, имате ли повече информация, какво ще се прави, ще учат ли нещо, спорт и т.н. Ако някой има информация от минали години може да сподели.

# 338
  • Stara Zagora
Ние снощи решихме-напред към трето класиране!За Стара Загора това е равносилно на  руска рулетка.

# 339

Здравейте! Не съм се включвала отдавна в темата, тъй като моят син реши още на първо класиране да се запише във 9 ФЕГ, отказа да участва във второ класиране. Имам питане за заешкия лагер, имате ли повече информация, какво ще се прави, ще учат ли нещо, спорт и т.н. Ако някой има информация от минали години може да сподели.

Знам каквото ни казаха в агенцията и това, което прочетох в програмата - всеки ден от 9 до 12 ще учат френски (общо 24 часа), след обяд ще имат анимация и игри с аниматор, отново на френски. Хотелът е три звезден, намира се на 3-4 км извън Велинград, с басейн. Лагерът е от 1-7 септември, 15 юли е крайния срок за записване и капариране/плащане. Горе-долу това е Grinning

# 340

Знам каквото ни казаха в агенцията и това, което прочетох в програмата - всеки ден от 9 до 12 ще учат френски (общо 24 часа), след обяд ще имат анимация и игри с аниматор, отново на френски. Хотелът е три звезден, намира се на 3-4 км извън Велинград, с басейн. Лагерът е от 1-7 септември, 15 юли е крайния срок за записване и капариране/плащане. Горе-долу това е Grinning

Благодаря! На мен ми харесва. Да видим младежа какво ще каже.

# 341
Ние снощи решихме-напред към трето класиране!За Стара Загора това е равносилно на  руска рулетка.

Стискам палци, kikkaangelova newsm10 !
За какво ще се борите?

# 342
Момичета, шокирана съм! Снощи  ми казаха за едно дете /много посредствено/, че майката е платила 5 хил . лв.и сега е прието в НГДК.
Какво ще кажете?

# 343
  • София
Момичета, шокирана съм! Снощи  ми казаха за едно дете /много посредствено/, че майката е платила 5 хил . лв.и сега е прието в НГДК.
Какво ще кажете?

5 хил. лева? Че аз за толкова диплома за средно образование ще си купя! Това са преразкази по картинки!

# 344
  • София
Малко е!  Wink Мислех, че тарифите са по-високи.

Общи условия

Активация на акаунт