Как и къде да си намеря съпруга.

• 7 822
  • 92
  •   1
Отговори
На 37 год. От София съм. Като висше съм машинен инженер, а като средно радио и телевизионен техник. Досега не съм се женил и нямам деца. Между познатите и приятели те ми всички са обвързани и с деца. Досега не съм успял да срещна любовта на живота си. Няма нито външна, нито пък вътрешна причина в мене за да не ми върви. Просто и аз не зная, защо не ми върви. Моля помагайте.

# 1
Причини има в теб сигурно поне 15, вътрешни и външни. Ама не ги осъзнаваш.

# 2
Щом няма причини  newsm78 - действай!

# 3
  • Перник
Може би имаш много изисквания познавам доста мъже на твоята възраст които са сами  все нещо не им харесва в дадена жена...все нещо намират причини да не се обвържат, а после казват че не им върви и че никой не ги поглежда. Не знам как стоят нещата при вас...

# 4
Ами то ,(запетая!) за да върви,трябва да се положат и усилия.А защо не потърсиш причината в себе си ...отново?

# 5
  • Бургас
Не му създавайте комплекси на човека де. 15 причини,айде стига,
и аз познавам един мъж,необвързан,човек душа,супер добър с всички, мил,симпатичен,стараещ се в сексуален план (не от личен опит), абе супер и е над 30год....
тей че нищо не се знае

Моят съвет е - да бъдеш уверен и със самочувствие, и не знам на коя жена и пука кви образования имаш ( не знам що го изтъкваш), но работи на увереността си,защото това привлича хората

# 6
Търси я ,щом нямаш причини.

# 7
Мога да те сватосам с една позната, която също не си е намерила мъж, а е интелигентна, добра, и т.н. Но първо си напиши ако имаш изисквания: блондинка, брюнетка, килограмите имат ли значение за теб, ръста, възрастта в какви граници и т.н. защото може да се окаже че не отговаря на критериите. Ако да - после се опиши да видим дали ти отговаяш на нейните и кой знае, може и да стане.

# 8
Леле как ритна кошера като не показа ниско самочувствие  Crazy

До автора - търси начини да се запознаваш с нови хора и ще я срещнеш! Успех!  Peace
Не е лошо и да попреразгледаш изискванията и очакванията си към половинката ....

Разкажи ни за досегашните си сериозни връзки, може и да е полезно!

# 9
  • Sofia
   Или заповядай и в тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=773477.0;topicrefid=19. Mr. Green

# 10
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Поредната партенка като имам напредвид регистрацията. Wink

# 11
Как да ти помогнем? Какво точно искаш от нас и от форума?
Освен характеристика на личността да ти направи Мамасита...

# 12
На цигански пазар на съпруги си намираш какво? Съпруга.

# 13
и не знам на коя жена и пука кви образования имаш ( не знам що го изтъкваш)

Аааа, пука им, пука им! Знаеш ли колко стари моми познавам, които не щат и да чуят за нещо по-малко от инженер. Или доктор. Трети пък мрат за военни.
Щом е инженер, има големи шансове сред една определена категория самотни жени, да го кажа по-меко.

# 14
  • Бургас
и не знам на коя жена и пука кви образования имаш ( не знам що го изтъкваш)

Аааа, пука им, пука им! Знаеш ли колко стари моми познавам, които не щат и да чуят за нещо по-малко от инженер. Или доктор. Трети пък мрат за военни.
Щом е инженер, има големи шансове сред една определена категория самотни жени, да го кажа по-меко.
еми те затова са сами, щото са такива изтрещели Mr. Green
Моя даже висшето не успя да взема Hug

Общи условия

Активация на акаунт