Отговори
# 660
Гадните финали на индийските филми Cry #2gunfire кат турските Mr. Green

# 661
# 662
А пък ся аз да ви кажа ходихме с моя до Лидала до дет отидем с таз кола и ми стана много горещо ама добре че у колата има климатик и ми беше горе долу добре нищо че слънцето грееше насреща.Стигаме ние до лидала и моя вика ся ако няма места на паркинга викам не знам ама то пък събота имаше много места.Влизаме ние и 2 часа в тоз магазин моя накрая се изнерви и ми вика то туй даа не ти е Мола викам му а искаш да ходим у Мола ли ми той наблизко нямаш проблем и той а да бе искам не си познала. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 663
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
А пък ся аз да ви кажа ходихме с моя до Лидала до дет отидем с таз кола и ми стана много горещо ама добре че у колата има климатик и ми беше горе долу добре нищо че слънцето грееше насреща.Стигаме ние до лидала и моя вика ся ако няма места на паркинга викам не знам ама то пък събота имаше много места.Влизаме ние и 2 часа в тоз магазин моя накрая се изнерви и ми вика то туй даа не ти е Мола викам му а искаш да ходим у Мола ли ми той наблизко нямаш проблем и той а да бе искам не си познала. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Диспансерска работа... Mr. Green ко дириш 2 часа у лидЪл ма... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 664
Диспансерска работа... Mr. Green ко дириш 2 часа у лидЪл ма... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
хаха то трябва всяка една стока поотделно да са разглеждали  за да висят 2 часа в Лидл  Joy Joy Joy

# 665
Няа е тя кат видяла ко е ладно у Лидъла не и са е излизало като знай ко слънци я чака отвън  Mr. Green

# 666
хади изчезвам и аз  Hug
отивам да си стягам багажа  newsm44

# 667
Joy Joy Joy Joy

хади изчезвам и аз  Hug
отивам да си стягам багажа  newsm44
На море ли ше одиш newsm78

# 668
котту мърка  Mr. Green

# 669
Верче,къде заминаваш?

Хахаха СисJoy

# 670
10-те АЛКОХОЛНИ ЗАПОВЕДИ !!!
1. Човек се ражда трезвен и живее, за да изтрезнее.
2. Обичай всички алкохолни напитки. Не ги дели по етикети.
3. Денем пий по-малко, за да можеш нощем да довършиш бутилките.
4. Винаги замезвай с ракия, но се сгрявай с вино.
5. Ако видиш някой да пие - бъди добър и му помогни.
6. Винаги попийвай с ближния си.
7. Алкохолът оправя настроението, затова недей да тъжиш.
8. Когато случайно ти се допие вода, седни, почини си, изчакай - обезателно ще ти мине.
9. Пий толкова, колкото можеш. А това, което не можеш да изпиеш, скътай за черни дни.
10. Не спирай да пиеш, иначе рискуваш да изтрезнееш.

# 671
отивам си вкъщи за 2 дни,че мамчето утре има юбилей и няма как да го пропуснеме  Party

ади вече наистина изчезвам  Peace бай бай

# 672
Верче,къде заминаваш?

Хахаха СисJoy
Фтиа в нейния край да си види техните  Naughty Сис,честита премяна мноу си ми хубава  Heart Eyes

# 673
Весело изкарване  Hug

Мерси Сис Hug Hug

# 674
за последно се връщам  Mr. Green

http://instagram.com/p/qEsmzDnUuW/   Joy Joy Joy

последствията от това да забие телефон в ръката на брата  Joy Joy Joy добре че не беше моя че щх да получа удар  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт