Мнения за 125 СОУ "Боян Пенев", Младост 1 - II

• 184 837
  • 1 428
  •   1
Отговори
# 1 395
 Peace
Няма как да имам пряко доказателство. Сменихме училището от 6 в 7 клас и оценките се вдигнаха. Много родители подозираха, че властната директорка такива указания даваше на учителите - за ниски оценки.
Сега обаче тя е депутат от БСП и може да стане по-добре без нея в училището.

Peace

Peace

# 1 396
  • София
Кой учител по математика се очаква да води матеметическата паралелка на 5 клас от септември?

# 1 397
Ще имало конкурс уж, но всъщност се знае, чв е някакъв младеж, който е водил математика в спортно училище

# 1 398
  • София
А дали от 125-то ще обявят учителя преди записването или не?
Така или иначе 125-то ми е резервен вариант само ,но ако не е ясно кой ще води мат. паралелка съвсем ме отказват.

# 1 399
  • sofia
По пресата миналото лято е изнесена информация, че Мадлен Христова е напуснала 125 СУ, заради конфликт на интереси, а тук пишете, че даже е назначена на цяла длъжост. Кои са били всъщност учителите на математическите паралелки през тази учебна година?  https://www.actualno.com/interview/dijan-stamatov-glavnijat-ekspert-po-matematika-za-maturite-shte-trjabva-da-napusne-news_544219.html

# 1 400
5 клас- едната Правда Найденова, другата Душкова, на немат. класове - Тачева
6 клас Мадлен Христова, на немат. - Найденова
7 клас Димитров, на немат. не знам

# 1 401
По пресата миналото лято е изнесена информация, че Мадлен Христова е напуснала 125 СУ, заради конфликт на интереси, а тук пишете, че даже е назначена на цяла длъжост. Кои са били всъщност учителите на математическите паралелки през тази учебна година?  https://www.actualno.com/interview/dijan-stamatov-glavnijat-ekspert-po-matematika-za-maturite-shte-trjabva-da-napusne-news_544219.html
Това беше само в медиите, за да замажат скандала с матурите.  Дори от министерството твърдяха че ще я уволнят, но в действителност директорката на 125 СУ се похвали, че я е назначила вече на пълен раб.ден. и тази година водеше и часове в нематематически паралелки. Назад в темата е коментирано.

# 1 402
  • sofia
Е, явно там положението с учителите по математика е станало доста динамично. Не разбирам защо го правят, добри учители и без това трудно се намират, а частните училища само това чакат...

Последна редакция: нд, 11 юни 2017, 15:26 от googlish

# 1 403
Здравейте, по кои помагала учат  в първи клас руски език?

# 1 404
  • София
5 клас- едната Правда Найденова, другата Душкова, на немат. класове - Тачева
6 клас Мадлен Христова, на немат. - Найденова
7 клас Димитров, на немат. не знам
на 7 клас бяха Димитров и Душкова
Миналата година по това време се носеше слух, че за доброто на 7 клас и в нематематическите паралелки ще преподава Димитров. Даже без да питам ми го казаха в ст. 402. Синът ми като чу това веднага поиска да го преместя. Оказа се само слух.

# 1 405
  • София
Валя,грешиш.Душкова в момента е класна на 5 клас.
За Димитров не знам.

# 1 406
  • София
Да, махат Найденова. Ще търсят нов учител за 5 клас, а на 6 клас вероятно и двата класа ще поеме Душкова. Димитров го гласят за новия 8 клас. Всяка година прогонват по някой добър математик, като си намират законови основания това да се случи. Много съм разочарована.

# 1 407
  • нейде там, където ....
И ако пак не съберат паралелка за осми клас? Димитров ли ще махнат? Shocked

# 1 408
Димитров няма ли да е класен на 5 клас?

# 1 409
  • София
Не вярвам някой някога да махне Димитров, освен по негово собствено желание Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт