Как и къде да си намеря съпруга.

• 7 837
  • 92
  •   1
Отговори
# 75
 Ох, Mamacita , не прочете ли,че : " В това е красотата на цветята – те не могат да се трупат и държат на склад. Те олицетворяват Бога – не е възможно да пестиш и трупаш. Те символизират любовта – а любовта не може да се пази в склад."  Недей нарича красотата на цветята вируси, само защото  някой поетичен мъжкар е решил да не си ги пести...(или пък му е отеснял склада, все тая) Laughing
 П.П. от темата разбрах, че авторът няма да се включи, защото  образо/У/ванието му не върши работа за бракуване, а и Херкулеса се намеси  да го доотчая, че ще му се народат само женки (щото животът е гаден) и направо по-добре да стане гей- инженер, който да се обади на Херкулес за утеха, от колкото само... инженер Mr. Green

# 76
За друго семе иде реч...

Но аз си имам моя интерпретация, от женска гледна точка.

# 77
Ох, Mamacita , не прочете ли,че : " В това е красотата на цветята – те не могат да се трупат и държат на склад. Те олицетворяват Бога – не е възможно да пестиш и трупаш. Те символизират любовта – а любовта не може да се пази в склад."  Недей нарича красотата на цветята вируси, само защото  някой поетичен мъжкар е решил да не си ги пести...(или пък му е отеснял склада, все тая) Laughing
 П.П. от темата разбрах, че авторът няма да се включи, защото  образо/У/ванието му не върши работа за бракуване, а и Херкулеса се намеси  да го доотчая, че ще му се народат само женки (щото животът е гаден) и направо по-добре да стане гей- инженер, който да се обади на Херкулес за утеха, от колкото само... инженер Mr. Green

Аууу..............много гнусно ми се видя това бе гей-инженер. Не знам защо, но много ме е гнус от гейовете, гнуслив съм си и това е. Ако автора ще става гей, изобщо няма да говоря с него. С лесбийки ще си говоря, само да не са върли феминистки, че вече започвам да се отчайвам.
Все пак , му пожелавам на автора да има късмет и да намери каквото търси. По моето време си беше друго, ама сега вече ще трябва отново адаптиране.

http://www.youtube.com/watch?v=mvMfT8pW-5M

Моето време си е мое, и не си го давам за сегашното!!!!!!!

# 78
Той авторът е трябвало в твоето време да си намери жена, ама малко е позакъснял.

# 79
За друго семе иде реч...

Знаех си, че си много проницателна, за това и някак си те заобичах.  Каквото СЕМЕ посееш, това и ще поникне. Е, винаги има значение и в каква почва ще го посееш, но семето си е основно, относно продължението на вида, а не почвата.

Поздрав за теб!

http://www.youtube.com/watch?v=_YCDAKQQ6Mg

# 80
Благодаря, Херкулес.

# 81
  • София
На 37 год. От София съм. Като висше съм машинен инженер, а като средно радио и телевизионен техник. Досега не съм се женил и нямам деца. Между познатите и приятели те ми всички са обвързани и с деца. Досега не съм успял да срещна любовта на живота си. Няма нито външна, нито пък вътрешна причина в мене за да не ми върви. Просто и аз не зная, защо не ми върви. Моля помагайте.

Според мен трябва да излизаш по-често като се запознаваш с нови хора постоянно. След това се разширява кръга от хора. Ако си по-скромен в разговорите , предлагам да се запишеш за някаква активност каквато и да е - било курсове за език или дори катерене някъде. Бъди в групи и така постеренно ще имате и тийм билдинги.

Успех! Wink

# 82
Да се запише на Toastmasters:)

# 83
  • София
Важното е да има движение Simple Smile

# 84
За друго семе иде реч...

Знаех си, че си много проницателна, за това и някак си те заобичах.  Каквото СЕМЕ посееш, това и ще поникне. Е, винаги има значение и в каква почва ще го посееш, но семето си е основно, относно продължението на вида, а не почвата.

Херкулесе, язък ти за висшето, че и за средното, биологията явно само е минала покрай теб, без да остави трайни следи в ума ти.

# 85
  • Насред хаоса
Аз пък като прочета за кой ли път вече тия славословия за свещеното семе и семки, в акъла ми все изниква песничката "От днес имам вече нови панталонки, в джобчето ми дрънкат семки и бонбонки".

# 86
За друго семе иде реч...

Знаех си, че си много проницателна, за това и някак си те заобичах.  Каквото СЕМЕ посееш, това и ще поникне. Е, винаги има значение и в каква почва ще го посееш, но семето си е основно, относно продължението на вида, а не почвата.

Херкулесе, язък ти за висшето, че и за средното, биологията явно само е минала покрай теб, без да остави трайни следи в ума ти.

Ех, че си и ти ама. Може ли такова отношение? Така ли са те учили да се отнасяш с непознати  в училище? Ми, че то по тая логика, отиде ми и основното образование! Значи според теб, трябва да се върна в детската градина, за да ми промият мозъка и да не правя разлика м/у половете, защото били равни!!!

# 87
Аз пък като прочета за кой ли път вече тия славословия за свещеното семе и семки, в акъла ми все изниква песничката "От днес имам вече нови панталонки, в джобчето ми дрънкат семки и бонбонки".

Хей ти, с красивия аватар!!! Тази песничка се отнася само за момченца. Помня я още от мълък. Спомням си и още, че когато си носех печени семки в единия джоб, имах и сурови в другия. Защото когато ми искаха децата им давах от суровите, за да останат за мен печените. Брей....какъв егоист съм бил значи.....чак сега го разбрах.

# 88
  • Стара Загора
Те пък суровите са по-полезни от изпечените!! Wink

# 89
Ех, че си и ти ама. Може ли такова отношение? Така ли са те учили да се отнасяш с непознати  в училище? Ми, че то по тая логика, отиде ми и основното образование! Значи според теб, трябва да се върна в детската градина, за да ми промият мозъка и да не правя разлика м/у половете, защото били равни!!!
Това не е лоша идея, защото явно мозъкът ти е задръстен с разни глупости и не е зле да се промие, но не това имах предвид.  Simple Smile
Говорех за елементарната биология, която доказва, че наследствеността ти е наполовина от майката и наполовина от бащата, независимо за колко важен се смята бащата Rolling Eyes. Всъщност дори бих казала, че малко повече зависи от майката, защото ако тя през бременността има проблеми това ще повлияе на детето независимо от генетиката.

Цитат
Тази песничка се отнася само за момченца. Помня я още от мълък.
А помниш ли частта й с "Ще захвърля всички рокли на тавана"? Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт