Отговори
# 375
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наде, и аз не съм сигурна за сезоните на Каунтито.
Бел, не съм си взимала така цветя, и не мога да помогна .
Паф, какво не ти харесва, я кви рими има, и  романтика има в тях и от нещата в живота  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 376
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
От цялата работа схванах само, че на Гъбка кълбото попаднало у ръцете на Релакса и се бъгнало, Зиза от вчера насам два пъти обещава да звънне на Надето, заформят се поетичен кръжок и самодеен колектив и за капак у цяла Варна няма червени китки и трябва да снабдяваме на Белл майка й тука някъде от Тракийско.
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ко си прайте иначе? Mr. Green
Не си разбрала....вчера звънех на Мичка... Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 377
Наде, и аз не съм сигурна за сезоните на Каунтито.
Бел, не съм си взимала така цветя, и не мога да помогна .
Паф, какво не ти харесва, я кви рими има, и  романтика има в тях и от нещата в живота  hahaha hahaha hahaha hahaha

много ми е буквално #Crazy #Crazy

# 378
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Каунтито беше 4 сезона, Мариса я гътнаха някъде в трети сезон.
Направо страшна боза ще стане, ако вземат да се излагат с 3-ти и 4-ти сезони на ПО. Да не говорим, че това няма да е добре за творческата биография на повечето от актьорите. Peace

# 379
# 380
  • Варненска клюкарка
Мариса е умряла към средата на третия американски сезон, а са били общо четири Peace Доколкото разбирам Еджето не спазва хронологията на събитията от оригинала и дипли сцени от всичките сезони на оригинала... Наде- със сигурност ще бъдат два турски сезона Peace

ПП Няма бе Проф, този сорт   който търсим червен олеандър (щото има и няколко вида червени) няма и в София в момента, а в някаква Пловдивска ботаническа градина имат налични 34 бройки... Като звъннах при нас от написаните в сайтовете телефони, ми предлагат храст индийски люляк.... ooooh! Къде ще го сади този люляк- на терасата ли, това което търсим е в саксия...

# 381
Систъра почна да представя и другите олтарчета  Joy

# 382
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама Каунтито, бяха по 45 мин, епизод. Така, че  ПО-то, би трябвало да е с по малко сезони  Thinking
Паф, буквално не буквално, това е живота, естествени нужди имаме всички, така че няма се правиш на ощипана госпойца  Mr. Green

# 383
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Белл, толкова ли няма по някоя варненска тераса червен зокум да си изпросите някое чесначе за захващане? newsm78
Мен една жена ми беше дала червен и червен къдрав (без майтап чак зелените листа са му къдрави), ама не ми се хванаха.  Sad После й загубих дирите, та не можах да си изпрося пак, нищо че щеше малко да ме е срам Embarassed. Аз имам само 4 цвята - розов кичест, бял, кайсиев и жълт. Rolling Eyes Нещо от тия, ако мога да ти начупя за захващане - свиркай! Peace

# 384
Ама Каунтито, бяха по 45 мин, епизод. Така, че  ПО-то, би трябвало да е с по малко сезони  Thinking
Паф, буквално не буквално, това е живота, естествени нужди имаме всички, така че няма се правиш на ощипана госпойца  Mr. Green

звучи ми като Сера Joy Joy Joy Joy Joy Joy
пък и нейните блюдолизки я наричат така

# 385
# 386
# 387
]Ааааааааааа, не...не съм съгласна маме тая да те разваля...ти си временна простачка...а Фифа - постоянна... Naughty

Мое съм постоянна, ма съм видна  Naughty

# 388
Ммммм, едва те забелязах Ванче Hug с тази огрооооомна китка. Mr. Green
Мераба Профи, Hug ми хортуваме си, КО да праИм друго.

# 389

Общи условия

Активация на акаунт