Как и къде да си намеря съпруга.

• 7 829
  • 92
  •   1
Отговори
# 15
Как и къде да си намеря съпруга.

На 37 год. От София съм. Като висше съм машинен инженер, а като средно радио и телевизионен техник. Досега не съм се женил и нямам деца. Между познатите и приятели те ми всички са обвързани и с деца. Досега не съм успял да срещна любовта на живота си. Няма нито външна, нито пък вътрешна причина в мене за да не ми върви. Просто и аз не зная, защо не ми върви. Моля помагайте.
И за какво ти е съпруга?

# 16
Щом си търси, значи му трябва за нещо. Не може ли без такива въпроси?
Авторе, нямаш ли познати, приятели, роднини, които да те запознаят с някои дами?

# 17
и не знам на коя жена и пука кви образования имаш ( не знам що го изтъкваш)

Аааа, пука им, пука им! Знаеш ли колко стари моми познавам, които не щат и да чуят за нещо по-малко от инженер. Или доктор. Трети пък мрат за военни.
Щом е инженер, има големи шансове сред една определена категория самотни жени, да го кажа по-меко.
еми те затова са сами, щото са такива изтрещели Mr. Green
Моя даже висшето не успя да взема Hug

Ами нормално е партньорите да са си на едно интелектуално ниво.

# 18
Има значение висшето, когато не е взето с купена диплома или изпити, а е естественото продължение на интересите на човек, подплътено с документ.
Няма как да ми бъде интересно ежедневно с човек, който ми говори само за плочки, гипс, фаянс и мачовете по телевизията.
Защото никак не си представям как един строителен работник, със средно образование, може да подхване тема за нещата, които ме интересуват, които са ми хоби.

# 19
Скрит текст:
и не знам на коя жена и пука кви образования имаш ( не знам що го изтъкваш)

Аааа, пука им, пука им! Знаеш ли колко стари моми познавам, които не щат и да чуят за нещо по-малко от инженер. Или доктор. Трети пък мрат за военни.
Щом е инженер, има големи шансове сред една определена категория самотни жени, да го кажа по-меко.
еми те затова са сами, щото са такива изтрещели Mr. Green
Моя даже висшето не успя да взема Hug

Съгласна. Wink

# 20
Има значение висшето, когато не е взето с купена диплома или изпити, а е естественото продължение на интересите на човек, подплътено с документ.
Няма как да ми бъде интересно ежедневно с човек, който ми говори само за плочки, гипс, фаянс и мачовете по телевизията.
Защото никак не си представям как един строителен работник, със средно образование, може да подхване тема за нещата, които ме интересуват, които са ми хоби.

Напълно съм съгласна  Peace
Е ма на  Flutter ако бях мома пак тая летва щях да си я държа високо пък ако ще и сама да кукувах.

# 21
То акълът ако вървеше с дипломата... Нямаше да е пълно сега с полуграмотни и невежи калинки.

Срещат се и такива, в интерес на истината. Както и обратното - тотални простаци с дипломи и титли.
Интелектът е природна даденост. Когато човек си го има, намира начини да го развива, понякога по по-различни пътища от общоприетите. Когато ти е в дефицит, и сто дипломи да изкараш, все тая...

# 22
  • Бургас
абе хора, вие влюбвали ли сте се истински, до краен предел да се обичате и искате един друг Party

честно да ви кажа на мен в такъв случай въобще не ми дреме плочки ли фаянс...

Точно най-добрите двойки, които познавам, майка ми, която се раздели с баща ми например и намери перфектния мъж.......та точно такива....висшето, повярвай ми,за него все ама все им е тая.

Но всеки си е различен. Предпочитам в пъти повече силна и гореща любов, отколкото някакъв с професия като мойта (да ми надува главата с неща, които на работното си място чувам)...друго си е разнообразие малко Party

# 23
Новорегистрирания, в бгмама няма да си намериш жена със сигурност.

# 24

А дано, ама надали Simple Smile

# 25
абе хора, вие влюбвали ли сте се истински, до краен предел да се обичате и искате един друг Party

честно да ви кажа на мен в такъв случай въобще не ми дреме плочки ли фаянс...

Точно най-добрите двойки, които познавам, майка ми, която се раздели с баща ми например и намери перфектния мъж.......та точно такива....висшето, повярвай ми,за него все ама все им е тая.

Но всеки си е различен. Предпочитам в пъти повече силна и гореща любов, отколкото някакъв с професия като мойта (да ми надува главата с неща, които на работното си място чувам)...друго си е разнообразие малко Party
И ти си права. Като дойде не пита.

# 26

Ми да, ама либувта е до време, дипломата за цял живот.  Laughing

# 27
Няма как да се влюбя в един гол фаянс и плочки.
Да го харесам само за секс - това е друго.
Може да има природно интелигентни хора, но това е по-скоро голяма рядкост.
Защото когато човек притежава интелект, той сам иска да го развива. Ще учи, ще се квалифицира.
Ако просто стои и разчита на вродения си интелект, то той ще спада към доста мързеливите, което също няма как да ми направи добро впечатление, че да поискам да заживея с такъв човек.

# 28
Може да има природно интелигентни хора, но това е по-скоро голяма рядкост.
Защото когато човек притежава интелект, той сам иска да го развива. Ще учи, ще се квалифицира.

Странно. А според мен всички интелигентни хора, които познавам, са природно такива. Образованието само надгражда, не изгражда.
Но да се върна на конкретния пример - имаме един природно интелигентен човек, който прозорливо се е насочил към професия, от която се изкарват добри пари, работи за собствена сметка, вярно, няма секретарки, но няма и шефове и интригантстващи колеги. Квалифицирал се е и е станал фаянсаджия. Изкарва добри пари, даже много добри, защото е с пъти по-добър от останалите фаянсаджии и успява да бъде винаги една крачка пред тях. Непрекъснато внедрява собствени рационализации, които му позволяват да работи по-бързо и качествено от отстаналите.
Поддържа добър стандарт на семейството си, има достатъчно свободно време, за да го посвещава на всякакви занимания за душата, екскурзии, четене на книги и културни мероприятия. Остават му пари даже за книги, учебници и специализирана литература, които да чете за собствено удоволствие.
И имаме един тъповатичък, но с амбициозни родители младеж, който успява с лекота и много зубрене да изкара университет, дори и магистратура. Няколко магистратури, ако щеш.
И пак с помощта на мама и тати успява да заеме престижно, но зле платено място нейде из безкрайните държавни канцеларийки. Оттам нататък - развитие нулево, всички умения, които развива до съвършенство са интригантство, рушветчийство, флиртуване с колежките и вечно мрънкане как заплатата не стига даже вестник да си купи, камо ли книга... И тролене в Бг-Мамма в работно време. Огромни претенции с нулево покритие.
Естествено, примерите ми са измислени и силно преувеличени. Силно се надявам, че приликите и разликите с реални хора са напълно случайни.   Whistling

# 29
  • Galaxy 13197853088
Новорегистрирания, в бгмама няма да си намериш жена със сигурност.

Не е така. Тук има и завъдени семейства.

Общи условия

Активация на акаунт